80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlısı olsun canım zamanı kızında bıraz ÜyÜmÜŞ benım cocuklarım arka arkaya oldular cok zor hayatımın en zor yıllarıydı ama Şımdı gectı o zor gÜnler ŞÜkÜr artık rahatım sanada allah dıledıgını versın ınŞallah canım

lavitam zaten 3. aya kadar spor önermiyo doktorlar ama 3. aydan sonra hızlı tempoda olmamak şartıyla 3 km. fln yürüyüş ve hafif spor yapılabilir diyolar... ama tabi belki de şu an bunları boşuna konuşuyoruzdur... belki de bişey yoktur... hayırlısı artık ne diyiim... ama ösz bebiş varsa kocamdan önce buraya yazıcam... ilk siz öğrenirsiniz kaydirigubbakcemile3

selmacım kızım 2003 lü... eşim 2 yıldır fln istiyo hep. ama ben ne biliim kararsızdım... ama şimdi düşünüyorumda keşke kızım 3 yaşındayken fln düşünseymişim 2.yi... zaman geçince insanın gözü yemiyo açıkçası... tam 6 yaşına getirmişim. şimdi sil baştan... 9 ay taşı,hastane,ameliyathane,sancı, vıyaklamalar, bez,belki mama.... CADIARZU hayırlısı artık herşey...

cok sevindim bize bu kada deger vermene ama canim:) bence ilk babani hakki:))

hatta güzel bi sürprizle ögrensin:)

sence nasıl bir sürpriz olmalı canmm.... akşama kadar beklemem gereken bişeydir kesi.. durabilirsem bebiş varsa eğer :roflol:

ıyıde canım kÜcÜk olunca ılk cocuk cok ezılıyor benım oyle olmuŞtu cocugum cok yıprandı kızım zavallı hep bÜyÜk oldu hayatı boyunca sen bÜyÜksÜn kelımesnden nefret edıyor artık ben dıyor bır yaŞındaykende bÜyÜktÜm Şımdıde bÜyÜgÜm dıyor olsun bence senın ıcın tam zamanı

kiyamam ben ona canim ya kac yasinda??
büyük ve üc cocuk olursa eger ortancil cok ezilior
yine en sanslisi kücük... tabii anne ve babanin sevgisi esit ama oluor yine ya
biz üc kardesiz ordan biliorumgamyoncuiremsu

lavitacım inşalah çok mutlu, huzurlu, sevgi, saygı dolu bir yuva kurarsın... rabbim gönlüne göre versin... tanışalı çok olmadı belki ama en iyilerine layıksın canmm hissedebiliyorum ne kadar iyi biri olduğunu...
sağlıklı, hayırlı evlatların da olur inş. cnmmm... :Saruboceq:

bebegm amin cümlemize hayirli evlatlar veriri insallah

canim ben almanca ögrt. okuorum.. fazla atama yok o yüzden asistanligi ön planda turuorum
dügün isi de hem canim ve benim okulum yüzünden biraz aksiior
ikinci önemli konuda kilolarimdan dolayi zayif ve güzel bi gelin olmak istiorum:)
allah bagislasin canim masallah büyüklermis

benimde 23 yaşında bir erkek kardeşim var,2 kardeşiz.. kardeşimle iyi anlaşırız.. arkadaş gibi olduk hep. ama kız kardeş gibi olur mu? hep bi kız kardeşim olsun isterdim... o yüzden bi tane daha kızım olsun istiyorum.. gerçi şimdiden 6 yaşoldu arası :))) babamızda erkek istiyo laf aramızda.. açıkça söylemez bana ama anlıyorum konuşmalarından.. amaann sağlıklı olsunda kız erkek hepsiboş... rabbim herkese hayırlı evlat versin (bana da)

bakın kızlar bi konu bulalım da muhabbet şenlensin diyodunuz... nasıl konu buldum size :roflol:

:) benimde kiz kardesim yok bende isterdim hep hala da isterim
mesela abim de olsun isterdim en büyük benim:)

allahim kaderime 4 cocuk yazsin isterim (tabiki bakma gücüm olursa) iki kiz iki oglan:)
birinden birinin yanliz kalmasi ck zor oluor

canlarim bugün kendimi biraz yorgun hissediorum,
simdi bi dus alip yatacam yarin sabahda ders var zaten...

öpüyorum hepinizi iyi gecelerr canlarim

Bızde ÜÇ kardeŞız bır erkek ıkı kızız bızde kardeŞler olarak cok dÜŞkÜnÜz bırbırımıze ben en bÜyÜgÜm ablayım yanı ama ben cok erken evlendım vede cok erken cocuklarım oldu lavıta canım ben baŞbakana kızıyordum sen daha fazla sÖyledın cok o kadar cocuk canım maddıyatıda bır kenara ama Önemlı olan ıŞın manevıyatı bence sen bıraz dÜŞÜn bu dÖrt cocuk meselesını ıtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…