80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar dün ben nisanlik bakmaya gittimmmmmmmm askimlaa

2 tane giydimmm, biri griyy, biri turkuazz rengiydii

ayyy allahim negüzel bir duyguuuymusss.... sadece arkasi kapanmadi straplez yani....
kadin dedi TR den alirsann zaten straplezin arkasi iple baglaniyor dedi, zayiflasan bile daha SIKI baglican okadar dedi.... bacaklar basenler rol almiyor böle kabarik elbiselerde dedi...

zor tasidim ama haa, kolay degilmis o elbiseyle yürümek...

ama negüzeldiii
karnimda cikmadiii
tek sorun kollarim :gitme: sanirim bolero giyecem, zaten kI$ mevsiminde olucak...

kimsecikler yok bugün yahuuu
aylinn kaçamkalarr artmış dün cnmm

neyse telafi edrsin eminim

kızlar bu hafta içinde bi ark gelicek oda diyette menüm şöyle olucak
tavuk çorbası(2 çocukta onda varr çünkü)
köfte
barbunya salatası
yeşil salata
yeşil fasulye

başka ne ekleyim

ah ablamm karnim siss, canim birseyler istiooo, regl olamadim gecikti nedemek bu yaa...
24.06 olmam lazimdi normalde

cnm olabilir bazen 1,2 gün oynar

aslinda bende 1-2 gün daha erken gelirdi,, iyicene sistim kaydirigubbakcemile3
ama sevindim cünkü 21 temmuz canakkalede olucam altinoluk yazlikta, denize girebilecemmm
24 temmuz dügün var artik ozaman olurum hgerhaldee

ben izindeykenn nasil kilo bildirimi yapicamm????
listeden cikarmayin beni lütfenn...
16 temmuz son bildirimimi yapicamm...
belki biriniz cep telinizi verirsiniz ben sms atarim, türk hatti alicam zaten tr de... benim yerime netde bildirim yapar o kisi... fark etmez kim vermek isterse... belki izlem ablamm yada masumm vermek ister... kimseyi zorlamam saygi duyarimmkaydirigubbakcemile5

ne zaman geliyorsun aylincim
ben veririm tabiki ama bende haftaya yani ayın 5 de istanbula gdiiyorum
bu hafta yapıcma bildirim
haftaya birde ondan sonraki haftaya nasıl yapıcma bilmiyorum tartılabilecegimide sanmıyorum
16 temmzuda dönücem ben

senin gelmenle çakışmazsa vereyim sana ben numaramı

istikrarlı davranırsan verirsin tabi kasıma kadar
peki kasıma kadar kh diyetine devam mı

selam kizlar ,nasil gidiyor diyetler,aylin cok iyi gidiyorsun masallah.ben 75 lerdeyken diyordumki ,67 olayim bayram edicem 2 gün istedigim yicem diye,simdi midem okadar az yemeye alisdiki ,hic canim bir lokantaya ugrayip tika basa yemek gelmiyor ......bayramimi 64 kiloya düsünce yapicam :)))) cogu gitti azi kaldi

sen geliyorsun ben gidiyorumm 17 temmuz da aksam istanbuldayimm
16 temmuz bildirim yapicam. sen bana özelden at mesaj... hakketen ben nerde tartilicam... ve farkli oluyor tartilar, tartildigin yer felan... bakalimm...

sanirim devam ediyorum kbhd diyetine...
en azindan patates pilav makarna nohut vs vs yemicem. puan hesaplamasi yapmam ama bunlari kesinlikle yemicem, hele ekmek ve hamur isleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…