Ahh birileri bizi çatlatmak için her hafta deniiz denizz deyip duruyor yaa off .. ohaoldumsmile
İzlemcim hele sen bide 38 bedene düşte bak o zaman gör mayo bikini nasıl giyiliyormuş sositososito
masum 2 gündür kardeşlerim falan bendeler .. akşamlarıda misafirlerim var giremiyorum pek fazla ..İzlem benm k.h diyetide güme gitti bu arada .ama napıyım yaa bi yandan sebzeler meyvelerler boğuşupta haşlama tavuk yenmiyorki . ama yarından başlıyorum eski düzenime tekrar .inş bakalım cumaya kadarda tartılmak yok söz verdim kendi kendime =)
geçmişe gitmedim kızlar çok uykum var .hepinzi öptüm yarına bol bol başınızı ağrıtırım kaydirigubbakcemile3
kız ben cumartesi 2 porsiyon dondurma yedim, sen sebze yemişsin çok mubende işi sıkı tutuyorum yarından itibaren tekrar başlıyoruz, sen gene 1. ol ben de ikinci herkese sen güzel güzel anlatıyorsun neler yaptığını iyi oluyor bana iş düşmüyor hehhe çok fenayım yaa sempatiksalakcinni
kız sende havuza gidecen hafta içi kaç gün, bende kesin o zaman çatlarım :kedi: valla uzak olmasa bende düşünüyorum onu da basenlere çok faydalı valla yaa kaydirigubbakcemile2
slm aylin masum nasılsınız
günaydnnnnnnnnn
izlem süper yasürekli denizzzzz
benimde 1 de olmam lazı m bakalımm
slm bahar
adetolmam lazım cnmm
bahar benim saçlarım kızıl
dipler biraz kestane yani kendi saç rengim ben bu saçı küllü kumrala boyarsam ne renk olur
yoksam kahveyemi boyayım
adaer hoşgeldin özledik ya nerelerdesin???:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?