80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün halama gittik kardeşim varya 1 haftadır bende geziyoruz beraber, bugünde gene denizdeydim sizin içinde palet çırptım merak etmeyin... listemiz yarına hazır olur kızlar ama 11 kişi bildirim yapmış...3 kişi eksik gene bakalım bu haftanın unutkanları kim kaydirigubbakcemile3

kısa fuşya mini bir şort giydim mayomun üstüne, salıan salına yürüdüm vallahi sahillerde, ne güzel bir duygu yaa, gözüm hep kilolu insanlara takılıyor kocaman uzun uzun tunikler otururken göbek kısımlarını giysilerini çekiştiriyorlar, elimden gelse bak çok kolay şöle yap böle yap diycem bizim topiğe gelin diycem :1rolleyes: dayanamıyorumm yaa

banuuuu ben sonunda bugün regl oldum bacummm seninde yakındır kaydirigubbakcemile3 bugün mayomu çıkartıyordum aaa müjde gibi geldi allahtan denizin içinde sürpriz yapmadı bana

Ahh birileri bizi çatlatmak için her hafta deniiz denizz deyip duruyor yaa off .. ohaoldumsmile

ızlemcim hele sen bide 38 bedene düşte bak o zaman gör mayo bikini nasıl giyiliyormuş sositososito

masum 2 gündür kardeşlerim falan bendeler .. akşamlarıda misafirlerim var giremiyorum pek fazla ..ızlem benm k.h diyetide güme gitti bu arada .ama napıyım yaa bi yandan sebzeler meyvelerler boğuşupta haşlama tavuk yenmiyorki . ama yarından başlıyorum eski düzenime tekrar .inş bakalım cumaya kadarda tartılmak yok söz verdim kendi kendime =)
geçmişe gitmedim kızlar çok uykum var .hepinzi öptüm yarına bol bol başınızı ağrıtırım kaydirigubbakcemile3

kız ben cumartesi 2 porsiyon dondurma yedim, sen sebze yemişsin çok mu bende işi sıkı tutuyorum yarından itibaren tekrar başlıyoruz, sen gene 1. ol ben de ikinci herkese sen güzel güzel anlatıyorsun neler yaptığını iyi oluyor bana iş düşmüyor hehhe çok fenayım yaa sempatiksalakcinni

kız sende havuza gidecen hafta içi kaç gün, bende kesin o zaman çatlarım :kedi: valla uzak olmasa bende düşünüyorum onu da basenlere çok faydalı valla yaa kaydirigubbakcemile2

=) sen bide özelden mesaj atanları görsen ..bizim bilmediğimiz ama benm birinciliğimi okuyan herkes özelden msj atmış ..kendimi beslenme uzmanı sandım biranda dedim topikte hepsi var bakabilirsiniz ben sorumluluk almak istemiyorum

haftada 3 gün canım ..aslında geçen hafta başlıcaktımda adet girdi araya .bu hafta bi terslik olmazsa başlarım artık heralde.ama ben denizi seviyorum yaa .. kısıtlamasız bi yüzme alanı helede denizler sizin girdiğiniz yerler gibi olursa değme keyfime sempatiksalakcinni

KIZLAR SıZE BıR HABERıM VAR...TAŞINIYORUM.....OFFFF ÇOK YORUCU OLUCAK AMA DERT ıŞTE....GERÇE YıNE KıRADAYIZ..HERHALDE UZUN BıR SÜREDE BÖYLE OLUCAK....KıRACI OLMAK ÇOK ZOR YA...ALLAH TÜM KıRACILARA YARDICI OLSUN.....DAHA EV BıTMEMıŞ YENı YAPILIYOR...ONU BEKLıYORUM..EVDE HAZIRLIKLAR BAŞLADI.....15 GÜNE KADAR TAŞINIRIM HERHALDE.....ŞU AN OTURDUĞUM EV ıLK EVıMDı BAKALIM NASIL VEDALAŞACAM BU KADAR ALIŞMIŞKEN....AMA TAŞINACAĞIM EVı HAYAL EDıNCE UNUTUYORUM HERŞEYı BıR MANZARASI VAR SÜPER....KEŞKE KENDıM EVıM OLSAYMIŞTI....boshayallersmileboshayallersmile

BU YÜZDEN FAZLA SIK YAZAMIYACAM KUSURUMA BAKMAYIN...GERÇE YıNE BURADAYIM AMA TAŞINMA AŞAMASINDA TELEFON VE ıNTERNET NAKıL EDıLECEĞı ıÇıN OZAMAN BıR MÜDDET GıREMıYECEM...BEN O ZAMAN HABER VERıRıM SıZE...ŞU AN SADECE TOPARLANIYORUM...AMA ŞU AFACANLA EVı TOPARLAMAK NASIL OLUCAK MERAK EDıYORUM DOĞRUSU.....:sinifsinif:

günaydın

darkolive ne güzel ya denizle içiçe olmak yapacak hiçbirşey olmasa denize gider insan

masumm düzene girer canım biraz stresten uzak dur çünkü beslenmene zaten çok dikkat ediyorsun canım

nalcy Allah kiracıların yardımcısı olsun canım kolay gelsin sana tek tek paketlemek zor iş

günaydnnnnnnnnn

izlem süper yasürekli denizzzzz
benimde 1 de olmam lazı m bakalımm

slm bahar

bahar benim saçlarım kızıl
dipler biraz kestane yani kendi saç rengim ben bu saçı küllü kumrala boyarsam ne renk olur

yoksam kahveyemi boyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…