canlarim bugün kendimi biraz yorgun hissediorum,
simdi bi dus alip yatacam yarin sabahda ders var zaten...
öpüyorum hepinizi iyi gecelerr canlarim
selmacım kızım 2003 lü... eşim 2 yıldır fln istiyo hep. ama ben ne biliim kararsızdım... ama şimdi düşünüyorumda keşke kızım 3 yaşındayken fln düşünseymişim 2.yi... zaman geçince insanın gözü yemiyo açıkçası... tam 6 yaşına getirmişim. şimdi sil baştan... 9 ay taşı,hastane,ameliyathane,sancı, vıyaklamalar, bez,belki mama.... CADIARZU hayırlısı artık herşey...
günaydın herkese...selmacım serracım siz varsınız sadece sanırım...
test sonucumu merak eden arkadaşlara tek tekcvp vermiyorumbi kerede bitsin kaydirigubbakcemile3
ultrasonda da testte debişey çıkmadı... hamile değilim yani. üzülsemmi sevinsemmi anlamadım... gerçi olsa da sıkı olmamak şartıyla diyete ve spora devam edicektim ama bu da düşer fln diyekorkmuştum sadece... ama allahtan panik yapmama değmedi.. hayırlısı böyleymiş ne diyelim... lavitacım fikir için sağol ama bi daha ki sefere inşallah...
kızlar gunaydın 2 gundur kayıptım. Yine yazlıktaydık giremedim. Bu arada gündüzleri de çok giremeyeceğim artık. Nedenini hemen anlatayım. Geçen gün tartışma yaşadığım kişi sevgili k.pederimdi. Ogün hiç yoktan bana hakaret etmelerinin sebebi bilgisayarda çok zaman harcamammış. ona Prim vermeyeceğim korkmuyorum da ama eskisi kadar çok gelemeyebilirim.. Önceden haber vermek istedim. Bu arada hafta sonu sporumu yaptım kaçamak yapmadım kızlar öğreniyorum bu işi galiba. yazılanları okuyamadım ama birazdan geleceğim tekrar şimdi geldi. Başıma dikilir..öptüm hepinizi
selmacım sağol cnmm.. hakkımzda hayırlısı neise öyle olsun inş...
serracım bende öyle düşünyorum... önce bi veriim kilolarımı sonra bebek olsun diye... öyle yapıcam sanırım... eşimle bi konuşmam gerek tabi önce o ikna olmalı... kaydirigubbakcemile3 serracım diyorum ya bebek sonra önce kilo diye.. kesin bu arada hamile kalırım :)) öyle olur ya istersin olmaz,istemezsin beklemediğin anda olur..
neyse hayırlısı neyseöyle olsun inş.. bizim istememizle yada istemiyorum dememizle olmuyoki.. rabbim ne zaman yazdıysa... kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?