80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım lavita bi tane doğursun önce o zaman soralım bakalım kaç tane isticek.. bende öyle diyodum ama 2.ye bile karar vermek yıllar sürdü... maddiyat değil bencede .. maddi gücüm daha fazla da olsa 4 tane istemezdim sanırım... ama kısmet bu işler.. biz oldurmuyoruz ki. rabbim neylerse güzel eyler yerimseniben

birer birer kaçar gibi oldu ama bende çıkıyorum artık... benim minik cadımın oyunu bırakmaya niyeti yok daha.. yıkayıp yatırayım.. bende yatsam iyi olcak... 6buçukta kalkıyorum bende.. herkese iyi geceler..

Bende geldim ve ancak yazılanları okuyabildim yine birikmiş :) haftasonu dışarıdaydım çok giremedim ama 2 gündür yürüyüşlerimi yaptım mutluyum :) bugün regl dönemimde olduğum için tatlı kaçamağı yaptım ama dayanamadım,neyse çok uykum geldi yarın yazarım..Şimdiden herkese günaydınnnn!

canım sakın öyle düşünme.ara vermekle en iyisini yapmışsın bence.benim kızım da 2003 lü ikinci kızım da 1 yaşına girmek üzere.birincide zaten pek anne olduğunu anlayamıyosun bi acemilik oluyo.ama ikinciyle arası açılınca daha bi özleniyo bebek:ecrin_bebek:.sanki ilk defa yaşıyor gibi oluyorsun herşeyi..birinci büyümüş oluyo pek eziyeti kalmıyo..hatta çok yardımcı olacak kızın sana bak gör..benim kızım öyle..bi arkadaşım var oğlu 2 yaşında şimdi hamile.çok zorlanıyorum diyor.hamileliğimin tadını çıkaramıyorum oğlumla uğraşmaktan diyor..:mymeka:
hayırlısı canım...herşeyin hayırlısı...çok merak ettim şimdi biran önce gel de ver haberi..bekliyoruz...

kızlar yürüyüş yapanlar günün hangi saatinde yapıyorsunuz..ben ancak akşamüstü çıkabiliyorum...faydası oluyodur değilmi??aslında komşularım sabah 6da yürüyorlarmış ama benim kızım var.babasına da bırakamam.ağlar falan..o da uykusuz bıraktın beni der sinirlenir uykusuna çok düşkün saolsun...

günaydin eflatun canim
ya bende sporum genelde ögleden snra yapabiliorum ve her sekilde faydasi vardir:))

derse hic gidesim yok, dünden beri bi yorgunluk var üstümde anliyamadim

günaydın arkadaşlar serra sanada günaydın ben geldim tabiki cooooooooooooook işim var evi topladımsimdi silecem süpürecem cam silecegim bu gün inşallah

günaydın herkese...selmacım serracım siz varsınız sadece sanırım...
test sonucumu merak eden arkadaşlara tek tekcvp vermiyorumbi kerede bitsin kaydirigubbakcemile3
ultrasonda da testte debişey çıkmadı... hamile değilim yani. üzülsemmi sevinsemmi anlamadım... gerçi olsa da sıkı olmamak şartıyla diyete ve spora devam edicektim ama bu da düşer fln diyekorkmuştum sadece... ama allahtan panik yapmama değmedi.. hayırlısı böyleymiş ne diyelim... lavitacım fikir için sağol ama bi daha ki sefere inşallah...

bi de kızlar bir konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var...
doktor şu an regl olmam için farlutal verdi... ben düşen bebişten önce 3 ay progestan tedavisi gördüm... o işe yaramadı diye (bi beceremedik 2.yi) kaydirigubbakcemile3 klomen diye bi yumrtlama sağlayıcı hapa başlıcaktı yine 3 aylık tedavi olarak . ama hamile olduğum anlaşılınca kaldı o hap... doktor bugün dedi ki farlutalla adet sağlayalım sonra gel klomene başlayalım... bende kilo verme olayımdan bahsettim. doktor buraya kadar gelmişken, başa dönmeyelim... klomenle gebelik ilk ay olsa bile önünde1 ayın var. bu arada sporadiyete devam et. bakarız gebelik varsa hafifletirsin.. yoksa bi dahaki aya kadar devam.. böle dedi.. napiim ben şimdi... ben önce zayıflama sonra bebek diyorum... doktorum ikisi bir arada diyo... eşim önce bebek sonra zayıflama... hangini seçiim... -tatlicadiarzu-

canım benim hayırlıs ıolsun inş bence kilolarını ver öyle daha iyi olur hamieliktede dikkat edersin fazla kilo almazsın neyse canım bence kilover sonraa daha iyi olur

kızlar gunaydın 2 gundur kayıptım. Yine yazlıktaydık giremedim. Bu arada gündüzleri de çok giremeyeceğim artık. Nedenini hemen anlatayım. Geçen gün tartışma yaşadığım kişi sevgili k.pederimdi. Ogün hiç yoktan bana hakaret etmelerinin sebebi bilgisayarda çok zaman harcamammış. ona Prim vermeyeceğim korkmuyorum da ama eskisi kadar çok gelemeyebilirim.. Önceden haber vermek istedim. Bu arada hafta sonu sporumu yaptım kaçamak yapmadım kızlar öğreniyorum bu işi galiba. yazılanları okuyamadım ama birazdan geleceğim tekrar şimdi geldi. Başıma dikilir..öptüm hepinizi

selmacım sağol cnmm.. hakkımzda hayırlısı neise öyle olsun inş...

serracım bende öyle düşünyorum... önce bi veriim kilolarımı sonra bebek olsun diye... öyle yapıcam sanırım... eşimle bi konuşmam gerek tabi önce o ikna olmalı... kaydirigubbakcemile3 serracım diyorum ya bebek sonra önce kilo diye.. kesin bu arada hamile kalırım :)) öyle olur ya istersin olmaz,istemezsin beklemediğin anda olur..

neyse hayırlısı neyseöyle olsun inş.. bizim istememizle yada istemiyorum dememizle olmuyoki.. rabbim ne zaman yazdıysa... kısmet..

canım üzme kendini biz biliyoruz sen kaçamak yapmıycaksın ne zaman gelebilirsen gel huzurun bozulmasın ne yapabilirsinki işte hayat böyleeeeeeee

tabiki canım rabbim dilemezse olmaz ama insan düşünmeyince oluyo yaa yinede hayırlısı olsun hepimiz içn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…