80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem tülayyyy
kızlar valla k.h topigini hoplattınız hee eferin sizeeee[:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:/B]

sağol canım darısı bu haftaya inş sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

aylin avatarımdaki resmi sormuştun bende senin için resmi eklemiştim buraya, görebildin mi?
bende görmedim bende bilmiyorumkismile

bakalım 75 olucam mı bu hafta
ist la gitme hedefime ulaşırım umarım

İnş 75 olursun canım geçen hafta çok iyiydin bu haftada aynı perfonmansı bekliyoruz senden olumunekankayizsmile

İzlemim çok sağol canım bu haftada ilk 2 yi kaptırmayalım valla çok motive edici zemuszemus

tülay sen 70de bırakıcaktın bu gazla kesin 60ı görürsün kaydirigubbakcemile3 bende görürüm inşallah olumunekankayizsmile

valla canım yaa 60 ları görmezsem kusur kalırım olmaz :tomato: .. zaten ben kemikli bi insanım hayatımda hiç 68 altı olmadım bakalım belki bu sefer başarırım

inş beraber başarırız :hooray:

ben bişey merak ediyorum şimdi hedef kilomuza geldik yaa

yine diyetteki gibi mi beslencez eger öle beslenirsek kilo vermeye devam ederiz nasıl olcka koruma programıı

çenem düştü snaırım yine ama bişiy daha diycemm
ben bıktım bu kabızlıktan
izlem çörek otu deneyimelrin nasıl gidityor

tülay sen 70de bırakıcaktın bu gazla kesin 60ı görürsün kaydirigubbakcemile3 bende görürüm inşallah olumunekankayizsmile

65 e geldim 60 kusur kaldı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merak etme oda olur inş .. bak nerelerden geldik ..enson 70leri görsem bşey istemem diyordum şimdi hedef düştü 60 lara .bu kilolar yüzündn daha çoçuk yapmam heralde delikafadulden delikafadulden

selammmmmmm kızlar...

azmettim 45 sayfa geçmişi okuyup geldim...

aklımda kalanlar...
çok güzel kilolar verilmiş...İZLEM,TÜLAY tebrik ederim...
nihalcim tatile çıkmış...iyi tatiller canım..
neslicim taşınıyor...yeni evinde güle güle otur...inş bir dahaki taşınman kendi evine olur...
denizcim tatilden dönmüş...hoşgeldin..cumartesi alaçatıdan geçtik canım...orda olduğunu unutmuşum...:))
minecim dönmüş...hoşgeldin canım...çok geçmiş olsun...

unuttuğum varsa özür ...

avatarımdaki gibi bir bayan görmek istiyorsun haa üzgünüm ozaman hiçbir zaman beni göremeyeceksin tatlım sempatiksalakcinnicanım evden nete girdiğim birgün ekleyeceğim inşallah.en son halimle bir resim çekineyim.
söz bak sana bu hafta bir resmimi ekliyeceğim.tabiki nasıl ekleneceğini bana anlatman gerekecek.

beni sorarsanız biraz hüzünlü biraz sevinçli karışık duygular içindeyim...2 gece 3 gün oğluşumla birlikteydim...süperdi...ama dönerken onu orda bırakıp dönmek çok üzücüydü...:gitme::gitme::gitme:
istanbula gelene kadar ağladım....
bu kadar zor olacağını bilseydim hiç gitmezdim...:gitme::gitme:
arkamızdan bir bakışı vardı hiç gözümün önünden gitmiyor...gözleri doldu...bizden sonra arkadaşıyla birlikte ağlamış...

topramm yaa ne denr bu durumlarda blmyorum ama okuyunca çok duygulandım valla .. benm yeğenmde askerde.. ama ona 10 gün değişim izn vermişler senn oğluna vermedlermi ?

narinm bekliyorum resmni 4 gözle bende çok merakk ediyorum seni opuyorumnanaktan

masum 3-4 gündür bende içiyorum çörek otu ..ama çokta fayda etmedi sanırım bana .

nienna senide tebrik ederim canım ..

ayy sema abla ya benimde şimdi burnumun direği sızladı valla.gözlerim doldu.:teselli: saglıklı,keyfi yerinde olsunda inşallah geçecek bu günler ablacım.bi bakacaksın biz sana sema ablacım gözün aydın ogluşun geldi tezkeresinide aldı diye tebriklerde bulunacagız tabiki ben ozamanları 60 kiloda olacagım sende hedefine çoktan ulaşmışta geçmiş olacaksın.hayal etmesi bile insana büyük mutluluk veriyorki düşün gerçekleştiğinde -ki bu olacak ben inanıyorum- nasılda mutluluktan havalara uçacagız :sm_cool:

:dance: yaa ben bu kadar zayıfmıyım, burda mı zayıf çıkmışım anlamadım :1rolleyes: :roflol: 10 kilo versemde sanırım psikolojim düzelmeyecek, resmim dünden bu arada daha çok yenii :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…