80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bahar benim saçlarım kızıl
dipler biraz kestane yani kendi saç rengim ben bu saçı küllü kumrala boyarsam ne renk olur

yoksam kahveyemi boyayım

masum benimde kızıldı bende kahveye boyadım güzel oldu kızıl cok akıyor sık sık boyamak gerekiyor o yüzden kahve en güzeli

Günaydınn fıstıklarr ..

burçin yeni evinde güle güle otur canım ..ınş kendi evine taşınırsın ordanda .. opuyorumnanaktan

masum nabr gülüm.ben hiç saçlarımı boyamadım şimdiye kadar ama bende denicem yakında merak ediyorum nasıl olucamı..

narinim hoşgeldin canım bizde seni çok özledik :1hug:

selma abla ve baharnaz sizede günaydın .. opuyorumnanaktan

ayy kızlar geçmişe bi bakayım dedim yok anacım ne mümkün okuyup bitirmek akannehir kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum.harika kilolar verilmiş.

izlem alaçatıdaydık haftasonu orada bi bayan vardı o kadar sana benzettimki resimlerinden.ogluşuda aynı seninkinin akranıydı.ama bi baktım kocasının saçları var .yok bu olamaz dedim.geçen haftaki resimlerde eşinin saçsız oldugunu söylemiştinyaa .aklımda öyle kalmıştı.:kedi: bu arada sayende bende artık bi inceleyeceğim şu k.h. sayfasını.selintepe yi çok merak ettim açıkçası

banu çok güzel kilo vermişsin tatlım harikasın.

tülaycım canım hoşbulduk

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy denizcım çok hoşsun yaa çok güldüm saç olayınakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 walla ben seni tanıyamadım çünkü hiç görmedim seni hiç resim eklemedin şimdiye kadar sadece sen varsın sanırım göremediğim, böyle narin çok tatlı avatarındaki gibi bir bayan hayal ediyorum hp ama bilemiyorum :1shok:

bu hafta çeşmede değildim canım, kuşadasına gittik bu hafta, yedin mi bakim çeşme kumrusunu :lepi:

selammm uyuttum canavarusları hop size bakmaya geldim
selma abla
kahvenn hangi tonuna boyadın saçını bende ton alayım
denizhoşgeldin cnm hakketen ya bir resim eklesene senide görelimm
izloşşşşbenim kocişinde saçları yok bacuuuu ama aldıgımda öleydi ben dökmedim vallaa
tüloşşşiiim cnmm valla hiç saçını boyamadın mı bence çok ii yani ben saçımın rengini unuttum

bende aldığımda yoktu valla saçları , ben onu öle sevdim şikayetçi deeelimmm sempatiksalakcinni

karbonhidrat diyetinde tülay 1. oldu 2.2 kg ile bende 1.9 ile 2. olduk kızlar tülaycım tekrar tebrik ederim şekerim bu hafta gene bırakmayalım zirveyi :icecream:

bende aldığımda yoktu valla saçları , ben onu öle sevdim şikayetçi deeelimmm sempatiksalakcinni

dıdırdan döküldügünü düşünmeisn kimseee haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

izlem tülayyyy
kızlar valla k.h topigini hoplattınız hee eferin sizeeee[:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:/B]

günaydinn

halen regl olamadim of yaa

izlem olmus negüzell

nalcy kolay gelsinn canim yaaa....

masum ben garniyerin cikolata kahvesini aldım düzel duruyor sacın acık renkse dahada belirgin oluyor bak istersen o renge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…