adaer yazmadan gitti canım ya
günaydın selma canım yine karşılaşamıyoruz tatile gittinmi yoksam opuyorumnanaktan
bahar benim saçlarım kızıl
dipler biraz kestane yani kendi saç rengim ben bu saçı küllü kumrala boyarsam ne renk olur
yoksam kahveyemi boyayım
herkese merhaba hepinizi çok özledim.opuyorumnanaktan
mrb hoş geldin narin opuyorumnanaktan
ayy kızlar geçmişe bi bakayım dedim yok anacım ne mümkün okuyup bitirmek akannehir kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum.harika kilolar verilmiş.
izlem alaçatıdaydık haftasonu orada bi bayan vardı o kadar sana benzettimki resimlerinden.ogluşuda aynı seninkinin akranıydı.ama bi baktım kocasının saçları var .yok bu olamaz dedim.geçen haftaki resimlerde eşinin saçsız oldugunu söylemiştinyaa .aklımda öyle kalmıştı.:kedi: bu arada sayende bende artık bi inceleyeceğim şu k.h. sayfasını.selintepe yi çok merak ettim açıkçası
banu çok güzel kilo vermişsin tatlım harikasın.
tülaycım canım hoşbulduk
ayy kızlar geçmişe bi bakayım dedim yok anacım ne mümkün okuyup bitirmek akannehir kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum.harika kilolar verilmiş.
izlem alaçatıdaydık haftasonu orada bi bayan vardı o kadar sana benzettimki resimlerinden.ogluşuda aynı seninkinin akranıydı.ama bi baktım kocasının saçları var .yok bu olamaz dedim.geçen haftaki resimlerde eşinin saçsız oldugunu söylemiştinyaa .aklımda öyle kalmıştı.:kedi: bu arada sayende bende artık bi inceleyeceğim şu k.h. sayfasını.selintepe yi çok merak ettim açıkçası
banu çok güzel kilo vermişsin tatlım harikasın.
tülaycım canım hoşbulduk
selammm uyuttum canavarusları hop size bakmaya geldim
selma ablakahvenn hangi tonuna boyadın saçını bende ton alayım
denizhoşgeldin cnm hakketen ya bir resim eklesene senide görelimm
izloşşşşbenim kocişinde saçları yok bacuuuu ama aldıgımda öleydi ben dökmedim vallaa
tüloşşşiiim cnmm valla hiç saçını boyamadın mı bence çok ii yani ben saçımın rengini unuttum
bende aldığımda yoktu valla saçları , ben onu öle sevdim şikayetçi deeelimmm sempatiksalakcinni
günaydinn
halen regl olamadim of yaa
izlem olmus negüzell
nalcy kolay gelsinn canim yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?