80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

semacım allah temelli geldiğini gösterir inşallah, götürdüğün şeyleri afiyetle yemişlerdir arkadaşlarıyla ne güzel, senin gibi marifetli bir annesi olduğu için göğsü kabarmıştır... ee beğendn mi izmiri ne kadar gezebildin yedin mi izmir kumrusu boyoz :1rolleyes:

tülaycım inşallah hayal kırıklıgına ugramazsın izlem gibi beni görünce

birde sana bişiy soracaktım.ben son 10 gündür acayip saldım.çok fazla karbonhidratlı beslendim.1 hafta vücut kendine gelsin diye k.h. diyeti yapacagımda montignacı bildiğin için sana sormak istiyorum.arasındaki fark nedir birde puan listesine nereden ulaşabilirim

iizloş zayıfsın işte şekerimmmmm inadır kendinii ve bu hafta 6 rakamını görüceksin tartıdaaaa

semaaa ay valla bende aglıycam şimdiii
cnm aaa tez zmanda geçsin inşşşş

izlemmmm ben yedim kumruyu susamlı olması gerçekten lezzetli.birde bana şu karbonhidrat konusunda yardımcı olabilirmisin

deniz ekledinmi resim kaçırdım mı yoksaaaaa
bend belkliyorum meraklaaaa

yok canım işyerindeyim ekleyemem burdan .bu bilgisayarda resmim yok.bu hafta mutlaka ekleyeceğim.tatil resimlerim kızkardeşimin bilgisayarında yükleyip kendime o resimlerden ekleyeceğim.1-2 güne hallederim.

izlem fuşya renkli şortlu resmin yokmuydu şekerim.bronz tende nekadarda güzel olmuşsundur kimbilir bayanssulusmile

izlem fuşya renkli şortlu resmin yokmuydu şekerim.bronz tende nekadarda güzel olmuşsundur kimbilir bayanssulusmile

heheheh fuşya renge bayılırım, haftaya onu giyip çekerim resmimi, iyice resim manyağı oldum zaten ama şu aralar regl olduğum için göbek fırladı sanırım burda içime çekmişim :roflol: :roflol: :roflol:

izlemcim gayet hoş gözüküyorsun tatlım.birde ben becerebilsem şu göbeği içime çekmeyi ben hayatta öyle duramıyorum yaaa

yagmurgözlü eminim cok zordur ayrılmak oradan ama olsun rabbim acılarını göstermesin saglıkla yapıp gelir inşallah

topramm yaa ne denr bu durumlarda blmyorum ama okuyunca çok duygulandım valla .. benm yeğenmde askerde.. ama ona 10 gün değişim izn vermişler senn oğluna vermedlermi ?

sağol toprammm...benim oğlumun izni 7 ağustosta dağıtım iznine gelcek..2 hafta sonrada nereye gideceği belli olacak Allahtan hayırlısı bakalım...
denizcim çok teşekkür ederim..hayali bile güzel...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
izlemcim gezdim canım...boyoz yemek nasip olmadı..ama kumru yedim..süperdi..zaten diyet falan yapmadım...Allah ne verdiyse yedim doyana kadar...

törenden 11 ,30 da bitti...12 den önce dışarı bırakmadılar..mecburen bekledik yarım saat..

daha sonra otele geçip akşam üstüne kadar dinlendik..

otelimiz sığacıktaydı..denize sıfır ..harika bir yer...marinası çay bahçeleri çok güzeldi...

esnafı çok sıcak ve güleryüzlü insanlar...asker olduğunu da görünce daha bir ilgili davrandılar...işte memleketimizi beğendinizmi şurayıda gezin burayı gördünüzmü gibi...

ilk akşam balık yedik...hmmmmmm o ne harika bir balıktı anlatamam...çupra,kalamar,barbunya..balığa doyduk...hele salata nefisti otların tazeliğine bayıldım..

cumartesi sabah sığacıkta köy kahvaltısı yaptık..teosu gezdik...ordan güzelbahçeye geçtik...ordan çeşmeye...

akşam seferihisarda pizza keyfi...

pazar sabahı otelde kahvaltı...ev yapımı reçeller...köy peynirleri...süperdi..

iizloş zayıfsın işte şekerimmmmm inadır kendinii ve bu hafta 6 rakamını görüceksin tartıdaaaa

semaaa ay valla bende aglıycam şimdiii
cnm aaa tez zmanda geçsin inşşşş
Aminnnn.. banucum..sağol canım..kıss senin görümcenler neresinde gaziosmanpaşanın??
yok canım işyerindeyim ekleyemem burdan .bu bilgisayarda resmim yok.bu hafta mutlaka ekleyeceğim.tatil resimlerim kızkardeşimin bilgisayarında yükleyip kendime o resimlerden ekleyeceğim.1-2 güne hallederim.

merakla bekliyorum...

izlemcim gayet hoş gözüküyorsun tatlım.birde ben becerebilsem şu göbeği içime çekmeyi ben hayatta öyle duramıyorum yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üf yaaaaaaaaa biraz önce
2 petibör büskiviyi götürdüm
1 saniyede
:roflol::mymeka:
yagmurgözlü eminim cok zordur ayrılmak oradan ama olsun rabbim acılarını göstermesin saglıkla yapıp gelir inşallah
Aminnn selmacım ...olumunekankayizsmile
izlem gayet güzel görünüyorsun bence kendinde inan artık zayıfladıgına

bencede olumunekankayizsmilealkisalkisalkis

semacım çok sevindim iyi vakit geçirmene, izmir insanı sıak kanlıdır, yardım istediğinde seve seve büyük bir özveri ile yapar... hehhe kız bütün karbonhidratları toplamışsın kaydirigubbakcemile3 geldin artık nasıl olsa 5 kat daha çaba istiyorum senden hadi bakalım...kaydirigubbakcemile2

deniz bende tam tersi hayatta göbeğimi sala sala yürüyemem mutlaka dik ve göbek içerde yürürüm alışkanlık ya salamıyrum kendimi, hatta egeye hamileyken kendimle savaşmıştım çekmemek için kaydirigubbakcemile3

offfffffff kızlar ya cumartesi kendime etek aldım ama beli cok geniş degiştirsemmi acaba nasıl olur 46 almıştım

her zaman olacak bişey değildi izlemcim... o yüzden hiç takmadım...bu günden itibaren başladım eski düzenime...hafta sonu da yürüdüm mü tamamdır...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…