deniz ekledinmi resim kaçırdım mı yoksaaaaa
bend belkliyorum meraklaaaa
izlem fuşya renkli şortlu resmin yokmuydu şekerim.bronz tende nekadarda güzel olmuşsundur kimbilir bayanssulusmile
sağol toprammm...benim oğlumun izni 7 ağustosta dağıtım iznine gelcek..2 hafta sonrada nereye gideceği belli olacak Allahtan hayırlısı bakalım...topramm yaa ne denr bu durumlarda blmyorum ama okuyunca çok duygulandım valla .. benm yeğenmde askerde.. ama ona 10 gün değişim izn vermişler senn oğluna vermedlermi ?
denizcim çok teşekkür ederim..hayali bile güzel...zemuszemuszemuszemuszemuszemusayy sema abla ya benimde şimdi burnumun direği sızladı valla.gözlerim doldu.:teselli: saglıklı,keyfi yerinde olsunda inşallah geçecek bu günler ablacım.bi bakacaksın biz sana sema ablacım gözün aydın ogluşun geldi tezkeresinide aldı diye tebriklerde bulunacagız tabiki ben ozamanları 60 kiloda olacagım sende hedefine çoktan ulaşmışta geçmiş olacaksın.hayal etmesi bile insana büyük mutluluk veriyorki düşün gerçekleştiğinde -ki bu olacak ben inanıyorum- nasılda mutluluktan havalara uçacagız :sm_cool:
izlemcim gezdim canım...boyoz yemek nasip olmadı..ama kumru yedim..süperdi..zaten diyet falan yapmadım...Allah ne verdiyse yedim doyana kadar...semacım allah temelli geldiğini gösterir inşallah, götürdüğün şeyleri afiyetle yemişlerdir arkadaşlarıyla ne güzel, senin gibi marifetli bir annesi olduğu için göğsü kabarmıştır... ee beğendn mi izmiri ne kadar gezebildin yedin mi izmir kumrusu boyoz :1rolleyes:
Aminnnn.. banucum..sağol canım..kıss senin görümcenler neresinde gaziosmanpaşanın??iizloş zayıfsın işte şekerimmmmm inadır kendinii ve bu hafta 6 rakamını görüceksin tartıdaaaa
semaaa ay valla bende aglıycam şimdiii
cnm aaa tez zmanda geçsin inşşşş
yok canım işyerindeyim ekleyemem burdan .bu bilgisayarda resmim yok.bu hafta mutlaka ekleyeceğim.tatil resimlerim kızkardeşimin bilgisayarında yükleyip kendime o resimlerden ekleyeceğim.1-2 güne hallederim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3izlemcim gayet hoş gözüküyorsun tatlım.birde ben becerebilsem şu göbeği içime çekmeyi ben hayatta öyle duramıyorum yaaa
:roflol::mymeka:üf yaaaaaaaaa biraz önce
2 petibör büskiviyi götürdüm
1 saniyede
Aminnn selmacım ...olumunekankayizsmileyagmurgözlü eminim cok zordur ayrılmak oradan ama olsun rabbim acılarını göstermesin saglıkla yapıp gelir inşallah
izlem gayet güzel görünüyorsun bence kendinde inan artık zayıfladıgına
semacım çok sevindim iyi vakit geçirmene, izmir insanı sıak kanlıdır, yardım istediğinde seve seve büyük bir özveri ile yapar... hehhe kız bütün karbonhidratları toplamışsın kaydirigubbakcemile3 geldin artık nasıl olsa 5 kat daha çaba istiyorum senden hadi bakalım...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?