80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar akşama patlıca közleyecektim ama
evde domats 1 tane
biber hiç yok

eşimi beklese geç olur ne yepim ben bi akıl verin yah

kızlar akşama patlıca közleyecektim ama
evde domats 1 tane
biber hiç yok

eşimi beklese geç olur ne yepim ben bi akıl verin yah

slm canım
ben geçenlerde 1 soğan doğradım 1 domates 1 patates doğradım ufak ufak tavada 1 kaşık yağla kavurdum üstünede biraz baharat çok güzel oldu dene istersen canım

geçen haftaki faciadan sonra bu hafta adatoprak kendini toparladı ve 1. oldu tebrik ederim...

baharnaz hariç sabit olanlar bu hafta bana özelden bildirim yapmayanlar kızlar, bu arada listeye yeni giren arkadaşlar kilo bildirimi tam olmuyor şu şekilde yaparsanız daha iyi olur...

başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
hedef

Son düzenleme:
allahh 50 kalori zemuszemus

aldım bile ama bildirin
başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
hedef

şablonunda yazarsan sevinirim

tabiki yaarım canım yeni yeni alışıyorum siteye ama çok yardımcı oluyosunuz teşekkür ederim herkese

bişey sorucam hangi günler tartılıp bildirim yapıyoruz ve aç karnınamı tartılıyosunu?

tabiki yaarım canım yeni yeni alışıyorum siteye ama çok yardımcı oluyosunuz teşekkür ederim herkese

bişey sorucam hangi günler tartılıp bildirim yapıyoruz ve aç karnınamı tartılıyosunu?

birde şu tavşan ve kaplumbağa işaretleri ne demek oluyo

slm canım
ben geçenlerde 1 soğan doğradım 1 domates 1 patates doğradım ufak ufak tavada 1 kaşık yağla kavurdum üstünede biraz baharat çok güzel oldu dene istersen canım

deneyim cnm olabilir pataes koymadan yapayımm

tülay ben akşamları deniycem birde şu keten tohumunu yatarkenn

dene bakalım canım fayda edicekmi o şekilde olmadı bende akşam alırım ..

bence artık zayıflık havalarına gir canım :lepi: .gayet zayıf duruyorsun çünki .. bi 5 kilodan sonra sen sadece kaptanlık yap bize kilo problemsiz bi kaptanımız olsun kaydirigubbakcemile3

daha neler narinim .. aşk olsun ..senin yüreğini sevdik biz gerisi hikaye zaten opuyorumnanaktan

narinim bu montignatta daha çok glisemik indekx üzerine kurulu ..sebze ve meyvelerin g.indekx i düşük olanlarından yiyebiliyorsun .
Ama k.h diyetinde 50 k.h alma hakkı tanımışlar istediğinden ama puanı geçmeme kaydıyla yiyebiliyorsun .
Mantık aynı aslında ama tarzları farklı kaydirigubbakcemile5

offfffffff kızlar ya cumartesi kendime etek aldım ama beli cok geniş degiştirsemmi acaba nasıl olur 46 almıştım
değiş tabi ablacım .. nasılsa zayıflıyorsun yakında o aldığın 44 bile büyük olucak kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
izlem ellerine saglık cnm tülay neden kaplumba olmuş kiiii
1.300 gr vermişşş

he yaa ben neden kaplumbağayım :umursamaz: 1 300 ü beğenmiyomusun sen izloş ..bu hafta 2300 veriyimde gör sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
yanlız lisemize maşallah herkes kayda değer kilolar vermiş bu hafta :lepi: ellerne sağlık izlemcim opuyorumnanaktan

skm herkeze misafirlerimi gönderdim.artık düzenime dönebilirim 10gündür düzenim bozuldu.hepinizi çok özledim.geçmişte epey birikmiş 80sayfa okumam gerekiyor.artık yavaş yavaş okurum.kaydirigubbakcemile3

offfffffff kızlar ya cumartesi kendime etek aldım ama beli cok geniş degiştirsemmi acaba nasıl olur 46 almıştım

güle güle kullan acil giymen gerekiyorsa değiştirme, gerekmiyorsa 44 al canım en azından yemek yerken o eteğin içine gireceğini düşünüp dikkat edersin

sol köşedeki resmime balina filan yazmışsın değiştir ya lütfen opuyorumnanaktan

resimde de çok güzel çıkmışsın kollarında ince senin hep güzel yerlerde çektiriyorsun ohh mis gibi havanın kokusu geldi buraya

liste icin tskler ellerine saglik abla

MENÜM:

sabah: yok

öglen:

peynirli 2 yumurtali omlet 1p
2 tavuk salami
1 kasar peynir

ara:

6 yk dondurma, 13p (dayanamadim 35 derece almanyaa sryy)

aksam: (telafi ettim)

3,5 tavuk burger izgara yaptim oooh
1 domates 6p
greyfut suyu (sekersiz) 1p veriyorum

ortalama 20-22p yemisim süper.... dondurma olmasaymis iyiymis neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…