kızlar akşama patlıca közleyecektim ama
evde domats 1 tane
biber hiç yok
eşimi beklese geç olur ne yepim ben bi akıl verin yah
üf yaaaaaaaaa biraz önce
2 petibör büskiviyi götürdüm
1 saniyede
darkolive beni bu hafta listeye alıcakmısın canım
allahh 50 kalori zemuszemus
aldım bileama bildirin
başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
hedef
şablonunda yazarsan sevinirim
tabiki yaarım canım yeni yeni alışıyorum siteye ama çok yardımcı oluyosunuz teşekkür ederim herkese
bişey sorucam hangi günler tartılıp bildirim yapıyoruz ve aç karnınamı tartılıyosunu?
slm canım
ben geçenlerde 1 soğan doğradım 1 domates 1 patates doğradım ufak ufak tavada 1 kaşık yağla kavurdum üstünede biraz baharat çok güzel oldu dene istersen canım
deneyim cnm olabilir pataes koymadan yapayımm
neden papates koymuyosun canım
tülay ben akşamları deniycem birde şu keten tohumunu yatarkenn
bence artık zayıflık havalarına gir canım :lepi: .gayet zayıf duruyorsun çünki .. bi 5 kilodan sonra sen sadece kaptanlık yap bize kilo problemsiz bi kaptanımız olsun kaydirigubbakcemile3
tülaycım inşallah hayal kırıklıgına ugramazsın izlem gibi beni görünce
birde sana bişiy soracaktım.ben son 10 gündür acayip saldım.çok fazla karbonhidratlı beslendim.1 hafta vücut kendine gelsin diye k.h. diyeti yapacagımda montignacı bildiğin için sana sormak istiyorum.arasındaki fark nedir birde puan listesine nereden ulaşabilirim
değiş tabi ablacım .. nasılsa zayıflıyorsun yakında o aldığın 44 bile büyük olucak kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanofffffffff kızlar ya cumartesi kendime etek aldım ama beli cok geniş degiştirsemmi acaba nasıl olur 46 almıştım
izlem ellerine saglık cnm tülay neden kaplumba olmuş kiiii
1.300 gr vermişşş
abla benim saçım aşk alevi koyu yani
en ii marka hangisi acaba
offfffffff kızlar ya cumartesi kendime etek aldım ama beli cok geniş degiştirsemmi acaba nasıl olur 46 almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?