80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm;

sabah;1 kase çorba
ara;8 kiraz,1 erik
öğlen;4 kaşık makarna
ara;5 kiraz
akşam;2 kepçe çorba, 3 y.k barbunya,çeyrek dilim kepek ekmeği,(bir tane kabak dolmasıya bir tane domates dolmasının dışı(küçüktü bunlar baya))içindende 2 y.k,3 tane çok minik sarma tırnak kadar sarmaydı ,salata,1 kaşık yoğurt(yediklerim çok gibi görünsede çok az aslında tabaklarda küçücük
ara;1 bardak form çayı

menüm ..

Kalkınca =
1 çay kaşığı keten tohumu üzerine koca bi bardak ılık su

Sabah=
haşlanmış yumurta
peynir 1p

Öğlen =
100 gram yavuk burger 3 p
2 kaşık yoğurt 3 p
2 salataık turşusu 1p

Ara =
6 yeşil erik 6p

Akşam =
sucuk ızgara 1p
2 kaşık yoğurt 3p

Ara=
şekersiz türk kahvesi ve 1 avuç kabak çekirdeği 1p

+19 puanla günümü kapatmış olurum ..

2 litreden fazla su ,yeşil çay ve form plus

canımsın liste yanlış olmuş ben bu hafta 63.6 yım.....sana bildirim yapmıştım herhalde görmemişsin...geçen haftayla sabit geçmişsin.....lmaz:lmaz:

bugünkü menüm

sabah 1 gevrek 1 bardak çay

ara 4-5 adet çubuk kraker

öğle 1 tabak bamya yemeği 1 dilim beyaz ekmek

ara 4-5 çubuk kraker

akşam 1 tabak bamya 2 dilim kepek ekmeği salata

ara 1 kase yoğurt içine kayısı koyuca

gece 1 barsak süt 1 fincan yeşil çay
gün içinde 2 lt su 1 fincan kahve

kıslar bu aralar hep dışarda olduğum için pek düznli yapamıyoru diyeti
diyet alışkanlığıda yok pek inş. olucak

bu arada kapubağa ve tavşan işareti ne işe yarıyo kıslarrrrr

kaplumbağa yavaşı tavşansa hızlıyı ifade ediyo

baharcım cok geniş beli nerdeyse 15 cm geniş evet tatilde giyerim diye almıştım yarın degiştirecegim cok bol almışım belim incede popomdan olmaz belki

slmmmmm
izloş seni görüyorum nbrrrr

kızlar kabızlık içn diyetisyenler kepek öneriyorlarmış
bi komşumuz hastanede yatıyorda o dedi yogurtun içine katıp yediriyorlarmış

canımsın liste yanlış olmuş ben bu hafta 63.6 yım.....sana bildirim yapmıştım herhalde görmemişsin...geçen haftayla sabit geçmişsin.....lmaz:lmaz:

burçin bana mesaj atmamışsın, üstte de yazdığım gibi baharnaz hariç diğerleri bildirim yapmadığı için sabit bıraktım, liste yanlış değil yani lmaz:

resimim için güzel yorum yapmışsınız teşekkür ederim kızlar

liste içinde aynı şekilde bende size teşekkür ederim, tavşan kaplumbağa listede ilk 4e giren ve 1500 üstünde veren kaplumbağa oluyor... sempatiksalakcinni

çok sinirliyim şu anda eşim karpuz istemişti yarısını yemiş koymuş koltuğun kenarına, benim ege de sen avuçla karpuzları koltuğa dök allahtan çıkabiliyor fermuarlı döşemesi iboya kızdım ya ye yada mutfağa götür diyee ay çok sinir oldu m bi bağırdım boğazım acıyor şimdi :gitme:

erkekler dikkatsiz oluyo canım boş ver bugazına yazık

ben hala ismini bilmiyorum yaaa listeye benide aldığın için teşekkür ederim ellerine sağlık canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

2 erkekle baş etmesi zordur izlemim ..Boğazlarına yazık bağırma boşuna ..hem sen ojeleri bile temizledin karpuz nedirki sempatiksalakcinni

herkese iyi akşamlar ne var ne yok diye ugrayayım dedim.çok şükür bugünü kaçamaksız bir şekilde tamamlayacagım inşallah.10 gündür falan acayip düzensiz bi şekilde besleniyordum.inşallah cuma günü enazından artı olarak aldıklarımı vermiş olurum.izlemcim ben kilo bildiriminde bulunamadım çünkü otelde tartılacak baskül falan yoktu. beni sabit geçmen gayet iyi olmuş.ellerine saglık canım liste içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…