geçen haftaki faciadan sonra bu hafta adatoprak kendini toparladı ve 1. oldu tebrik ederim...
baharnaz hariç sabit olanlar bu hafta bana özelden bildirim yapmayanlar kızlar, bu arada listeye yeni giren arkadaşlar kilo bildirimi tam olmuyor şu şekilde yaparsanız daha iyi olur...
başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
hedef
bugünkü menüm
sabah 1 gevrek 1 bardak çay
ara 4-5 adet çubuk kraker
öğle 1 tabak bamya yemeği 1 dilim beyaz ekmek
ara 4-5 çubuk kraker
akşam 1 tabak bamya 2 dilim kepek ekmeği salata
ara 1 kase yoğurt içine kayısı koyuca
gece 1 barsak süt 1 fincan yeşil çay
gün içinde 2 lt su 1 fincan kahve
kıslar bu aralar hep dışarda olduğum için pek düznli yapamıyoru diyeti
diyet alışkanlığıda yok pek inş. olucak
bu arada kapubağa ve tavşan işareti ne işe yarıyo kıslarrrrr
feryal faceye gelsene
ya benim çevrimiçi olmuyo bozulmuşmu bişey olmuş
güle güle kullan acil giymen gerekiyorsa değiştirme, gerekmiyorsa 44 al canım en azından yemek yerken o eteğin içine gireceğini düşünüp dikkat edersin
sol köşedeki resmime balina filan yazmışsın değiştir ya lütfen opuyorumnanaktan
slm nehir feryal nasılsınız
canımsın liste yanlış olmuş ben bu hafta 63.6 yım.....sana bildirim yapmıştım herhalde görmemişsin...geçen haftayla sabit geçmişsin.....lmaz: lmaz:
çok sinirliyim şu anda eşim karpuz istemişti yarısını yemiş koymuş koltuğun kenarına, benim ege de sen avuçla karpuzları koltuğa dök allahtan çıkabiliyor fermuarlı döşemesi iboya kızdım ya ye yada mutfağa götür diyee ay çok sinir oldu m bi bağırdım boğazım acıyor şimdi :gitme:
çok sinirliyim şu anda eşim karpuz istemişti yarısını yemiş koymuş koltuğun kenarına, benim ege de sen avuçla karpuzları koltuğa dök allahtan çıkabiliyor fermuarlı döşemesi iboya kızdım ya ye yada mutfağa götür diyee ay çok sinir oldu m bi bağırdım boğazım acıyor şimdi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?