80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yazmayı unuttum ama ben çok hastayım bogazım acıyo yaa
antibiyotiksiz geçmeycek snaırım yarın dr gtmem lazımm

facede dolanan bir vürüs var dikkat eidn faceci dostlarımmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

2 erkekle baş etmesi zordur izlemim ..Boğazlarına yazık bağırma boşuna ..hem sen ojeleri bile temizledin karpuz nedirki sempatiksalakcinni

allah iyiliğini versin tülay hiç güleceğim yoktu yaa vallahi öle kaydirigubbakcemile3

egeyi hayal ediyorumda nasılda keyif almıştır yaptıgı yaramazlıktan.kaydirigubbakcemile3

bütün sinirimi ibodan çıkardım ege bu sefer yırttı kaydirigubbakcemile3

pazartesi - reglimin 2. günü

peynir (1) bir kaşık biber kavurması (1) şekersiz çay =2

üç küçük sosis (1) üç parça sucuk ve salam (1) yumurta (0) bir kaşık rendelenmiş domateslr(1) =3

hindi burger+ diet kola = 0

yarım patlıcanlı kıymalı karnıyarık içindeki domatesle birlikte (3) bir kase cacık (4 ) = 7

12 le bitirdim vayyy beee ama sabah rahatsızdım canım bişiy istemedi yoksa kahvaltıyı hep 16 puanla babalar gibi yapardım

1 kupa yeşil çay 2litre kadar su 15dk gezinti wc 1

bugün bim den keskinoğlunun tavuk burgerlerinden aldım yarın tadına bakıcam bakalım nasılmış cokacimcoook

banu geçmiş olsun bacım opuyorumnanaktan

ızlem aldığın burgerin üzerine bak k.h değerini ona göre hesapla canım. ben 0 değerli bi burger bulamadım valla en düşüğü 3 k.h olan onu aldım bende ..

yok yok benimkide sıfır değil, o kadarda olsun yaa ekmeğin arasına koyup yemiyoruz en nihayetinde sempatiksalakcinni

kızlar yazmayı unuttum ama ben çok hastayım bogazım acıyo yaa
antibiyotiksiz geçmeycek snaırım yarın dr gtmem lazımm

facede dolanan bir vürüs var dikkat eidn faceci dostlarımmkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım, benimde bağırmaktan acıyordu ama şimdi geçtüü

burçin sanada taşınmada kolay gelsin, sölemeyi unuttum, inşallah bi dahakine kendi evinize geçersiniz :Saruboceq:

gunaydin kizlar,eger kabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum,yakinda 27 yasinda olucam evleneli yaklasik 30 kilo aldim ,6 yil icinde yani.su an tartiyi bulamadim yeni tasindigimiz icin ama 83-84 arasiydim gecen hafta.bugun 5.gunum diyette,sirke falan aldim ama sadece iki gun ictim,su da icmiyorum ama insallah budun ikisinede basliyorum,mesajlari okuyamadim ama puan dan falan bahsediyorsunuz,zahmet olmazsa anlatabilirmisiniz kizlar,insallah bende sizler gibi yavas yavas kurtulurum su kilolardan,hepinize tesekkurler,cuma gunu yazarim insallah kilomu byy

selam kızlar

masumm geçmiş olsun

butter fly motivasyonun süper canım ya

selma aktifsin
nasılsın canım eteğini değiştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…