80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. POLEN VıTAMıNLER VE MıNERALLER DEPOSUDUR
  2. Polende tüm vitaminler ve diğer cevhelerin insan yaşamı için en ideal oranlarda bulunması başka üstün bir özelliktir.
  3. Başka pek çok besinde bulunabilen vitaminler az,üreme ,gelişme,düşünme,güç verme ve uzun ömür sağlaması gibi en önemli görevleri yerine getirmeyi sağlayan ve seçkin,az besinlerde bulunan vitamin ve diğerleri kat kat fazladır.
  4. A ve C vitaminleri az,B vitaminleri çok yüksek orandadır.
  5. B vitaminleri ,bilindiği gibi "uzun ömür vitaminleri" dir.
  6. Dış etkenlere karşı hücreyi,bağışıklık sistemini uyararak korur,sürekli hücre yeniler,hemoglobini çoğaltarak hücreye bol oksijen gelmesini sağlar.
  7. Polen araştırmanlarından bilim adamı Alain Callas'ın bir analizi şöyle:
  8. 100 gram karışık çiçek polenin de 500-900 mg. B1 ve 2760 mg. B5 vitaminleri vardır.
  9. Yani, günde alınacak 1 gram polen,insana yeterli B vitaminlerini sağlıyor demektir.
  10. Polenlerde ortalama olarak %20-30 protein %45 serbest amino asitler,%25-30 doğal şekerler ve selüloz bulunmaktadır.
  11. Hiç bir bitkide bulunmayan süt şekeri LAKTOZ,polende bulunmaktadır.
  12. Sindirim fermentleri olan nişasta ve fosforu ,büyümeyi sağlayan ve hızlandıran ,hücre bolizmasını uyaran yararlı hormonları,nükleik asitleri taşımaktadır.
  13. Tam 22 çeşit amino asit bulunan polene karşı bu çeşit ,temel besinimiz olan sütte 17'dir.
  14. Polendeki tüm vitaminler ,A,.B,1-2-3-4-5-6-7-8-9-12,C,D,E,H,P,PP'dir.
  15. Polende 22 çeşit amoni asit ,27 çeşit madensel tuz,doğal hormon, enzim, coenzim, pigment, karbonitrat ve fermentler vardır.
  16. Polendeki H vitaminin varlığı,Rus araştırıcı deviatrin ve Joirich tarfından açıklanmıştır.
  17. bu vitamin gelişmeyi kolaylaştırır.
  18. Deri ve göz iltihaplarını önler.
  19. Polende rutinde vardır.
  20. Ayrıca kara buğday ,sedef otu ve frenk üzümünde rutin tesbit edilmişti.
  21. Rutin ,kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur.
  22. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.
  23. Chauvin ve Lenormand'ın araştırmalarıyla polenin antibiotikler içerdiğide gün ışığına çıkarılmıştır.
  24. grecean ve Enciu'nun bu konuda yaptığı çalışmalar sonunda polenin ,Staphylocoscus,Salmonella,Ecoli ve Bacillus anthracis'e karşı etkili olduğu ve bunların üremelerinin engellediği tespit edilmiştir.
  25. Prof.Dr.M.Mihri Memoğlu ve Dr.Kadriye Sorkun'a göre polen ,Metbolizmamız için çok değerli temel maddeleri içerir.
  26. Organizmamız için çok değerli temel maddeleri içerir.
  27. Organizmamızı zinde tutmak ve dengeli beslenmek için vücudun ihtiyacı olan eksik maddeleri tamamlamak ve korumak açılarından yaşamsal önem taşımaktadır.
  28. Polende bulunan başlıca amino asitler Cystine,Histidin,Trytoptan ,Methionin ,Phenylalanin,Thereonin,Arginin,ızoleucin,Leuoin,L ysin,Valin,Glutamin'dir.
  29. Polende bulunan başlıca asitler ,Pantethenic ,Linoleik,Ascorbik ve Arachidonik'di .
  30. Demir, bakır, kalsiyum, sodyum,magnezyum ,silisyum ise polende varlığı tespit edilen elementlerden bazılarıdır.
  31. Polende bununan iz elementler,alimünyum,nikel,titanyum ve çinkodur.
  32. Uzun yaşam vitaminleri olan B'lere gelince:1 Gram (Dörtte bir çay kaşığı) polendeki 8 mg.B1 vitamini şu besinler sağlayabilir.
  33. 70 Gr.Bira mayası ,3 Kg. Karaciğer ,8 tam kepekli ekmek ,40 beyaz ekmek ,20 kg.Ema veya domates.
  34. 1 Gr.polendeki 5 Mg. B2 vitaminini şu besinler sağlayabilir.
  35. 50 Gr. Bira mayası,15 kepekli Ekmek,74 beyaz ekmek ,6 Kg. Portakal,12 Kg. Domates ,16 Kg.Elma
  36. 1 Gram polendeki 27 Mg.B5 vitamini (Pantotenik asit) şu besinler bulundurur.
  37. 35 Gram Bira mayası ,13 Kg. Sığır eti,25 Kg.kabuklu buğday ,95 Litre Süt
  38. bu polen ne kadar değerli bir besin kaynağıymışakannehir

izlemcim benim kilo bildiriminde bir sorun var başlangıç 94 geçen hafta 84.5 bu hafta 84 hedef 70 canımm düzeltiriz degilmii

sabah 9 da:

1 yumurta 0p
2 tavuk burger 1p

ara:

cola light 0p

öglen:

3 kücük köfte (ekmekli) p?
2,5 tavuk burger 1,5p diyim
az peynir 0,5

aksam:

tavuk bacak izgara 0p
10 cilek 8p

= 21 puan ooh süperr

Son düzenleme:
izlemm ablaaa, bende beyazz uzun elbise aldimm, icine tayt giydimm, ici biraz belli yaa siyah tayt almam lazimm ama güzell yaa ferah ferahh

slm 83 kiloyum bende 93 kiloyla başladığım için 90 kilo topiğindeydim ama sizlerlede olmak istiyorum artık aynı kilolardaki arkadaşlarım neler yapıyor bakiim dedim bildirim gününüz ne zmn saat kaça kadar

hoşgeldin zalimi..

her cuma gün içinde herkes bildirim yapmak zorunda .kaptanımız Darkolive ..ona özel mesajla bildiriyoruz .
Ama bizim her yeni gelene uyguladığımız 2 hafta kesintisiz iletişim kuralı var .yani 2 hafta devamlı bildirim yapan arkadaşları listeye alıyoruz ..

ben iki gündür polen içiyorum ve çok rahatlattı midemi ve sindirim sistemimi iştahımı kontrol altnda tutabilirsem hepinize öneriyorum çok faydalıymış bilmiyordum ben kan için tavsiye edildi sonra araştırdım ve şaştım kaldım ben bu konuda cahildim çocukları büyütüyor diye çocuklara kullanıyorlar diyordum ne salakmışım evlenip hamile kalırsamda kullanmayı düşünüyorum çok faydalıymış bebek için tabi o zmna daha var önce koca bulmam lazım dimi amabana bi koca lazım oda bu gece lazımdaki gibi ay ne konik yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…