- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
sabah 9 da:
1 yumurta 0p
2 tavuk burger 1p
ara:
cola light 0p
öglen:
3 kücük köfte (ekmekli) 3p?
2,5 tavuk burger 1,5p diyim
az peynir 0,5
aksam:
tavuk bacak izgara 0p
10 cilek 8p
=14 puan ooh süperr
öğlen yediklerini az hesaplamışsın sanki aylin.. 3 köfte ekmeksiz olsa bile 1 puan zaten e içindede yarım dilim ekmek olsa 6 puan . ettmi sana 7p..
bu burgereride üstündeki yazan k.h değerine göre hesapla canım ben öye yapıyorum ..yanış hesap bağdattan dönmesin hayıflanmayalım sonra az kilo gitti diye kaydirigubbakcemile3 gerçi sen benim rakibemsin bu tiyoyu vermemem lazımdı ama sempatiksalakcinni
ZALİMİ
hoşgeldin cnmmm
aylinnnnnnn
cnm ya sen hiç sebze yemiyorsun bak hasta olcan he vücut direncin düşücekk
bendede pika var oda zararlı maalesef bana kilo etkilerini anlatırım bir ara piko değil ama pika
denizicmm
beni ne güzelde motive ettin cnm yaaa sagolasın
aslınd aben çok kaçamak yapmadım biliyormusun
yani 5.5 ayda 1 kez lahmacun yeidm
1 kez yarıım tabak makarna yeidm
en fazla 10 günde bir bi sütlü tatlı yeidm
onun dışınd ayeidigm bir bükivi filandır 3 günde bir onuda diyet listemde başka bir şeyle degiştirdimm
evet benim metabolizma çok yavaş çalışıyorr
içtgim bitki çayları sud açabasıı
ben sanırım şubatta geldim cnm
selin
hoşgeldin cnm ilk günler biraz hgarip gelebilir ama sonra alışacaksın emin ol burdan ayrılmayacaksın
aylinnnn
valla okadar çok koktumki sne sebze yemiyon diye bayılacktım cvp vermen i olduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zalimii
sende hoşgeldinnn mutlu olman ne güsell
valla bilmiyorumm hadi 7p olsun
valla 100gr nekadar burger oluyor bilmiyorumm
kartonunu attim yazmiyor arkasinda zatenn
aç deilim zorlayamıyorum kendimi bişi yemek için mutluluk var içimde ve iştahımı kapattığını biliyorum ama düzenli yemem lazım bulaşıkları yıkadım bir tabak bardak er değiiştirmesi yapıp dolaşmaya gitcem yani 8den önce bişi yiyemem gerçi kahvaltıyı 12de kalktığım için yapıtm 2 dilim ekmekle soyulmuş domates peynir bu kadar bol su içiyorum mutlu olduğum için bir artım var çok enerjik oluyorum ve iştahsız oluyorum kilo kaybımda oluyor buda çok güzel birşey ben babamın bana yaptıkları yüzünden kilo aldım ve mutlu olunca veriyorum
kimse yokmu kizlar,girip grip bakiyorum bi cevap yazan var mi diye ama..........:çok üzgünüm:
kızlar saçımı boyadım
çikolata kahveye bekliyorum bakalım nasıl olcek
kızlar saçımı boyadım
çikolata kahveye bekliyorum bakalım nasıl olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?