80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 9 da:

1 yumurta 0p
2 tavuk burger 1p

ara:

cola light 0p

öglen:

3 kücük köfte (ekmekli) 3p?
2,5 tavuk burger 1,5p diyim
az peynir 0,5

aksam:

tavuk bacak izgara 0p
10 cilek 8p

=14 puan ooh süperr

öğlen yediklerini az hesaplamışsın sanki aylin.. 3 köfte ekmeksiz olsa bile 1 puan zaten e içindede yarım dilim ekmek olsa 6 puan . ettmi sana 7p..
bu burgereride üstündeki yazan k.h değerine göre hesapla canım ben öye yapıyorum ..yanış hesap bağdattan dönmesin hayıflanmayalım sonra az kilo gitti diye kaydirigubbakcemile3 gerçi sen benim rakibemsin bu tiyoyu vermemem lazımdı ama sempatiksalakcinni

valla bilmiyorumm hadi 7p olsun
valla 100gr nekadar burger oluyor bilmiyorumm
kartonunu attim yazmiyor arkasinda zatenn

zalimi hıoşgeldin ve iradeli günler dilerim canım

efeçağla kilo çizelgeni yaptıktan sonra sık kullanılanlara ekle değiştirmek istediğinde kolay olur canım

bugünkü menümü yazayım
sabah 10:00 yarım simit
saat 12.00 1,5 kase çorba ve tavuk salata ( 4 kaşık filan olurdu) 1 dilim ekmek
16.00 elma
18.30 8 kaşık taze fasulye 3 kaşık pilav ( uzun zamandan sonra yiycem) :))
akşam ara öğünüm karpuz olur

1 lt su şimdilik umarım artırırım 2 kupa yeşil çay spor 2 saat yürüyüş halindeydim bacaklarımda güç kalmışsa 45 dklık fitnesten yapıcam

ZALİMİ
hoşgeldin cnmmm

aylinnnnnnn
cnm ya sen hiç sebze yemiyorsun bak hasta olcan he vücut direncin düşücekk

aç deilim zorlayamıyorum kendimi bişi yemek için mutluluk var içimde ve iştahımı kapattığını biliyorum ama düzenli yemem lazım bulaşıkları yıkadım bir tabak bardak er değiiştirmesi yapıp dolaşmaya gitcem yani 8den önce bişi yiyemem gerçi kahvaltıyı 12de kalktığım için yapıtm 2 dilim ekmekle soyulmuş domates peynir bu kadar bol su içiyorum mutlu olduğum için bir artım var çok enerjik oluyorum ve iştahsız oluyorum kilo kaybımda oluyor buda çok güzel birşey ben babamın bana yaptıkları yüzünden kilo aldım ve mutlu olunca veriyorum

banu bugün ne düşündüm.yanlış hatırlamıyorsam bu topice benden sonra geldin ben kasım gibi geldim.ve toplamda aynı kiloyu vermişiz.bence gayet başarılısın tatlım.üstelik piko vardı yanlış hatırlamıyorsam sende .bence kendinle gurur duymalısın.kaçamak yapa yapa gayette güzel kilo verdin .yaa bu kız niye hayıflanıyorki dedim kendi kendime .metobolizmanı yavaşlatacak rahatsızlıgın olmasına ragmen gayet güzel gidiyorsun tatlım.:1hug: alkisalkisalkis

ZALİMİ
hoşgeldin cnmmm

aylinnnnnnn
cnm ya sen hiç sebze yemiyorsun bak hasta olcan he vücut direncin düşücekk

yooo sebze de yiyorumm gecen hafta cok yedimm
yerim korkma sen kaydirigubbakcemile3

bendede pika var oda zararlı maalesef bana kilo etkilerini anlatırım bir ara piko değil ama pika

denizicmm
beni ne güzelde motive ettin cnm yaaa sagolasın
aslınd aben çok kaçamak yapmadım biliyormusun
yani 5.5 ayda 1 kez lahmacun yeidm
1 kez yarıım tabak makarna yeidm
en fazla 10 günde bir bi sütlü tatlı yeidm

onun dışınd ayeidigm bir bükivi filandır 3 günde bir onuda diyet listemde başka bir şeyle degiştirdimm
evet benim metabolizma çok yavaş çalışıyorr
içtgim bitki çayları sud açabasıı

ben sanırım şubatta geldim cnm

selin

hoşgeldin cnm ilk günler biraz hgarip gelebilir ama sonra alışacaksın emin ol burdan ayrılmayacaksın

aylinnnn
valla okadar çok koktumki sne sebze yemiyon diye bayılacktım cvp vermen i olduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zalimii
sende hoşgeldinnn mutlu olman ne güsell

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yokkk korkmaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla bilmiyorumm hadi 7p olsun
valla 100gr nekadar burger oluyor bilmiyorumm
kartonunu attim yazmiyor arkasinda zatenn

4 tane burger 100 gram canım .aşağı yukarı aynıdır hepsinin değeri heralde .

Başından sıkıntılar geçtiğini anlıyorum yazından ..inş bundan sonrası için hep mutluluk seninle olur canım .kiloların bi çoğunuda vermişsin zaten verdikçe insan dahada bi mutlu oluyor arasıda kesin.opuyorumnanaktan

kimse yokmu kizlar,girip grip bakiyorum bi cevap yazan var mi diye ama..........:çok üzgünüm:

çizelge için link vermiştim heralde bi kaç sayfa geride kaldı canım hoşgeldin tekrar ..

kızlar saçımı boyadım
çikolata kahveye bekliyorum bakalım nasıl olcek

güle güle kullan canım eminim çok yakışmıştır olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…