hosbulduk butter86,verdigin link icin saol canim sonuna kadar geldim ama kopyala yapistir kismini beceremedim,inanilmaz kilo vermissin nasil ve kac ayda basardin,tebrik ederim gercektenalkisalkisalkis
url yazan yeri profile kopyalaman lazım .kolay aslındada ilk sefer uğraştırıyor biraz ..
benim 6 oldu diyete başlayalı .günde 6 ğün beslenerek haftada 3 gün sporla verdim ..şu 10 gündürde karbonhidrat diyeti deniyorum .vucut diğer yöntemlere alıştı veremiyordum artık başladım tekrar vermeye.. olmıyacak iş değil yeterki istensin.bundan 6 ay önce bende herkesin nasıl verdiğini sorar soruşturdum .şimdi uzman oldum desem yeri .neyde ne kadar kalori ne kadar karbonhidrat var biiyorumkaydirigubbakcemile3
nehircim sağol canım iyidir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benimde 6 öğün yemem gerekiyo diyetisyen söledi ama hep dışarda olduğum için pek yapamıyorum.biraz tiyo versen banadaolumunekankayizsmile
ben ev hanımı olduğum iin çalışanların halinden pek anlamıyorum canım.ama burda çoğu arkadaşımız çalışıyor ve sürekli dışarıdalar .ana öğünleri ya pişirip getirmen lazım yada diyete uygun şeylerden alman lazım.ara öğünde çantanda hep badem,fındık ,elma veya şu paketli yoğutlardan bulundurursan senn için daha koly olur ..
slm nehir tülay selin nasılsınız kızlar
izlemcim benim kilo bildiriminde bir sorun var başlangıç 94 geçen hafta 84.5 bu hafta 84 hedef 70 canımm düzeltiriz degilmii
izlemm ablaaa, bende beyazz uzun elbise aldimm, icine tayt giydimm, ici biraz belli yaa siyah tayt almam lazimm ama güzell yaa ferah ferahh
selam kizlar nasilsiniz
bugün 38 beden pantolonlarimi denedim oldu cok sevindim,ama tabiki daha dar geliyor yani fermuari felan kapandi insallah 1-2 aya kadar icinde rahat hareket edebilecegim duruma gelirler.emziriyorum 6 ay oldu dogum yapali,ama hala regl olmadim bir olsam cok mutlu olucam üzerime siskinligi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?