80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk butter86,verdigin link icin saol canim sonuna kadar geldim ama kopyala yapistir kismini beceremedim,inanilmaz kilo vermissin nasil ve kac ayda basardin,tebrik ederim gercektenalkisalkisalkis

hosbulduk butter86,verdigin link icin saol canim sonuna kadar geldim ama kopyala yapistir kismini beceremedim,inanilmaz kilo vermissin nasil ve kac ayda basardin,tebrik ederim gercektenalkisalkisalkis

url yazan yeri profile kopyalaman lazım .kolay aslındada ilk sefer uğraştırıyor biraz ..

benim 6 oldu diyete başlayalı .günde 6 ğün beslenerek haftada 3 gün sporla verdim ..şu 10 gündürde karbonhidrat diyeti deniyorum .vucut diğer yöntemlere alıştı veremiyordum artık başladım tekrar vermeye.. olmıyacak iş değil yeterki istensin.bundan 6 ay önce bende herkesin nasıl verdiğini sorar soruşturdum .şimdi uzman oldum desem yeri .neyde ne kadar kalori ne kadar karbonhidrat var biiyorumkaydirigubbakcemile3

nehircim sağol canım iyidir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benimde 6 öğün yemem gerekiyo diyetisyen söledi ama hep dışarda olduğum için pek yapamıyorum.biraz tiyo versen banadaolumunekankayizsmile

benimde 6 öğün yemem gerekiyo diyetisyen söledi ama hep dışarda olduğum için pek yapamıyorum.biraz tiyo versen banadaolumunekankayizsmile

ben ev hanımı olduğum iin çalışanların halinden pek anlamıyorum canım.ama burda çoğu arkadaşımız çalışıyor ve sürekli dışarıdalar .ana öğünleri ya pişirip getirmen lazım yada diyete uygun şeylerden alman lazım.ara öğünde çantanda hep badem,fındık ,elma veya şu paketli yoğutlardan bulundurursan senn için daha koly olur ..

bende 2 aydır işsizim canım ama hastane işleri annem falan derken evde kalmıyorum evdede kaldığımda hep misafir oluyo bi düen kuramadım kendime evede alışamadım aslında.ama siteye çok alıştım hep bakıyorum kim var kim yok bu arada yeşil çay içmeye başladım sayanizde

kıslar eşim bugün yemek yerine kahvaltı yapalın dedi uygun olurmu diyetime ne dersiniz

banucum kaçamak yaptıgın hakkındaki düşünce bana ait değil.sen hani üzülüyorsunyaa digerlerinin listelerini görünce ben sizin yanınızda çok çok fazla yiyorum falan gibi kendi kendine sıkıntı yaptıgın için öyle dedim, tatlım.4 ay ne demek tatlım yaa harika vermişsin.benim yerimde olsan ne yapardın ben şubat ayını saymıyorum çünkü o ay diyetten değil hayattan kopmuştum .7 ay olmuş ben buraya geleli.ve giden kilo seninkiyle aynı.

ocaktan beri diyetteyim ama veremiyordum versemde geri alıyordum diyetisyen falan kar etmiyordu bazen detoks diyetleri yapıyordum sürekli hastaydım bademciklerim işlevini yerine getirmiyor bide üstüne vücuduma zarar veriyormuş toz yeme hastalığı vardı bende doktora gitmeye utanıyordum bu sebepten toz yeme hastalığına pika deniyormuş aşırı demir eksikliği yüzünden oluyormuş bademciklerimde mikrop birikmiş ve sürekli hasta olduğum için iğneler antibiyotikler ayda bir hafta belki anca normale dönebiliyordum ilaçlar kilo yapmaya başlamış artık ameliyat oldum ama kanamayı durduramadılar günlüğümün son sayfasında bir kısmını yazdım sonunda 88 kiloya kadar çıktım sonra 90 derken yeniden toparlanınca diyetime döndüm ameliyatı zaten baya ağır atlattım nette okudum kan tahlili yaptırın falan diyodu yaptırdım doktorda diyo vücut bas bas bağırıyo niye gelmedin zamanında dedi kan ilacı verdi yaklaşık bir yaptığım diyette 90 kilodan bu kiloya düştüm ilk başlangıç ocakta 93 tü 83.5 kilo çıktım ve şaşırdım polen önermişlerdi araştırdım ve kullanmaya başladım umarım iyi gelir ağustps 16 da kan randevum tüm değerlere baktırcam kan vercez artık dedi o dereceye gelmiş kanın aşırı düşük deil ama oksijen yok dedi nefes almakta zorlanıyordum kilodan deilmiş demir eksikliği yapar onuda dedi kalp ekosunda da bişi çıkmadı zaten yani yaklaşık bir ayda 8 kilo vermiştim 1.2 sini geri aldım 3 gün sonra tartıldığımda çıkacak ne kadar verdiğim bir ayda metabolizmamda ciddi bir hızlanma varmış bakılan yerde 1-5 arası normal değeri benimki 3tü eskiden şimdi 5.5 ilaçları vücut süzemiyormuş ondanda aşırı kilo almışım

zalimi okudum canım rahatsızlığını geçmiş olsun

nhr yeşil çay içmene sevindim ve diyetine nerde olursan ol daha doğrusu sağlıklı beslnemne dikkat et

masum saçların güzel olmuşturcanım güle güle kullan

selma dikkat et güneşe çıkma :)

yarın öğleden sonra ancak gelirim kızlar

iyi geceler

selam kizlar nasilsiniz

bugün 38 beden pantolonlarimi denedim oldu cok sevindim,ama tabiki daha dar geliyor yani fermuari felan kapandi insallah 1-2 aya kadar icinde rahat hareket edebilecegim duruma gelirler.emziriyorum 6 ay oldu dogum yapali,ama hala regl olmadim bir olsam cok mutlu olucam üzerime siskinligi var

izlemcim benim kilo bildiriminde bir sorun var başlangıç 94 geçen hafta 84.5 bu hafta 84 hedef 70 canımm düzeltiriz degilmii

canım listenin üstünde de belirttiğim gibi sen kilo bildirimini hatalı yapmışın, orda belirttiğim şablona göre yaparsan bir dahaki hafta düzeltirim

başlangıç
geçen hafta
şimdiki kilo
hedef

izlemm ablaaa, bende beyazz uzun elbise aldimm, icine tayt giydimm, ici biraz belli yaa siyah tayt almam lazimm ama güzell yaa ferah ferahh

aa süper giy işte yazın hiç koyu renk giymem ben hep cıvıl cıvıl şimdi kiloda verince siyah hiç giymiyorum, ama beyaz elbisenin altına siyah tayt giyme canım hem kötü görünür hemde rahat edemessin, için belli oluyor diye rahatsız oluyorsan astarını çıkar biraz daha kalın bir astar dikiver ben çoğunlukla öle yaparım bayanssulusmile

waayyy çok iyi yaa, 67 kiloyla 38 beden süper tebrik ederim valla darısı başıma kaydirigubbakcemile3 ama senin hiç bacak problemin yok dimi canım :smiley-cool:

herkeze mrb
menümü yazıyım uzun bir aradan sonra:
sabah
1kk kadar peynir
3zeytin
domates,salatalık
açık çay
öğle
makarna salatası
akşam
çorba
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…