80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waayyy çok iyi yaa, 67 kiloyla 38 beden süper tebrik ederim valla darısı başıma kaydirigubbakcemile3 ama senin hiç bacak problemin yok dimi canım :smiley-cool:[/QUOTE]

yok canim ama 38 olduda ama dar tabi yani disari cikilmaz daha o giyceklerle fermuari kapandi ,1-2 ay önce yukari cikmiyordu,63 le felan 38 iyi oluyor

merhaba!ben de katılmak istiyorum size.ben 40 gün önce 5 aylık bebeğimi düşürdüm ve bunu kendisini taşıyamayan vücuduma bağlıyorum artık.çabucak kilo vermek istiyorum ama şu iştahımla nasıl baş ederim bilmem.butter86 seni hayranlıkla okudum ama nasıl bir diyet uyguladın ne yedin bir listen var mı verirsen çok sevinirim.ben 89 kiloydum.şu anda 86 yım ama çok zor veriyorum.protein diyetine başladım bu gün dfayanamadım bozdum.belki o listeye dahil olursam daha iyi motive olurum.ne yapmam gerekiyor?

29.06.2010 salı

peynir çeşitleri (1 ) beş zeytin ( 1 ) biraz salam sucuk ve sosis (2) =3

öğlen dışardaydım light kola bir tane magnum dondurma( 26 yazıyor arkasında)
dondurmanın arkasından hemen bir ayran içtim (6) = 32

akşam 2 tane tavuk burger ( 2) + light kola 0= 2

37 oldu dondurma
hariç iyiydi bugün zemuszemus

selam kızlarrrr
saçlarım koyu oldu yani istedigim gibi tutmadı aslında yarın foto eklerim çekip

denizcim
inan bukadar kilo verdim ama kendimi daha yeni yeni zayıflamış hissediyorum
izlemmmmm

kopardın beni face de kız allah iiyiligi versinn
nurr
çok çok geçmiş olsunn sabır ve azimle verirsin inşş kilollarını

foto yüklemeye çalışıyorum
izlem snein verdiign adresten yüklyorum ama
dosya sınırların üzerinde diyor

Merhabalar :) Ben de hep 80-87 aralarında dolandım bugüne kadar. Şuan 83'üm ve birkaç gündür elimden geldiğince dikkat ediyorum.Ben de aranızdayım artıkk :)

arkadaki dagınık bi görüntü için soryyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

izlem bak ilk resim 90
sonraki reism sanırım 78 filan

ikindede saçım yukardan topluu
aman allahım tam dünya imişimmm

resim ekleidm kisme yok ortada neyse ben kaçar bakın siz anacımm

90lık resim kuzucuklardan pek belli olmuyor ama, ilk yüklediğin resim gerçekten yüzünün küçüldüğü belli devam aynen :lepi:

bugün kendime bir elbise aldım mango'dan ama denemedim vaktim yoktu, eve geldim dar geldi, inat ettim 2 hafta içinde mersine gidene kadar süper olucak straplez diz üstü lacivert bir elbise bayanssulusmile

zalimi yazını okudum canım .Duymadığım bi hastalığı daha senden öğrenmiş oldum .Ama utanıcak sıkılıcak bi durum yok sonuçta bu bi hastalık sende artık çarelerine baktığına ve metabolizmanı normalden bile üste çıkardığına göre artık kilolarından gayet güzel kurtulabilirsin canım .Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin sana ve hepimize =)

Sağol canım yaa ama emin ol biraz azim ve sabırla sende herkeste hayranlık uyandırabilirsin. bu tamamen beyinde bitiyor .ben tam 1 sene 90 kilo olarak dolandım ortalarda . sonra kendi beynimi kandırdım ve başladım daha 1 hafta olmamıştıki ben artık bırakma modundayken bu topiği buldum . başlarda konulara yazmaya çekindim , mesajlarıma cevap gelmiyor diye üzülüp yazmak istemedim ama hep takip ettim ve burası ve arkadaşlarım sayesinde diyete ve sağlıklı yaşama dair biçok şey öğrendim halada öğreniyorum .6 aydır bu topiğe hemen hergün yazıyorum .Artık konulara balıklama dalar oldum ve çenem bi düştümü yazarımda yazarım kaydirigubbakcemile3 kendi,mi burdakilere borçlu hisstmek beni hırslandırıyor .sende hergün ne yediğin ne içtin ne yaptın yazarsan hem başkalarının listesiyle kendininkini kıyaslama fırsatı bulur yanlışlarını görürsün hemde çok motive olursun . ben hala çabalıyorum sonuç için inş hepimiz geri dönmemek üzere veda ederiz şu kilolara opuyorumnanaktan

gerçektenmiiii
çok sevindim bak bunaaa
ben sana iki tane ekleyim aradaki 7 farkı bul ozmannkaydirigubbakcemile3

bakın buda yeni bennn

Ne yedi farkı arada dağlar kadar fark var .. az kaldı sen o taytıda giyersin hatta ve hatta bikinili poz bilem atarsın belki bize sempatiksalakcinni

selam kıslar ben geldim

bugünkü menümmm
sabah 1 domates,1 salatalık,1kk peynir 2 dilim ekmek çay

ara 2 bardak çay 2 kayısı

öğle 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt

ara 1 fincan kahve 2 kaysı

akşam 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 2 dilim ekmek

ara 1 fincan kahve bir ince dilim ananas

gece bir bardak sit içerim

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…