80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle iyi günlerde giy canımmm

ve aralarda yeşilçay içtim

şimdi 2dilim karpuz yedim

merhaba beni aranıza alacakmısınız 83.5 kiloyum kaptanım bu hesaplamalar nedir neye göre ne hesaplanıyor:uhm:

--------------------------------------------------------------------------------

valla polenin iştah açıcı etkisini görmedim hatta enerjik olup sürekli dolanıyorum simdirim düzene girince zayıflamış gibi hissediyorum mutlu oluyorum cnm istemiyor sonra yemek yemek 8de birazcık makarna yedim mercimek yemeği oda az ama bol yoğurt arkadaşa gittik net yokmuş yeni geldik kahve içtim orada da 11buçuk falandı valla ben psikolojik olarakta çok yararlı olacağına inandırdım kendime hiç iştah problemim olmadı ilaçta ertesi gün başlamıştı polende 2 gün bitti

şimdi minik kesilmiş karpuz yicem 3-4 lokma yani sevmiyorum meyveyi yoğurt süt çok seviyorum oda gaz yapıyor

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummm a.s.

banucum tatlım bence o taytı ve tuniği rahatlıkla giyep ortalarda salınabilirsin gayet hoş görünüyorsun. yerimseniben

izlem azimli hatunsun sen. kesinlikle o elbise senin üzerinde 2 haftada cuk diye oturacak hale gelecektir :lepi:

tülaycım canım benim harika gidiyorsun inanıyorumki yaz bitmeden 65 i görürsün sen a.s

kızlar kızkardeşim mekik aleti almış kendine.bizde haftasonu tatil dönüşü eşyalarını getiriken abla senin olsun ben yapamıyorum dedi.2 gündür yapmaya çalışıyorum ölçülerimi aldım bakalım fark edecek mi salonun ortasına yerleştirdim tv izlerken falan yapayım diye.lömbür lömbür olan göbeğim inşallah biraz olsun kendini toparlar bu sayede şakkıdı

kızlar şu kabızlık işi iice canımı sıkıyor yaa ne olur bi çözümmmm verin bana ne yapıyım yaaa

izlemmmm çörek otu deneyimin nasıl gdiyor cnm içmöedşgşn zmanlarda wc y gidiyormusun

baya fark etmiş canım......ama şunu sormadanda edemiyecem acaba şu yüzündeki morluklar ne.????bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

alnımdakileri soruyorsann eger maşa yanıgı maşa yaparken yaktım

gözleirmin altı uykusuzluktannn

diyetten okdar uzaktımki buraya gelmeye utandım valla içimdeki fil hortladı doymak bilmiodum kaç gündür kendimi toparladım ve döndüm

diyetten okdar uzaktımki buraya gelmeye utandım valla içimdeki fil hortladı doymak bilmiodum kaç gündür kendimi toparladım ve döndüm

sakın asucum unutmaki 78 e kadar düşüp yine kilo almıştın.lütfen kendine bunu yapma.nereden dönersen kardır.bi kere bozdun diye sakın devamını getirme bence daha çok buraya girmelisinki böylece kendini hemen disiplin edebilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…