80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alnağmecim sen takma kafana ... gündüzleri giremezsen akşam girersin... huzurun bozulmasın da sorun yaşama yeter ki..

kızlar günaydın gerçi öğle oldu ama bugün bir sürü işim var zor girerim heralde hafta sonu kaçamaklarım oldu ama bugün yine motivasyonum süper geçmişi okudum biraz bebeq sanırım 2. bebeği düşünüyorsun ben de aynı durumdayım oğlum 3,5 yaşında bu aralar eşimde bende çok istiyoruz hepimiz için hayırlısı hep beraber hem diyet yapar hem doğururuz inşallah...
hadi ben kaçtim hepinizi öptüm...

arkadaşlar benim acil iki kg vermem lagzım hazır cerende yokken gerci giderken sıkı sıkı tembih etti ben gelene kadar diyet yapma diye ama o gelene kadar vermem lagzım aramızda sıkı bir rekabet var bakalım ne olacak bu işin sonu bu gün lahana yapacagım dört gün onu yiyecegim

canım lahanayı Ender Saraç nisan ekim arası önermiyo mevsimi olmadığı için bir araştır bence...

eylülce aynı durumdayız baksana... artık ben oluruna bırakıyorum bebek olayını... olmuyo diye kafama takmıştım ilk zamanlar ama düşen bebeğim hiç beklemediğim bi ayda kalmıştı... biz ne desekte boş onu anladımm.. bebek olayını da bende yaşayan arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyoruz.. aklından çıkardığın an kalıyo inan... kısmette ne varsa onu göreceğiz canımm... bizde hamile kalana kadar diyete devam ederiz demi?
kızlar ben çıkıyorum.. kızımı okula götürücem... bugün 23 nisan provamız var onu izlemek istiyorum.. akşam ancak girebilirim... listemi de o zaman yazarım.. herkese iştahsız günler diliyorum kaydirigubbakcemile3
iyi günler

alnagmecimüzülme canım sen ne zaman müsait olursan o zaman girersin.yeter ki aklın burda olsun canım
bebeghakkına hayırlısı olsun canım.ben de ikinciye hamile kalmadan önce diyet ve yürüyüş yapıp 10 kg verdim ve öyle hamile kaldım.iyi ki öyle yapmışım diyorm..yoksa kilom 100lerde olurdu heralde..hamileyken dikkat edemeyebilrsin canım.yürüyüş yaparım dersin bakarsın Allah korusun tehlikeli bi durum olur onu da yapamazsın hamilelik bu belli olmaz.ben öyleydim.tehlikeliydi kalkamadım 18 kg aldım..yine de hayırlısı tabi..

canım arkadaşlarım sağolun. Ama başkanım ne olur beni listeden çıkarmayın bak ben o gittiği anda geliyorum tekrar olur mu? Benim maruzatım büyük.. Buranın değişmeziyim ona göre.. Ben yemek yemeyi öğrendim sayenizde.. Bu ara kızlar bir kitap okuyorum.. Ferarisini satan Bilge orda derki; " Biri işin hayatınıza sürekli geçmesi için aralıksız 21 gun aralıksız yapılması gerekir." Yani biz bu zorlu aşamayı çogumuz geçtik. Artık hayat biçimimiz sağlıklı beslenme.. Hafta sonu beni kim gördüyese "sen super olmussun " dedi. Acayip havaya girdim kızlar.. Bildiğiniz gibi değil. Ben bu işi kesin başaracağım. Yalnız diyet yaptıgımı kimseye söylemiyordum. Bu arada k.validemler duymus oldu. Hemen bana akıl vermeye başladı. Sen bol bol yürü. Yürüdüğün yolu geri dön. Hızla tekrar dön gel. 3 kere git gel.. Ay ayy. Kelin ilacı olsa başına sürecek. Kendi kilolarını ne yapmayı düşünüyor bilmem ama..

alnağmecim arkadaşım aşk olsun seni listeden çıkarırmıyım hiç ben diğer sayfadada yazdım mazeretin gerçekten önemlii ama yinede kaçç kaç gel olurmu öptümmm canımm

canım arkadaşım beni nasıl iyi tanımışsın. Evet ben iki eli yakamda da olsa geleceğim buraya ama daha önceden de belirttiğim gibi bizim bu aydan itibaren yazlık muahbettimiz çıkıyor. Çok zaman cuma akşamlarından gidiyoruz. Ve İnternet yok. Pazar gunu de çok geç saatte geliyoruz. O yüzden giremedim. İşin en zor yanı yalnız yazlıkta da maailece olmamız. Anladığınız gibi ne işte ne yazlıkta ondan kaçışım yok. Allahtan şu an küs benimle konuşmuyorda rahattım. Ay konustum mu var ya yangın var diyerek kaçarsın. Bir söylediğiniz yüz kere söyler adamı bayıltıncaya kadar. Hep iş konuşur hep.. Ay ay cok zor bır durum herkesın k.valide derdi vardır ben de k.peder. Ne zor ya ..:enbuyukkk:

kızlar selam, günlerdir uykusuzdum, bugün de boş günüm, uyumuş kalmışım :)
Bebegcim ben de uğraşıyorum hem de daha ilk bebeğimiz için ama doktor polikistikover görünümü var dedi, glukophage verdi ve tabii kilo vermelisin dedi. Sırf bu yüzden bu kadar hırs yaptım, hayırlısı canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz. Alnağmecim ben zaten senin yazlıkta olduğunu bildiğimden telaş etmedim nerde bu kız diye, biz de ızmir'de kış bile olsa hafta sonu gittiğimizden, anlıyorum seni.
Kızlar bu arada şok işe yaradı, sabah tartıda 74'ü gördüm, maaşallah pek sevindim, ilk hedefe 1 kg. kaldı, sonra yeni çizelge yapıcam. Bu Cuma inşallah ulaşırım. Serra başkanım inşallah sen yoklamayı almadan gelmişimdir. Bugünki menümü de yazayım, birazdan kursa çıkıcam çünkü.
Sabah+Öğle: 1 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 4 zeytin, 3 küçük kokteyl sosis.
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği.
Ara: 5 çilek.
3 lt. su ve 2 fincan yeşil çay.
Kocaman öpüyorum kızlar.

canım allah kolaylık versinn:teselli: çokzor gerçekten bende ikiside yok genelde k.valideden şikayet edilir ama senin başka of off daha zordur benceÇok üzgünüm çoooksen ona deki benim kk arkadaşlarım diyoki bakk yanına gelirsek bizim arkadaşımıza hakeret neymiş gösteririz gününü ona göree:tomato::mymeka:

var ya hergün beni kendinize daha çok bağlıyorsunuz kızlar.. Acayip mutluyum şu yazılanları okudukça. Flatliners, serra herkes beni iyi tanımış neyin ne olduğunu anlamış.. Keşke herkese kendimi bu kolay anlatabilsem.. Ama bencil insan olduğu zaman sen ağzsınla kuşta tutsan nafile.. Tekrar hepinize tesekkur ederim. Hepinizi çok seviyorum..

canım bizde seni seviyoruz sen kafana takma üzülme valla yapacak bir şey yok sbretmekten başka olsun ben şunu anladım biraz fazlamı abartıyorum bilmem erkeğin kalbine giden yol miğdeden değil aileyle iyi geçinmeden geçer biliyorrum alnağmecim senin olayında haksızlık var ama anladığım kadarıyla başka çarende yok o yüzden boş verrr takmaya değmez böyleleri canım öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…