kızlar gunaydın 2 gundur kayıptım. Yine yazlıktaydık giremedim. Bu arada gündüzleri de çok giremeyeceğim artık. Nedenini hemen anlatayım. Geçen gün tartışma yaşadığım kişi sevgili k.pederimdi. Ogün hiç yoktan bana hakaret etmelerinin sebebi bilgisayarda çok zaman harcamammış. ona Prim vermeyeceğim korkmuyorum da ama eskisi kadar çok gelemeyebilirim.. Önceden haber vermek istedim. Bu arada hafta sonu sporumu yaptım kaçamak yapmadım kızlar öğreniyorum bu işi galiba. yazılanları okuyamadım ama birazdan geleceğim tekrar şimdi geldi. Başıma dikilir..öptüm hepinizi
arkadaşlar benim acil iki kg vermem lagzım hazır cerende yokken gerci giderken sıkı sıkı tembih etti ben gelene kadar diyet yapma diye ama o gelene kadar vermem lagzım aramızda sıkı bir rekabet var bakalım ne olacak bu işin sonu bu gün lahana yapacagım dört gün onu yiyecegim
canım lahanayı Ender Saraç nisan ekim arası önermiyo mevsimi olmadığı için bir araştır bence...
kızlar maşallah bugünde pek yoğundu buralarr alnağme iki gündür yok acaba bişeymi olduyaa o gelirdi ama kesin bişey varr bu yoklamayla kimlerin tam gelip gelmediğini iyice gördümm valla bir hafta girmeyenlerr listeden çıkıcakk ona göre yoksa bazıları cumadan cumaya bii ce diyip kaçıyor olmazki canımm
canım arkadaşım beni nasıl iyi tanımışsın. Evet ben iki eli yakamda da olsa geleceğim buraya ama daha önceden de belirttiğim gibi bizim bu aydan itibaren yazlık muahbettimiz çıkıyor. Çok zaman cuma akşamlarından gidiyoruz. Ve İnternet yok. Pazar gunu de çok geç saatte geliyoruz. O yüzden giremedim. İşin en zor yanı yalnız yazlıkta da maailece olmamız. Anladığınız gibi ne işte ne yazlıkta ondan kaçışım yok. Allahtan şu an küs benimle konuşmuyorda rahattım. Ay konustum mu var ya yangın var diyerek kaçarsın. Bir söylediğiniz yüz kere söyler adamı bayıltıncaya kadar. Hep iş konuşur hep.. Ay ay cok zor bır durum herkesın k.valide derdi vardır ben de k.peder. Ne zor ya ..:enbuyukkk:
var ya hergün beni kendinize daha çok bağlıyorsunuz kızlar.. Acayip mutluyum şu yazılanları okudukça. Flatliners, serra herkes beni iyi tanımış neyin ne olduğunu anlamış.. Keşke herkese kendimi bu kolay anlatabilsem.. Ama bencil insan olduğu zaman sen ağzsınla kuşta tutsan nafile.. Tekrar hepinize tesekkur ederim. Hepinizi çok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?