lavita dikkat et kendine yanık zordur uyku sorunu bndede var gündüz hep uykulu geziyorum akşam oluncada cin gii oluyorum ne işse anlamadım
GEMİŞ OLSUN:1hug:
saol cnm ama gece de erken yatiorum yani en gec 12 de falan hafta ici
8 saat uyumaya calisiorum hic böle olmuordun dün birden cöktürü verdi hadi hayirlisi bakalim.)
selma lavita size lapa çarpmış olmasın kıız ay şaka şaka:roflol: aman dikkat edin canım diyet yapalım derken sağlımızdan olmayalımkafamçokkarıştı canlarımm yaa
kızlar burdayım. Dışarda olduğundan rahatım... serra cım oldum olası beğendiremedim kendimi. Oğluna yakıştıramadı.Daha önce de yazmıştım kilosun bak oglum aldatıra getirmek için çok laflar soktu. Ama iş yerinde de benden vazgeçemiyor. Çünkü iş konusunda acayip disiplinliyimdir. Ha o hep benim yaptıklarımı beğenmez ama olsun bensiz de yapamaz eşimle ilgili hiç sorunum yok allahtan.. O hep benim yanımda o olmasa 13 sene gibi uzun bir süre katlanamazdım ona.. K.validem de benden yana çıkar. Neyse bugün kafanızı çok şişirdim.. Bugün dışarda olduğundan rahatım bak gelemem dediğim halde bugün hiç gidemedim.. he heee kıskananlar çatlasın değil mi kızlar.. Zayıflayarak intikam alacam ondann .
eylülcem afiyet olsun arkadaşım. Nasılsın? Seni de çok özledim ne zamandır karşılaşamıyorduk. Keşke sende İzmir e gelebilsende flatliners, sen, ben toplanabilsek ne güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?