80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebgm cnm hayirlisi olsun, insallah ikinci meleginize kavursunuz o zamana kadarda gider kilocuklar
citi piti bi anne adayi olursun

alnagme canim üzme sen kendini, olur bazen böle seyler, biz hep burdayiz, bazen giremesekte bence cok alistik birbirimize ve diyetimize:)))

serram sen nasilsin canim nasil gidior

selmam oh afiyet olsun lahanaciklar

kizlar bn kolumu yakti cumartesi su toplamissti bugün patlamis cok canim yanior, krem sürdüm tek elle yaziroum bi yere bulasmasin die ne kadar zor oluormus bu ya...
ayrica dün den beri bi yorgunluk var üstümde göz kapaklarimi zor acik tutuorum, baasim cok agrio enseden giren bir agri, ve ara sirdada kalbim sksyor anlamadim noldunu ya
baharmi carpti ne

alnagmecim bence senin kimseye birşey ıspatlamaya ihtiyacın yok.bence en iyi güzel bildiğini yap.kafanada fazla takma..valla kayınvalide kayınpeder derken iyice korktum bende.aslında insanlar kendi evlatları yerine koyup davranmalılar ama olmuyo her zaman.hiç moralini bozma hayatım vazgeçmek yok yola devam :))

lavita dikkat et kendine yanık zordur uyku sorunu bndede var gündüz hep uykulu geziyorum akşam oluncada cin gii oluyorum ne işse anlamadım
GEMİŞ OLSUN:1hug:

lavita dikkat et kendine yanık zordur uyku sorunu bndede var gündüz hep uykulu geziyorum akşam oluncada cin gii oluyorum ne işse anlamadım
GEMİŞ OLSUN:1hug:

saol cnm ama gece de erken yatiorum yani en gec 12 de falan hafta ici

8 saat uyumaya calisiorum hic böle olmuordun dün birden cöktürü verdi hadi hayirlisi bakalim.)

saol cnm ama gece de erken yatiorum yani en gec 12 de falan hafta ici

8 saat uyumaya calisiorum hic böle olmuordun dün birden cöktürü verdi hadi hayirlisi bakalim.)

selma lavita size lapa çarpmış olmasın kıız ay şaka şaka:roflol: aman dikkat edin canım diyet yapalım derken sağlımızdan olmayalımkafamçokkarıştı canlarımm yaa

kızlar şu an tam altı kişiyiz kalabalıklaştık baya ama ben birazdan çıkıcam akşama ancak girebilirim oğluşumun toplantısı var oraya gidicem sonra yürüyüşe eh akşamm olur heralde neyse herkes bayy kendinize iyi bakın

selma lavita size lapa çarpmış olmasın kıız ay şaka şaka:roflol: aman dikkat edin canım diyet yapalım derken sağlımızdan olmayalımkafamçokkarıştı canlarımm yaa

CANIM BENIM SAOL guzum ya diyetten degil sanki ya anlamadim,cünkü ac birakmiorum kendimi bi dün aksam yemedim oda bu yorgunluktan kalkip canima yemek bile isitamadim
nese birazdan bi papatya cayi yaparim kendime, dusumu alirim, kitapimi alip kitap kösemde oturur okur dinlenierim:) GÜNESTE alior ne güzel oh

kızlar öğle yemeğinde birşey yaptım çok doyurucuydu. Hemen yazıyim 4 tane kabağı kabuklarıyla rendeledim teflon tavaya aldım üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekledim ve yavaş yavaş kavurdum kabaklar iyice yumuşayınca tabağa aldım biraz soğudu üzerine sarımsaklı yoğurt ekledim 1 tane etimekle yedim süperdi tavsiye ederim.

kızlar burdayım. Dışarda olduğundan rahatım... serra cım oldum olası beğendiremedim kendimi. Oğluna yakıştıramadı.Daha önce de yazmıştım kilosun bak oglum aldatıra getirmek için çok laflar soktu. Ama iş yerinde de benden vazgeçemiyor. Çünkü iş konusunda acayip disiplinliyimdir. Ha o hep benim yaptıklarımı beğenmez ama olsun bensiz de yapamaz eşimle ilgili hiç sorunum yok allahtan.. O hep benim yanımda o olmasa 13 sene gibi uzun bir süre katlanamazdım ona.. K.validem de benden yana çıkar. Neyse bugün kafanızı çok şişirdim.. Bugün dışarda olduğundan rahatım bak gelemem dediğim halde bugün hiç gidemedim.. he heee kıskananlar çatlasın değil mi kızlar.. Zayıflayarak intikam alacam ondann .

eylülcem afiyet olsun arkadaşım. Nasılsın? Seni de çok özledim ne zamandır karşılaşamıyorduk. Keşke sende ızmir e gelebilsende flatliners, sen, ben toplanabilsek ne güzel olur..

canım gün gelir senin kıymetini anlar eşinin ve k.validenin senin yanında olmasıda büyük şans olaylara hep iyi tarafından bak yoksa bu hayat çekilmez öptüm seni

hemen bi kenera yaziroum tarifi canim:) unutuorum zamanla neler yapmam gerektini

kizlar ben bi dus alim kendime gelim öpüyorum simdilik sizleri canlar

eylülcem afiyet olsun arkadaşım. Nasılsın? Seni de çok özledim ne zamandır karşılaşamıyorduk. Keşke sende İzmir e gelebilsende flatliners, sen, ben toplanabilsek ne güzel olur..

aynı anda yazmışız canım İzmir bana o kadar ters ki bende egeliyim ama İzmir de sadece üniversiteden 1 arkadaşım var onuda yıllardır görmedim keşke görüşebilsek biz seni buraya bekleriz artık

Alnagme canım boşver ne derse desin aldırma nasılsa eşinde seninle bu tür sorunlar malesef her evde vardır olmaması imkansız boşver:1hug:a.s.:1hug:

ArkadaŞlar ben bu gÜn ev ıŞlerımı bıtıremıyecefgım galıba sÜpÜrdÜm ama sılmeye halım kalmadı kendımı ac hıssedıyorum lahana benı tutmadı malesef haŞladıgım ıcın ama yemegınıde yaptım Şımdı gıdeyımde evımı sıleyım

herkeze merhaba
sabah 1 kaşık yağda yumurta 1 kaç dilim domatez 1 zeytin 1 çatal peynir
öğlen kaçamak yaptım dondurma yedim
akşam daha ne yiyeceğimi düşünmedim akşam olunca fırsat bulursam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…