80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lavitacım geçmiş olsun canım...
serracım sorma lapa bana bi çarptı ki.. (afedersin 3 gün wc ye gidemedim) şimdi iyiyim şükür...
eylülce tarif çin sağol..denicem...
selmacım sen ceren gelmeden kilo vericem diye harap etme kendini cnımm.. gerçi böylelikle hafta sonu piknik cezanı çekmiş oluyorsun ama neyse..

flatliners cnmm..bende adet düzensizliği dışında bir sorun yok... 1 ay geliyo 1 ay ara veriyo.. bazen 3 ay saati şaşmıyo.. aklına eserse :)))
bende öyle diyorum önce kilo verip sonra bebek daha mantıklı cnm... 88 le hamile kalıp 10 kg alsam 100ü görürüm. en azından 70e düşüp hamile kalmak en iyisi. 10 kg alsam bile 80 olurum doğumla da gitçekler...
inşallah en hayırlı olduğu zamanda kavuşuruz bebeklerimize... zamanı verdır canımm..

kimse yok bende çıkıyorum... kızımın okuluna götürmek için kurabiye yapıcaz. gece de giremeyebilirim. listemi yazayım ben..
sabah-----yarım dilim ekmek
ara-------- -
öğle------ 2-3 ısırık kıymalı börek,çeyrek tahinli pide(dışardaydım)
ara------- birazcık fıstık
akşam-- 1 dilim kepek ekmek,yarım karnıyarık,yoğurt
ara-------- -
herkese iyi akşamlar..

canım arkadaşım sen hiç kendini üzme, eşin sana destek nasılsa, sen bizim bitanemizsin, sensiz olur mu hiç? bu arada ben de ege mezunuyum, eylülce de öyleymiş pek sevindim.
öpüyorum kocaman...

sabah: bir dilim beyaz ekmek, labne, azcik bal ve et kavurmasi

ara: k bar

ögle: k fleks

ara: -

aksam: bir porsion cig köfte ekmeksiz:)

evet ben de yapıyorum yazıyorum da buraya zaten.yoğurtlu kabak salatası diye..çok güzel oluyo..afiyet olsun sana da...

sabah--1 dlm kpk ekmk,1yumurta,1 kaşık lor,5 zeytin domates
ara--elma
öğle--bir tabak karışık sebze yemeği,4 kaşık bulgur
ara--çağla,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaşığı reçel
akşam--2-3 parça haşlanmış tavuk,2 kepçe mercimek çorbası,salata
ara--çay,bir galeta(akşam yemeğini 5 de yedim acıktım)
bugün evin bütün işini bitirdim.o yorgunlukla çıktım 1 saat tempolu yürüdüm...yorgunuummmmm.....

alnagmecimsakın üzülme canım..hayatta herkesin karşısına çıkar sevmediği insanlar..
önemli olan eşin..o senin yanındaysa yeter...
bi de saygıda kusur etmezsen büyüklük sende kalır..boşver..değmez..

selam kızlar bugün misafirlerim vardı fazla giremedim yoğundum yani neyse herkes gitmiş bende kaçayım sabah erken kalkıyorum yatmaya gideyim bari herkese iyi gecelerr

Slmmmm kıslar ben bi kaç gündür giremiyorum girsem de okuyorum ama yazacakken hep bişeyler çıkıyor kapatıyorum neyse gece kuşu ben ancak geldim ve şu an inanılmaz açımmmmm su içiyorum olmuyor neyse yazıyım da yatacam sabaha yerim artık..
Bugün iyiydi az yedim ve oğlumla beraber yürüdük yarın sanırsam yağmur var çıkamam

herkese ii SaßahLar.. Sınav dönemim olduqu icin SıkLıkLa qiremiyorum..
yedikLerimi yazip kacim ben sabaha 5 sinavim var... Dua edersiniz insaLLah : )
Saßah : Funda Cayi Sekersiz
OqLen : Fırında Tavuk But 2 kasık piLav 2 kasik salata 1 ayran
Ara : karisik yesiL cay
Aksam : Fırında 100 qr kadar ßaLik 3 kasik saLata zero Kola
Gece Saat 12 - Saßah 3 : 1 ßardak daha kola Sınav zmni olunca kesmio malesef... 1 fincan Sekersiz Sütsüz nescafe 1 Fincan yesiL Cay..
Simdilik fena qitmio ReqL dönemime raqmen 84ten düsmüsüm :) 2 3 qündür 83 - 83.5 civariyim.. insaLLah hafta ßitmeden 82yi qörürüm..
Cümleten qörüsürüz hanimLar.. saqLikLa kaLin : )

günaydınnn kızlarrrr ben yine geldimm :d 1 aydır giremiyordum. şimdi çok iyiyim. bu arada kilom da 83,5 oldu:teytey::teytey:

sabah: bir dilim beyaz ekmek, labne, azcik bal ve et kavurmasi

ara: k bar

ögle: k fleks

ara: -

aksam: bir porsion cig köfte ekmeksiz:)

lavita canım benim bak seni geçmişim. hemde o kadar serum yediğim halde hadi canlan ve diyete devam

kızlar günaydın..hava çok güzel burda..bi aksilik olmazsa bugün de yürüyüşe devamhihoyyyt
uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşım var bugün ona gidiyorum.umarım kaçamk olmaz..
artık kendimizi tutmayı öğrendik kolay kolay kaçamak yapmıyoruz değil mi??
kendimi çoook iyi hissediyorum..kilo vermek çok güzell...
bugün yine ''aaaaa zayıflamışsııınnn'' diyecekler..ve ben daha mutlu olucam..o zaman da ne diyeceğimi şaşırıyorum yaa..''sadece biraz dikkat ediyorum'' diyorum...

canım sen kaçamak yapmazsın biz sana güveniyoruz bitanem öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…