var ya hergün beni kendinize daha çok bağlıyorsunuz kızlar.. Acayip mutluyum şu yazılanları okudukça. Flatliners, serra herkes beni iyi tanımış neyin ne olduğunu anlamış.. Keşke herkese kendimi bu kolay anlatabilsem.. Ama bencil insan olduğu zaman sen ağzsınla kuşta tutsan nafile.. Tekrar hepinize tesekkur ederim. Hepinizi çok seviyorum..
arkadaşlar resmimi koydum oldumu acaba
kızlar öğle yemeğinde birşey yaptım çok doyurucuydu. Hemen yazıyim 4 tane kabağı kabuklarıyla rendeledim teflon tavaya aldım üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekledim ve yavaş yavaş kavurdum kabaklar iyice yumuşayınca tabağa aldım biraz soğudu üzerine sarımsaklı yoğurt ekledim 1 tane etimekle yedim süperdi tavsiye ederim.
sabah: bir dilim beyaz ekmek, labne, azcik bal ve et kavurmasi
ara: k bar
ögle: k fleks
ara: -
aksam: bir porsion cig köfte ekmeksiz:)
kızlar günaydın..hava çok güzel burda..bi aksilik olmazsa bugün de yürüyüşe devamhihoyyyt
uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşım var bugün ona gidiyorum.umarım kaçamk olmaz..
artık kendimizi tutmayı öğrendik kolay kolay kaçamak yapmıyoruz değil mi??
kendimi çoook iyi hissediyorum..kilo vermek çok güzell...
bugün yine ''aaaaa zayıflamışsııınnn'' diyecekler..ve ben daha mutlu olucam..o zaman da ne diyeceğimi şaşırıyorum yaa..''sadece biraz dikkat ediyorum'' diyorum...
canım sen kaçamak yapmazsın biz sana güveniyoruz bitanem öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?