ilk listemde 3 ana 4 ara öğün besleniyormuşum sabah öğlen ve akşam 2şer dilim ekmek
örneğin akşam yemeğim haftada 3 gün 8 kaşık sebze yemeği-salata -1 kase yoğurt veya ayran
haftada 3 gün 4 köfte kadar kırmızı veya beyaz et salata
yada 8 kaşık kurubaklagil ve etli ana yemek ile salata 2 dilim ekmek hep var ama
önce geçmiş olsun canım şimdi kaç kilodasın?kaç kilo olman gerektiğini söyledi drun?
aysen_34 bende glukofeni reglin 4.günü başlayıp 10 gün sonra bırakıyorum daha yeni bıraktım önümüzdeki ayda aynı şekilde içicem.dr öyle dedi.ve bu ayki muayenede iki yumurtalıktada folikül gelişmiş bekar olmama rağmen çok sevindim.bu tedavide 2.ayım bu kadar çabuk beklemiyordum istersen ayrıntılı olarak hangi ilaçları nasıl kullandığımı söyleyebilirim.tabi ki en önemlisi kilo vermek bende bu hastalıktan dolayı 1 yıl içinde 12 kilo aldım(
bende klomen,glukofen ve reglin 16.günü duphaston tedavisine başlıyorum.yavaş yavaş iyileşiyorum bakalım.umarım seninde tedavin başarılı olur ve bebişine kavuşursun hayırlısıyla.
tekrar geçmiş olsun canım ben şimdi yürüyüş ve fitnessten başka arada bir sopayı alıp bel çalıştırmaya başladım sopa koluda çalıştırıp zayıflatıyormuş aylinin mesajında okumuştum biliyorsun bel inceltmeye çok ihtiyacım var :)
evett menüm ..
kalkınca 1 şeftali
1 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
6 zeytin
domates ,salatalık
öğlen
tavuk sote
yoğurtlu köz patlıcan salatası
ara
6 fındık
akşam
tavuk
salata
1 bardak ayran
arada meyve yerim
KIZLAR?? sizce bu menü nasıl bir diyet menüsü ?
2 litre su spor yok
sen nerdesin baharcım karşı taraftasın heralde .selam Butterfly sanırım sen aktifsin canım ne kadar uzaktaymışız birbirimize
istanbulun bir ucundan bir ucuna
bence fena değil sabah ile öğle arası 1 meyve yiyebilirsin güne meyveyle başlamışsın gerçi öğlen ve akşama bir dilim ekmek koyabilirsin canım birde spor olmalı
tülay baharnaz benizm listemede bakarmısınız devam etmelimiyim çok mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?