80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk listemde 3 ana 4 ara öğün besleniyormuşum sabah öğlen ve akşam 2şer dilim ekmek
örneğin akşam yemeğim haftada 3 gün 8 kaşık sebze yemeği-salata -1 kase yoğurt veya ayran
haftada 3 gün 4 köfte kadar kırmızı veya beyaz et salata
yada 8 kaşık kurubaklagil ve etli ana yemek ile salata 2 dilim ekmek hep var ama

öğle yemeğim aynı listede olan

1 porsiyon etsiz sebze yemeği ( susuz) 8 kaşık salata 2 dilim ekmek
2.alternatif 90 gr kırmızı et yada 120 gr beyaz et yada 4 dilim peynir ile hazırlanmış salata 2 dilim ekmek

sabah arası 1 porsiyon meyve
öğleden sonra 2 tane aram varmış 1 porsiyon meyve yada kellogs k-bar
diğerinde 2 adet kepekli galetave 1 dilim peynir
5-6 adet diyet bisküvi bu iki seçenekten başkada 1 kase yoğurt ve 2 adet kepekli galeta
yatmadan önce yine meyvem varmış

nhr sana ilk listem fikir vermiştir umarım

listelerim değişti sürekli ve kilo duraksamalarda değişen listeler çok işime yaradı hemen tekrar kilo vermeye başladım
sabahları tost ve peynir yada nesfit öğlenleri tonlu tavuklu salata yada simit ayran değişti yani anlıycan canım

gidişine göre değişiyor

ama sadece birkez kabak detoksu vermişti 1 gün bile zor yaptım ve hemen iptal ettik ve bir daha da detoks fi,lan vermedi
Kabak metobalizma hızlandırırmış

aysen_34 bende glukofeni reglin 4.günü başlayıp 10 gün sonra bırakıyorum daha yeni bıraktım önümüzdeki ayda aynı şekilde içicem.dr öyle dedi.ve bu ayki muayenede iki yumurtalıktada folikül gelişmiş bekar olmama rağmen çok sevindim.bu tedavide 2.ayım bu kadar çabuk beklemiyordum istersen ayrıntılı olarak hangi ilaçları nasıl kullandığımı söyleyebilirim.tabi ki en önemlisi kilo vermek bende bu hastalıktan dolayı 1 yıl içinde 12 kilo aldım (

önce geçmiş olsun canım şimdi kaç kilodasın?kaç kilo olman gerektiğini söyledi drun?

sağol canım..rejime başlamadan önce 83 84 10 gün sonra 81 olmuştum 8 gün oldu tartılmayalı
ama en az 2 gitmiştir diyorum çünkü kendimde farkediyorum...doktor bana şu kadar kilo vermen lazım felan demedi..eğer kilo verirsem yumurtalıklarımda düzelebileceğini söyledi..boyum 170 bu arada..ben bir sene içinde aldım 17 kilo farkında olmadan sempatiksalakcinni meğer bende tiroid varmış..görenler yediklerime şaşırıyodu eşimde tabi nasıl kilo aldığımı merak ediyolardı..:bbo:
şimdi sıkı diyete ve spora başladım bakalım hedefim eski kilom olan 60 a düşmek :Saruboceq:

canım ben devamlı içiyorum glokofeni günde 3 tane..tabi bu ara 2 içebiliyorum en fazla :gitme:
hangi ilaçları kullanıyosun canım?ben bebek için tedavi görüyorum bende klomen isimli ilacı kullanıp yumoşa belirli seviyeye geldiğinde çatlatma iğnesi oluyorum göbişten..bir ay denedik olmadı..3 gün içinde regl olucam tekrar başlıycaz tedaviye

dua edin inşlhh bu ay hayırlısıyla hamiş kalayım :Saruboceq:

bende klomen,glukofen ve reglin 16.günü duphaston tedavisine başlıyorum.yavaş yavaş iyileşiyorum bakalım.umarım seninde tedavin başarılı olur ve bebişine kavuşursun hayırlısıyla.

bende klomen,glukofen ve reglin 16.günü duphaston tedavisine başlıyorum.yavaş yavaş iyileşiyorum bakalım.umarım seninde tedavin başarılı olur ve bebişine kavuşursun hayırlısıyla.

ya aslında neden sana klomen kullandırıyoki CADIARZU sonuçta bekarsın ve bebek istemiyosun sorun yumoşlarındaysa bile eğer buna başka ilaçla çözüm verebilirdi gibi CADIARZU
klomen kullandıktan sonra duphasona ne gerke varki..ben 7 ay kullandım sadece duphaston adetlerimde düzenlenmişti..ayrıca doktorlar bebk isteyenler için bile en fazla 5 ay klomen tedavisi yapıyolar sonuçta baya bi hormon yükleniyo vücuda
kusura bakma 2 yıl boyunca sürekli bu konularla haşı neşir olduğum için istemedende olsa bir doktor kadar bilgiye sahip oldum sempatiksalakcinni

baharnaz teşekkür ederim canım
benim listemde böle aynen seninki gibi ama bana çok geliyo sanki bu kadar yemek yersem veremem gibi geliyo bana üffff

bende yazayım meümü saat 1di kalktım 1buçuk dilim ekmekle 1 az peynirli yumurta yedim arada 4 gibi polen içtim acıkmıştım zaten şimdi aç değilim psikolojik herhalde diyete destekmiş ya aklım hem orda ben bunu içiyorum ve doydum zayıflıcam haftaya birinci olcam diyom kendi kendime zeytinyağı yumurta sürdüm saçlarıma umarım faydasını görürüm haftada 3 gün yapsammı ki

bana verilen liste

sabah 1 su bardağı süt
2 kk peynir
3 dilim çavdar ekmeği 5-6 zeytin
bol salata

ara 1 meyve 6 adet badem 2 adet ceviz

öğlen
2 yumurta büyüklüğünde et
8 yemek kaşığı sebze yemeği
4 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
salata

ara 1 meyve 1 dilim ekmek

akşam
1 yumurta büyüklüğünde et
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 porsiyon kuru baklagil
1 su bardağı yoğurt
salata

ara 1 dilim ekmek 1 meyve 1 su bardağı yoğurt

listem bu şekilde canım devam etsemmi ayda 2 kilo verdim bu listeyle yoksa öel bir hastaneyemi gitsem bana fikir verin lütfen

aa evet oklava hareketi bende yapıyorum ve simitlerim yok eskidende pek yoktu şimdi hiç yok

bende yazayım meümü saat 1di kalktım 1buçuk dilim ekmekle 1 az peynirli yumurta yedim arada 4 gibi polen içtim acıkmıştım zaten şimdi aç değilim psikolojik herhalde diyete destekmiş ya aklım hem orda ben bunu içiyorum ve doydum zayıflıcam haftaya birinci olcam diyom kendi kendime zeytinyağı yumurta sürdüm saçlarıma umarım faydasını görürüm haftada 3 gün yapsammı ki

ben de saat 16da uyandım sandaloz sakızı-elma sirkesi ictim yesil cay ictim omletle bir dilim ekmek ve yogurt yedim 1,5 lt su ictim suana kadar

evett menüm ..

kalkınca 1 şeftali
1 bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
6 zeytin
domates ,salatalık

öğlen
tavuk sote
yoğurtlu köz patlıcan salatası

ara
6 fındık

akşam
tavuk
salata
1 bardak ayran

arada meyve yerim

KIZLAR?? sizce bu menü nasıl bir diyet menüsü ?
2 litre su spor yok

bence fena değil sabah ile öğle arası 1 meyve yiyebilirsin güne meyveyle başlamışsın gerçi öğlen ve akşama bir dilim ekmek koyabilirsin canım birde spor olmalı

selam Butterfly sanırım sen aktifsin canım ne kadar uzaktaymışız birbirimize
istanbulun bir ucundan bir ucuna
sen nerdesin baharcım karşı taraftasın heralde .

bence fena değil sabah ile öğle arası 1 meyve yiyebilirsin güne meyveyle başlamışsın gerçi öğlen ve akşama bir dilim ekmek koyabilirsin canım birde spor olmalı

baharcım bu bir monti diyeti menüsü .. her şey denedim bi monti kalmıştı onada bir el atayım dedim kaydirigubbakcemile3 gayette sağlıklı gibi geldi bana ilk günüm gerçi ama kaydirigubbakcemile3

tülay baharnaz benizm listemede bakarmısınız devam etmelimiyim çok mu sizce

nehircim bence bidaki diyetisyen randevuna kadar devam et ..zaten doktorum verdiğin kiloya göre değişim yapar .
ama yok çok yavaş ilerliyorum dersen ;

sabah ekmeğini 2 ye düşürüp diğer öğünlerdede 1 er dilim ekmek tüketebilirsin.
akşam öğünündede ekmeği yemeyip meyve ve sütle kapatabilirsin
sabah öğlen arasında eğer sabah kahvaltını 7 de yapıyorsan ara yap .benim gibi 9 buçuk 10 da kahvaltı yaparsan ara öğüne gerek kalmaz .her öğünün arasında 2 buçuk 3 saat olmalı .

bu dediklerim direk diyetisyeninde sana zamanla değişicekleri .eğer listeyle kilo veriyorsan kilo vermen durana kadar devam et .sonrasında işe ekmekleri azaltarak başlayabilirsin. bunlar benim nacizane fikrim tabi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…