- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
aylin canım resimde 82 kiloda tatlısın narin ince
14 yaşındaki kilon offff be dedirtecek kadar
biraz daha verip sabitlesen kilonu güzel olcak
o yüzden canım sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getir ileriki yıllarda tekrar kilo almayasın
k.h diyetini yapan arkadaşlar bilginize
bugün diyetisyenime sordum uzun süreli yapılmasının sağlıklı olmadığını söyledi.3 günlük yapılabilir diyetlerdenmiş.
Vücut bu diyette iken belli zaman sonra bir salgı değerimiz ( asito gibi birşey dedi adı aklımda kalmadı)
artıyormuş ve tekrar kilo almaya başlanıyormuş bilginiz olsun paylaşayım dedim.
baharcım ben hergün spor yapmıyorum .haftada 2 kez yüzme ve 1 günde tenis oynuyorum .3 günde yeter heralde toplamda 4 -5 saat spor yapmış oluyorum yani..
bu mu spor yapmayasin????????
güldürme beni ablam, negüzel iste skilasir vücutun
bana verilen liste
sabah 1 su bardağı süt
2 kk peynir
3 dilim çavdar ekmeği 5-6 zeytin
bol salata
ara 1 meyve 6 adet badem 2 adet ceviz
öğlen
2 yumurta büyüklüğünde et
8 yemek kaşığı sebze yemeği
4 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
salata
ara 1 meyve 1 dilim ekmek
akşam
1 yumurta büyüklüğünde et
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 porsiyon kuru baklagil
1 su bardağı yoğurt
salata
ara 1 dilim ekmek 1 meyve 1 su bardağı yoğurt
listem bu şekilde canım devam etsemmi ayda 2 kilo verdim bu listeyle yoksa öel bir hastaneyemi gitsem bana fikir verin lütfen
evett menüm ..
kalkınca 1 şeftali
1 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
6 zeytin
domates ,salatalık
öğlen
tavuk sote
yoğurtlu köz patlıcan salatası
ara
6 fındık
akşam
tavuk
salata
1 bardak ayran
arada meyve yerim
KIZLAR?? sizce bu menü nasıl bir diyet menüsü ?
2 litre su spor yok
canım menünü montiye göre yorumluyorum öncelikle sabah kahvaltısında neden süt ürünü yok.yagsız peynir yada yagsız 1 bardak süt olmalıydı.çünkü mutlaka her öğünde süt ürünü tüketmeliyiz monti amcam öyle diyor.2 kızarmış ekmek yazmışsın ekmekler tam bugday ekmeğiyse sorun yok canım.öglen menün gayet güzel.aralarda kuruyemiş türü yenmiyor tatlım genelde ana ögünlerle beraber 6-7 fındık yada 5-6 tane badem yiyebiliyoruz.ara olarak yasak olmayan meyvelerden tüketiyoruz.akşam yemeğin ve yatmadan önce ara olarak meyveyi seçmen çok dogru olmuş tatlım
Masum bu diyeti sen kolaylıkla yaparsın çünki sebze ve meyve serbest .. Kan şekerini düzende tuttuğu için hiç şeker ihtiyacı hissetmedim ben .20 gündür k.h yapıyorum biliyorsun hiç tatlı yemedim düşün kii ben tatlı manyağıyım
bu diyet 2 aşama canım .. İlk aşamada yasaklar kesin yasak kilo vermek için yememek zorundasın yani ama 2. aşamada bunlar kafi miktarlarda yeniyormuş . bende daha ilk aşamada olduğum için ilerisini düşünmedim hiç ama bu bana k.h tan daha leziz geldi en azından sebzemi meyvemi salatamı yedim aa özlemişim doya doya sebze yemeyi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?