80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharcım ben hergün spor yapmıyorum .haftada 2 kez yüzme ve 1 günde tenis oynuyorum .3 günde yeter heralde toplamda 4 -5 saat spor yapmış oluyorum yani..

evet abla, zayiflicam ve alisicam bu saglikli beslenmeye

valla bilemiyorum abla yaa......

baharcım ben hergün spor yapmıyorum .haftada 2 kez yüzme ve 1 günde tenis oynuyorum .3 günde yeter heralde toplamda 4 -5 saat spor yapmış oluyorum yani..

bu mu spor yapmayasin????????
güldürme beni ablam, negüzel iste skilasir vücutun

selamm ben geldimm
bugün almanya rekor sicakligi yasadii, 40 derece... ve ben ne yiyecegimi ne giyecegimi inanin cok sasirdimmm, kacamagim olduu

sabah:

2 haslanmis yumurta
yarim dilim ekmek 9p

öglen:

ekmeksiz köfte yaptim 1-2p
yogurt 10p

ara:

az fistik 2p
dondurma yedim 1 kasenin biraz fazlasini icim yaniodu 20p olmustur

aksam:

sosis yerim 1p

45p ile kapaticam sanirim....... eh yine siniri gecmemisim...

dokuz eylül üni. diyetisyenine git önce dahilieye gitcen ona dicen diyetisyene gitcem diye o tetkikleri yaptırıyor ve diyetisyene gönderiyor yarım saat ilgileniyor yada 15 dk falan

bu mu spor yapmayasin????????
güldürme beni ablam, negüzel iste skilasir vücutun

hergün spor yapmıyorum demek istemiştim :kedi: yüzmenin en iyi spor olduğu bilinir zaten vucudun tüm kasları çalışır . teniside zevkine oynuyordum ben ama oda acayip iyi bi spor tarzıymış netten araştırınca öğrendim kaydirigubbakcemile3

bu çok ya 9 dilim ekmekle zayıflanırmı hiç ben bugün yarım dilim kepek ekmeği yedim kahvaltıda o kdar bide bi gevreğim çeyreğini

menüm;

sabah;yarım dilim kepek ekmeği,domates,lor,1 zeytin,1 kaşık menemen
ara;yarım darı,1 bardak form çayı
öğlen;2 kaşık patates salatası,1 gevreğin çeyreği,2 bisküvi
akşam;2 kepçe çorba,1 kepçe makarna,2 kaşık mantar sote,3 kaşık salata
ara;1 şeftali

selam kızlarrr
bugün gün boyu dışardayddım sabahtan çarşıya indim kaşlarımı aldırdımm
sonra alıpta kullanmadıgım boyaları verdim yerine sir agda makinası aldımm umarım bi köşede durmaz
sonra eve geldim eşimin arkadaşının bi bhçesi var oraya gittikkk
neler yedim bilmiyorum valla şimdi birazdan yazıccam ögrencemmm

narin ve tülay istanbuldna dönüşte bende montiye başlamayı düşünüyorum
peki mesela hayatımız boyunca tatlı yemiycezmii bunu merak eidyorum ben

mond hoşgeldin aramıza bende senin gibi pko hastayım
ama azmettim ve veridm cnm istedikten sonra sende verirsin ve glukofen kullanıyorsun sanırım
eminim işe yarayacakk

ayliinnnnn kuşumm çok güseldi dünki rsmin çocukken gerçekten çok kilolu imişsin ama ben eminim sen fıstık olcaksın fıstıkkkkk

ewet gelelim neler yedim kısmına

sabah 1 tk keten tohumu
1 incir
yarım lt su

kahvaltı
1 dilim ekmek
peynirli omlet
yeşil çay
sögüş

öglen yok

saat 5 te
4 köfte
yarım yagsız ıspanaklı gözleme
6 tane yaprak sarma
1 diyet kolaa
sayısını hatırlayamadıgım kadar çay
3-5 patates kızartma

biraz önce
20 kirazz

eh idare eder dimi

aaaa deniz ne güsel oldu sneinle karşılaştıgımm
ya şu montiyi merka ettim bende
vee şeker olayını

canım menünü montiye göre yorumluyorum öncelikle sabah kahvaltısında neden süt ürünü yok.yagsız peynir yada yagsız 1 bardak süt olmalıydı.çünkü mutlaka her öğünde süt ürünü tüketmeliyiz monti amcam öyle diyor.2 kızarmış ekmek yazmışsın ekmekler tam bugday ekmeğiyse sorun yok canım.öglen menün gayet güzel.aralarda kuruyemiş türü yenmiyor tatlım genelde ana ögünlerle beraber 6-7 fındık yada 5-6 tane badem yiyebiliyoruz.ara olarak yasak olmayan meyvelerden tüketiyoruz.akşam yemeğin ve yatmadan önce ara olarak meyveyi seçmen çok dogru olmuş tatlım

izlem ogluşunun ve senin iyi olmana sevindim tatlım burasıda çok sıcak bunaltıcı sık sık duş aldır çocuga rahatlar canım.

narinim yaa sabah süt ürünü yemeyin diyorlar diye yemedim ben .hani karbonhidratla aynı anda peynir falan yenmese daha iyiymiş öle okudum hep .
ekmeğim kepek ekmeğiydi evde entegre olmadığından evdekiyle idare ettim bugünlük ama aldım tam çavdar ve buğday ekmeğimi.
aradaki fındığı niye yedim akşam yemeğime 1 saat kalmış ben marketten geldim ama midenm zil çalıo.meyve yesem yemek için 2 saat bekleyemem diye düşündüm bende kolayından fındık yedim işte ama bundan sonra daha dikkat ederim zamanla alışıcam yeniyim daha :kedi:
bide narinim şimdi benim süt içmem gerekmi ne dersin herkes içiiyor monti topiğinde ?

Masum bu diyeti sen kolaylıkla yaparsın çünki sebze ve meyve serbest .. Kan şekerini düzende tuttuğu için hiç şeker ihtiyacı hissetmedim ben .20 gündür k.h yapıyorum biliyorsun hiç tatlı yemedim düşün kii ben tatlı manyağıyım
bu diyet 2 aşama canım .. ılk aşamada yasaklar kesin yasak kilo vermek için yememek zorundasın yani ama 2. aşamada bunlar kafi miktarlarda yeniyormuş . bende daha ilk aşamada olduğum için ilerisini düşünmedim hiç ama bu bana k.h tan daha leziz geldi en azından sebzemi meyvemi salatamı yedim aa özlemişim doya doya sebze yemeyi kaydirigubbakcemile3

aslınd abu diyet pko lular tavsiye edilen bir diyet çünkü kan şekerini dengeleyorrr
adet olmayı bile saglıyor glısemin endeks olayı

tülaycım evet cnm tambenlik sebze ve meyve bol
zaten dedim ya biz pko lulara bu tarz diyetler öneriyor drlar genelde
kan şekeirni seviyede tuttugu için

sen hep yagsızmı yiyorsun süt,peynir ve yogurtu

tülaycım şimdi öncelikle senin gibi zeki kadının işi hemen kavrayıp ustalaşacagına hiç şüphem yok.diger sorularına gelince karbonhidratla süt değil et ürünleri yumurta tüketilmiyor canım.meyve konusuda şöyleki keşke açken meyve yeseydin neden dersen çünkü açken meyve yemenin hiçbir mahsuru yok ve 15-20 dakika sonrada ana ögün yiyebilirsin yani 2 saat beklemeye hiç gerek yok.fakat diyelimki ana öğün yedin işte ozaman 3 saatten önce meyve yiyemezsin çünkü meyve yediklerinle midede buluşunca mayalanıyormuş.ama açkken yerden en fazla yarım saat sonra mideden bagırsaga geçtiği için yediklerinle karışmıyormuş.bu yüzden sabah açkarnına meyve yedikten 20 dakika sonra rahatlıkla kahvalımızı ediyoruz.sütü ben light olarak sabah kahvaltısında tüketiyorum.peynir için kural yagsız olması ben bikere aldım tiksindim lihgt peynirden bende aeben abla duymasın az yaglı bir peynir yiyorum ne yapayım ben peynirsiz duramam başka soruların olursa seve seve yanıtlarım tatlım

banucum yag ve peynir 1. aşamada yagsız yogurt yarım yaglı tatlım.onun dışında yemekelrde salatalarda herhangi yag ile ilgili tabiki abartmadan bi yasak yok.

denizzzzzzzzzz benide duy bend burdayım yahhhhhhh

lşimdi ben layt süt içemem tiksiniyorum
yagsız peynir ve yogurtta öle
ben yapamıycakmmıyım bu diyeti ozman

birde günde 3 porsiyonmu süt ve süt ürünleri ve ögünlerle birliktenmi yiycez

bunda ara ögün 6 kere beslenme filan yok dimi
meyveyide ymeklerden 20 dk önce yiyoruzzz
ay beni m kafam karıştı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…