80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eşim çay içmek istiyor beraber onun yanına gitmeliyim bi ara kaçmaya çalışırım ülaycım lütfen kusura bakma tatlım birde istersen monti,de sor bunlariki diger arkadaşlar da cevaplar ve yeni monticilerde faydalanmış olur banucum eger sende yapmak istersen oraya gelebilirsin tatlım

banucum panik yapma şekerim sabahları süt ve peynir diger ögünler yogurt ve ayran tüketilebilir.sütten tiksiniyorsan içme tatlım peynir yee ayran iç yogurt yee illa süt içmen gerekmiyor merak etme

Teşekkür ederim narinim sayende öğrenicem inş.. :kedi:
Şimdilik anladım gibi .tabi yarınki menümden belli olur ne kadar anladığım kaydirigubbakcemile3
sen eşinle ilgiln canım hatta sen dedin benim çay çekti canım gidip bende demliyim azııcık balkonda keyf yapalım eşimle kaydirigubbakcemile3
masum sabah beri o kadar okudumki bende sen gibi kafam karıştı .bak saqbah peyniri bile yemedim yasak diye değilmiş =D
2 3 güne kavrayım en detayına yardım ederim yapmak isteyen herkese .tabi narinimle birlikte ederiz opuyorumnanaktan
Bide şu monti kitabımı bulamadım nereye koydumsa artık ..bullsam kimsenin başınıda ağrıtmazdım :sinifsinif:
hepinize ii geceler tatlı ruyalar güzel pazarlar ..

tülaycım çok kararsısı kaldım liste bana fazla geliyo canım acaba kendim dediğin gibi mi yapsam yoksa başka bi diyetisyenemi gitsem benim gittiğim ssk nın dı diyorum ki ssk la anlaşmalı özel hastane diyetisyenine mi gitsen ne dersinfisfisfis

slm canım naber

çok hoş görünüyosun

bu arada sana bişiy sorucam buca yada şirinyerde öel hastanelerde ssk ya bağlı diyetisyen varmı biliyomusun

saol canım

valla hiç bilmiyomki ben hastane olarak tepecik ssk ya gidiyorum ama bucada buca tıp merkezinde veya doruk tıpta olabilir onlar özel ve ssk ya bağlılar

deniz cnm ligyht sütten tiksiniyorum ama içerim tabi tarçına birde illa sabah kahvaltıda mı içmek gerekiyor
ben bide monticilere sorayaım

kızlar aslında ben çok sinirliyim bugün eşim çalıştı saat 9.30 da ark yanına gitti mangal partisine
ve daha gelmedi
bu aralar çok sinirliyim ne kendimi seviyorum,ne eşimi,nede evimiii
herşeyden nefret eidyorum heşey beni boguyorrrrrr

HALBUKı YARIN BENıM DOGUM GÜNÜM AMA HıÇÇÇÇÇÇÇÇÇ MUTLU DEGıLıM

aaa banu abla böyle düşünme sen o kadar zayıfladın sev kendini eşinde bi gün eğlensin yazık bu arada kaç yaşına giriyosun

doğum günün kutlu olsun şimdidenn a.s. arada insana fenalık geliyo inşallah en kısa zamanda geçer a.s.

banucum nice mutlu senelere canım yeni yaşınla bol kilon gitsin inşallah.eşin ve çocuklarınla mutlu sağlıklı senelere canım

bendede olur bazen böle sıkıntı kısa zamanda geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…