- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Teşekkür ederim narinim sayende öğrenicem inş.. :kedi:tülaycım şimdi öncelikle senin gibi zeki kadının işi hemen kavrayıp ustalaşacagına hiç şüphem yok.diger sorularına gelince karbonhidratla süt değil et ürünleri yumurta tüketilmiyor canım.meyve konusuda şöyleki keşke açken meyve yeseydin neden dersen çünkü açken meyve yemenin hiçbir mahsuru yok ve 15-20 dakika sonrada ana ögün yiyebilirsin yani 2 saat beklemeye hiç gerek yok.fakat diyelimki ana öğün yedin işte ozaman 3 saatten önce meyve yiyemezsin çünkü meyve yediklerinle midede buluşunca mayalanıyormuş.ama açkken yerden en fazla yarım saat sonra mideden bagırsaga geçtiği için yediklerinle karışmıyormuş.bu yüzden sabah açkarnına meyve yedikten 20 dakika sonra rahatlıkla kahvalımızı ediyoruz.sütü ben light olarak sabah kahvaltısında tüketiyorum.peynir için kural yagsız olması ben bikere aldım tiksindim lihgt peynirden bende aeben abla duymasın az yaglı bir peynir yiyorum ne yapayım ben peynirsiz duramam başka soruların olursa seve seve yanıtlarım tatlım
kızlar bakın şuanki halim bi nişanda giycem bu kıyafetlerimi nasılım
sen nerdesin baharcım karşı taraftasın heralde .
baharcım bu bir monti diyeti menüsü .. her şey denedim bi monti kalmıştı onada bir el atayım dedim kaydirigubbakcemile3 gayette sağlıklı gibi geldi bana ilk günüm gerçi ama kaydirigubbakcemile3
nehircim bence bidaki diyetisyen randevuna kadar devam et ..zaten doktorum verdiğin kiloya göre değişim yapar .
ama yok çok yavaş ilerliyorum dersen ;
sabah ekmeğini 2 ye düşürüp diğer öğünlerdede 1 er dilim ekmek tüketebilirsin.
akşam öğünündede ekmeği yemeyip meyve ve sütle kapatabilirsin
sabah öğlen arasında eğer sabah kahvaltını 7 de yapıyorsan ara yap .benim gibi 9 buçuk 10 da kahvaltı yaparsan ara öğüne gerek kalmaz .her öğünün arasında 2 buçuk 3 saat olmalı .
bu dediklerim direk diyetisyeninde sana zamanla değişicekleri .eğer listeyle kilo veriyorsan kilo vermen durana kadar devam et .sonrasında işe ekmekleri azaltarak başlayabilirsin. bunlar benim nacizane fikrim tabi :kedi:
slm canım naber
çok hoş görünüyosun
bu arada sana bişiy sorucam buca yada şirinyerde öel hastanelerde ssk ya bağlı diyetisyen varmı biliyomusun
nehir abla sen nereye gittin diyetisyene canım
kızlar aslında ben çok sinirliyim bugün eşim çalıştı saat 9.30 da ark yanına gitti mangal partisine
ve daha gelmedi
bu aralar çok sinirliyim ne kendimi seviyorum,ne eşimi,nede evimiii
herşeyden nefret eidyorum heşey beni boguyorrrrrr
HALBUKİ YARIN BENİM DOGUM GÜNÜM AMA HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ MUTLU DEGİLİM
kızlar aslında ben çok sinirliyim bugün eşim çalıştı saat 9.30 da ark yanına gitti mangal partisine
ve daha gelmedi
bu aralar çok sinirliyim ne kendimi seviyorum,ne eşimi,nede evimiii
herşeyden nefret eidyorum heşey beni boguyorrrrrr
HALBUKİ YARIN BENİM DOGUM GÜNÜM AMA HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ MUTLU DEGİLİM
bozyaka ssk canım
aaa banu abla böyle düşünme sen o kadar zayıfladın sev kendini eşinde bi gün eğlensin yazık bu arada kaç yaşına giriyosun
27 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?