80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülaycım herzaman ne istersen sorabilirsin montici kızlar sayesinde ögrendim bende aeben ablam ziligurti sagolsun iremcim çiçekçim hepsi.kitaptansa eminol paylaşarak ögrenmek daha iyi oluyor

banu dönem dönem hepimize olabiliyor bu tür duygusallıklar.kabuguna çekilmek yada anlamsız asabi davranmak yerine -ben de böyle yapabiliyorumda- . en güzeli enkısa zamanda eşinle bu durumu paylaşmak ve çözüm bulmak olmalı yarına bişiyciğin kalmamasını ve yeni yaşının sana tüm güzellikleride beraberinde getirmesini diliyorum tatlım a.s.

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun banucum, regl öncesi şişkinlik olduğu için öyle hissetmen normal bende hissederim mesela 4 gün önce öleydim evde terör estirdim kaydirigubbakcemile3

kız tülayy birde montiye mi geçtin allah iyiliğini versin yaa
kaydirigubbakcemile3

sabah yarım domates(3) yarım salatalık(2) peynir(1) yumurta(0)=6

öğlen 1 bardak diet kola 1 avuç kabak çekirdeği (2) (yiycek hiçbişiy bulamadım kendime

bir kepçe yoğurt (5)

bi tane tavuk burger ( 2)

5tane ızgara köfte içinde ne kadar ekmek var bilmiyorum düğünde yedim sadece köftelerini (3)

düğün var, şimdii kesin keşkek vardır, 2 kaşık yesem bişiy olmaz sanırım

demiştim ve 2-3 kaşık yedim ona ne kadar puan versem acep 5 az mı olur yaa :))))

23 yaptı keşkek( et ve buğdaydan yapılan yöresel düğün yemeği

günaydın kızlarrrrrrr ıYı PAZARLARRR

dün diyet açısından berbat bir gündü çok yemedim ama çok karıştırdım...herşeyden azar azar ama çok çeşit yedim....midem şu an altüst durumda...taşınma stresine girdim hıncımı yemeklerden alıyorum...inşallah artı olmam...
eyvahedigeldismile

HAPPYY BIRTHDAYYY TOO YOUU masumm ablammm :))) nice mutlu yaslara

tsk ederim ablamm insallah olucam fistikk gibi amaa 2 hafta sonra ucuyorum tr ye ve ben halen 88 de dolasiyorum, nasil 84 olucamki yaa :gitme:

yawwww nalcyy 21 kilo vermissin artidan mi korkuyorsun bacuuu
bikerede arti olsun napcenn

günaydın kızlar

masumm sana ayrı bir günaydın canım a.s. eşinle bebişlerinle sağlıklı huzurlu nice yıllara canım..opuyorumnanaktan

bilmiyorum ki canım 2 ay kullandım önümüzde ki ay için tekrar verdi.kilo alırım diye de doğum kontrol ilacı vermedi oysa ki bir çok kişi kullanıyor bende anlamadım.ama dediğim gibi yumurta oluşmuş demk ki doğru yoldayız gibi geliyor bana.dr a güvenmekten başka çarem yok Allah a emanet artık :))

nemesis sen 10 kg i kac zamanda verdin cnm

herkeze güzel bir pazar günü diliyorum.

izlemcim yüzümü sizden esirgemek değil daha öncede açıklayıcı bir not yazmıştım.eşimin istegine saygı gösterdim zaten burada sizinle vakit geçiriyorum diye fazlaca kıskanıyor ne oluyor anlamıyorum diyor bukadar nette vakit geçiriyor zayıflamaya çalışıyor eee kendinede bakmaya başladı adam vesveseleniyor kaydirigubbakcemile3 aman Allah korusun şakası bile çok kötü yaa.

günaydın kızlarr
dogumgünü kutlamalrıı için tşk edeirm hepinizeee

feryal seni faceye ekleidm cnm
nehir sende ekleyebilirisn tabiki

birsürü işim varr
valiz hazırlıycam agda yapcammm
evi topla buzdolabını düznele

gece listeyi yaparım kıslar

selam herkeze ben uzun zaman sonra buralardayım çok yoğun olduğum için anca uğrayabildim kilom 83 tam yani 23 kilo vermiş oldum nerdeyse çok sevinçliyim 50 beden pantolon giyerken şu anda 44 bol bol oluyor inşallah geri alınmayacak kilolar olsun

iyi pazarlar kızlar, bu hafta denize gitmedim, annemlerdeyiz çok fena eksiklik hissediyorum buzz gibi suya atlamak, şu an denizde olanlar benim yerimede şöle bir balıklama atlayın bakalım

çocukla agda yapılırmı hiç sinir oldum yaaaa vallaaa

aylincim listeyi sen yapabilirmisin izlem bana deid ama malum benimd eişleirm çokkkkk fazla sen yaparmısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…