80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay beni de alın aranızaa,
ben de bir hafta önce diyetisyene ve diyete başladım,Salı günü tartılacağım,
ama bu haftam adet ile geçti,nasıl olur acaba?

hosgeldinn canim
2 hafta boyunca hergün paylasim yap yediklerini yaz... her cuma tartilma günüü...
ozaman sende bu listeye girebilirsin...
adet dönemi pek birsey anlasilmiyor 1-2 kg oynuyor...
benimde regl var... cuma bitmis olur tartilicam ozaman

bol sans

iyi akşamlar herkesee ..

malum hafta sonu giremdim kızlar .Aylincim ellerine sağlık liste çok ii olmuş ama benim halim içler acısı

menüm.

KAlkınca 2 kayısı ve 2 erik üzerine bol su

sabah öğlen bir ..

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peyniri ,zeytin
domates salatalık

ara
kayısı ve erik

akşam
1 tabak barbunya yemeği
5-6 küçük köfte
yoğurtlu patlıcan köz

ara
meyve
kiraz erik ve kayısı

2 lt su bolbol koşturma =)

rica ederim

birinciydim simdi sonuncu :sinifsinif: olsun oluzr öle seyler... bende artidayim..
herhalde kb rejimi yaramadi sana ablamm nasil kilo aldin? normal rejime mi devam ettin?

yok aylin yaa k.h diyetindeyken artıkda çıktım .ama ben kilo olmadığına eminim .çünki yediklerim k.h diyeti olmasa bile kalori hesabına görede kilo verdirirdi .sanırım ödemden ve aşırı kabızlıktan oldu .bu hafta görücez bakalım ne olup biticek..
dünden beride monti diyetine atladım.kh diyetiyle aynı mantık ama sebze sınırsız her yemekte yemek zorunlu hatta .n-bu daha kolay oldu benim için kabızlık problemim gitti sebzeye başlayınca çok şükür ..

bende sebze özledim vallaaa

merhaba

bu günkü menüm
sabah 1 kase k flakes

ara 1 fincan kahve

öğlen 1 domates 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay

ara aç değildim hiçbişiy yemedim

akşam 1 kase çorba biraz kızartma 2 kaşık makarna 1 dilim ekmek(eşim kıartma istedi dayanamadım)

ara 2 tatlı kaşığı dondurma

gece
acıkırsam 1 bardak süt

1fincan yeşil çay

2 lt su

hg izlem abla
dün ishal senden bana gecti sanirim
kötü oluyor yaa
dondurmadan oldu, e tabi vücut alisik degil artik karbonhidrata kaydirigubbakcemile3

aylin cim liste için tşk ellerine sağlık
masum cum doğum günün kutlu olsun.yeni yaşının sağlık,mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

menüm;

sabah;yarım simit,1 domates,1 kaşık lor
ara;3 tane çiğ sarma,1 bardak form çayı,2 tane çubuk kraker
öğlen;3 kaşık kısır
ara;8 çubuk kraker,2 bisküvi,yarım simit,4 sarma (nasıl araysa),arada 1 kaç kere gidip kısırdan tırtıkladım çatalla
akşam;1 kase çorba,6 sarma,kaşık kısır,1 kaşık mantar sote,çeyrek dilim ekmek
ara;1 tane çikolata(175 kalori),çiğdem( ne kadar belirsiz),yarım tabak puding

bu ne ya ne bulduysam yedim son 1 haftadır kendimi diyetten çıkmış gibi hissediyom devam edemicem ben bu diyete heralde ya yemeden duramıyom herkes diyo ay benim miğdem küçüldü bu miğde bi benim küçülmedi sürekli açım şuan bile

kızlar yarın bana şehir dışından misafir gelcek.sabah erken kalkıp hazırlık yapmam lazım offff daha yaz temizliğimi bile yapamadım.yarın için başlamaya niyetlenmiştim.yine olmadı.nerdeyse kış gelcek daha ben temizlik yapamadım.mafoldumben

herhese merhaba kıslar pantolon aldım bu gün bitane ama beli biraz dar gibi üffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…