80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lavita canım benim bak seni geçmişim. hemde o kadar serum yediğim halde hadi canlan ve diyete devam

oley diyet arkadasim geldi, daha dogrusu yariiis:)
ya sen fazla zayiflama dedin ondan vermedim ama sen sözünü tutmamisim:))

canim nasil oldu nasildi amliyetin? iyisindir umarim simdi

bende iyiyim canim bugün dersi asitim
ütü camasirla ugrascam
yarin memelekte yolu gözüktü icin kalmasin dedim:)

canım benim kolay gelsin...şimdi memlekette yolunu gözlüyorlardır...böyle ara tatiller iyi oluyor..benim de kardeşim var istanbulda okuyor ama gelmiycek malesef...:çok üzgünüm:

canım benim kolay gelsin...şimdi memlekette yolunu gözlüyorlardır...böyle ara tatiller iyi oluyor..benim de kardeşim var istanbulda okuyor ama gelmiycek malesef...:çok üzgünüm:

ya mesafe de cok uzak ama canim ya, bizimki 8 saat
aslinda o bile zor gelior insana ama yaslilar anneanne dede bekliolar özlüyor:)

ama kacamak yapmicam :)

ya mesafe de cok uzak ama canim ya, bizimki 8 saat
aslinda o bile zor gelior insana ama yaslilar anneanne dede bekliolar özlüyor:)

ama kacamak yapmicam :)

alıştık artık böyle yemeğe canım ya...istesen de yapmazsın bence kaçamak falan..boşa mı gitsin bu kadar aç kaldığın yanii değil mi..
sana iyi yolculuklar canım...hava da güzel zaten sıcak falan da değil.yol rahatsız etmez inşallah...
evet kardeşimin yeri uzak zaten otobüsle gelemez..2 günü yolda geçer uçakla gelip gidiyor.mayısta gelecekmiş o da..çok özlüyoruz ya..
hayırlısıyla bitsin şu okullasr da kavuşun evlerinize...

ay canim benim ya, insallah allah hayirlisini versin, herkesin iyi oldunu bilelim biz yine özeleme raziyiz yeterki allah saglik versin

evet canim artik aksamlari cok yiyemiorum zaten, hemen midem agrio:)
insallah gitcek bunlar gitceeeeek:) kilolara ölüüüüm

ben cuma kilomu nasil bildircem bilmiorum ya insallah girebilirim

girersin inşallah ben de cumaları her işimi ona göre ayarlamaya başladım inan.dsabah yazamıyoru kilomu ama bende tartı yok erkenden anneme gidip tartılıyorum...

girersin inşallah ben de cumaları her işimi ona göre ayarlamaya başladım inan.dsabah yazamıyoru kilomu ama bende tartı yok erkenden anneme gidip tartılıyorum...

evet canim köyde olmazsam girerim insallah nese olmadi bu hafta beni yazmayi veriri handeryam:)
canim ben biraz ütü yapim ya

günaydın kızlarr.. bugün itiberiyle engel bi durum olmadığının anlaşılması üzerine spora devammmm... hihoyyyt
ben sabahları gidemiyorum ama, kızımı okula bırakıp öğleden sonra gedbiliyorum ancak...
olsun hiç gidememekten iyidir.. bugün o kadar yoğunum ki anlatamam... okul,spor,fatura ödeme,pazara çıkma... hepsi bugüne birikmiş sanki.. salıları böyle oluyo zaten pazar olayından dolayı... neyse akşama kadar koştururken bişeyde yiyemem sositososito iyi olur...

iyiyim lavitacım sen nasılsın?
flatliners,selma,sevilay sizde hoşgeldiniz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…