80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canım valla ben hiç egzersiz spor yapamıyom burda yapanlarada bayılıyom hevesleniyom benim kilolar ondan çok yavaş gidiyorklava:

canim hic olmasa 15 dk merdiven ck

bebegm cnm iyiyim ütü yapiorum kral tv de actim miss turkey i izliorum:)
onlardan farkim ne diorm hirslaniorum:))

spor sayılırmı bilmem ama 2 yaşında bir oglum var.ona rağmen zor zayıflıyom beni hiç oturtmuyor oturdugum an bagırıyor kalk diye çok yaramaz

bebeg lavita kolay gelsin ikinizede bayagı yogunsunuz bu gün bende gezmeye gidecem
resmime baktınızmı kızlar ne kadar şişkoyum

bu hafta kilo verememişdim ama az önce dayanamadım tartıldım.cumayı bekleyemedim bir kilo vermişim şükür 78 olmuşum.ya çok sabırsızlanıyorum şuan içine giremedigim kıyafetlerimi giymek için 3 yıl oldu onları giymeyeli nerdeyse

bebegm cnm iyiyim ütü yapiorum kral tv de actim miss turkey i izliorum:)
onlardan farkim ne diorm hirslaniorum:))

kolay gelsin canımm... bizimde onlardan bi farkımız kalmıcak çok yakında canımm... bana bak yaa çizelgede daha 88im mankenlere hevesleniyorum :))) :roflol:

herkese günaydın,
ya kızlar benim diyetteki 48. günüm ama bu aralar inanılmaz acıkıyorum, canım tatlı istiyor, zor zaptediyorum kendimi
neyse ben bugünkü menümü de yazayım, akşam kurstan sonra yazamazsam kızmasın başkanım :)
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk light dil peyniri, 4 zeytin
ara: 1 ayran
öğle: 1 kase tarhana+1 dilim kepek ekmeği
ara: 5 çilek
akşam: Izgara tavuk, yoğurt
3 lt su ve 2 fincan yeşil çay
Hepinizi öpüyorum...

bebeg lavita kolay gelsin ikinizede bayagı yogunsunuz bu gün bende gezmeye gidecem
resmime baktınızmı kızlar ne kadar şişkoyum

canim öle deme sisko degiliz
zayiflioruz biiiiz sisman degildik ve bundan sonra hic olmucaaaz...
saol canim ya memlekte gitmeden bitirim dedim ütüyü:)

bebegm canim tabi ayirca güzelizde :) ben 65 kiloya inim KK icin yarismaya katilcam:))

sevilay canim ya benim albüm özel arkadaslarim baka bilior sadece, profilme girdinde sag da:)

diger arkadaslarin albümü varsa ayni seklde baka bilirsen özel degilse canim

herkese selam a.s....33 yaşındayım 89 kiloyum senağlama...bende aranıza katılmak istiyorum :içelim:...diyete gelince k-flakesin 2 hafta 2 öğün 2 kase diyetine başladım bu gün hihoyyyt...

lavita birşey soracagım ben resimlerimi sadece arkadaşlarım görsün istiyorum acaba öyle oldumu ir baksana yoksa herkesmi görüyor anlayamadım

lavita birşey soracagım ben resimlerimi sadece arkadaşlarım görsün istiyorum acaba öyle oldumu ir baksana yoksa herkesmi görüyor anlayamadım

canim onu ben anliyamam arkadas listende ben oldum icin her türlü görcem albümü sen seye bak canim albümüne tikladin zaman albüm ismin yanina ne yazior ben (özel albüm) yaziormu???

(Özel Albüm) benimkinde böle yazior canim

herkese selam a.s....33 yaşındayım 89 kiloyum senağlama...bende aranıza katılmak istiyorum :içelim:...diyete gelince k-flakesin 2 hafta 2 öğün 2 kase diyetine başladım bu gün hihoyyyt...

canım hoşgeldin, serra başkanımız sana devamlılık konusunda bilgi verir. yapman gerekn gün içinde yediklerini akşamdan yazman, bizi ziyaret etmen. hadi bakalım kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…