slmlar cnm fazlasıyla sıkkın olduğu için girip yazamadım kaç gündür nasıl gidiyor diyet
geçmiş olsun canım.haklısın,zaten benim aklımdan bile geçmedi bu tür ilaçlar kullanmak.Allah korusun görüyoruz sonuçlarını...
geçmiş olsun canım buna benzer bir olayda biz yaşıyoruz.kızkardeşim 6-7 ay önce tafsiye üzerine biber hapı kullanmış.20 tane falan içmiş galiba tam bir kutu değilmiş.zaten kullanırken de acayip yan etkisi yapmış.avuç içlerinde 1. derece yanık gibi oldu derileri sonra su topladı sonra kabuklaştı yine yine oluyor dr.alerjik bi durum hap yapmış olabilir demiş.biopsi bile yapıldı.ve hala tam bir düzelme yok maalesef şuan çok pişman kullandıgı için.
geçmiş olsun kızlar...ben bir ara çok niyetlenmiştim..biber hapını alamaya ama tiroidim olduğu için korktum..iyikide almamışım...
efeçağla,feryal,butterfly hepinize mrb nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben çok kötüyüm hala regli olamadım.mafoldumben
evet dediğin gibi tülay abla eskiden hep diyet yapardım 1 öğün kaçamak yapardım bitirirdim diyeti burda onu öğrendim ki bırakmamak lazım bide dediğin gibi o ilaçlardan başımıza neler geldi biz geçen kurbanda 3 kız kardeş biber hapı aldık benle ortanca ablam kilo verdik ben 7 kilo verdim ablam 4 kilo ben aldım ablam almadı hiç o zaman 76 ydı sonra 72 ye düştü almadı şimdide diyet yapıyo 68 e düştü öbür ablamın 4-5 sene önce alerjisi vardı ciğerden gelen alerji ama sonra evlendi doğum yaptı olmadı bidaha bizde seviniyoduk bu haptan 2 gün içti tekrar çıktı alerjisi işte şimdi efeyi doktora götürdü efenin doktoru bakmış ablama sen demiş kilolusun sen tahlil yaptırdın mı hiç ablamda çoktandır yaptırmıyom demiş oda orda tansiyonunu ölçmüş 17 çıkmış bu alerjisi kan basıncını yükseltiyo heryeri kabarıyo sonra bi tahlil yapmışlar bütün kan değerli düşükmüş ayrıca karaciğer yağlanması varmış doktor diyet ve spor vermiş ilaç bile vermemiş demiş eğer zayıflamazsan siroz olursun yani sakın sakın ilaç kullanmayın arkadaşlar herkeste farklı etkisi olur ablamın 2 hapı nelere mal oldu bize
Bunları okuyunca hakketen şükrediyorum kullanmayıp attığım için .Attıktan sonra bile tereddüt etmiştim acaba denesemiydim diyegeçmiş olsun canım buna benzer bir olayda biz yaşıyoruz.kızkardeşim 6-7 ay önce tafsiye üzerine biber hapı kullanmış.20 tane falan içmiş galiba tam bir kutu değilmiş.zaten kullanırken de acayip yan etkisi yapmış.avuç içlerinde 1. derece yanık gibi oldu derileri sonra su topladı sonra kabuklaştı yine yine oluyor dr.alerjik bi durum hap yapmış olabilir demiş.biopsi bile yapıldı.ve hala tam bir düzelme yok maalesef şuan çok pişman kullandıgı için.
slmlar cnm fazlasıyla sıkkın olduğu için girip yazamadım kaç gündür nasıl gidiyor diyet
efeçağla,feryal,butterfly hepinize mrb nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben çok kötüyüm hala regli olamadım.mafoldumben
Allah korumuş yine ya daha fazla devam etseydim durumunu ilaca bağlamıyarak .biz en güzelini yapıyoruz kızlar yavaş ama emin adımlarla veriyoruz inş..
Sağlık herşeyden önemli sonuçta .Sağlıksız bi zayıf olmaktansa balık gibi ama sağlıklı olmayı tercih ederim şahsen ..aman aman uzak olsunlar bizden ..
Bi ara şu biber hapına 60 tl verip bende almıştım .ama cesaret edip içemedim attım çöpe gitti .İyiki kullanmamamışım yaa bendede astım eğilimi var zaten Allah korudu yanii eyvahedigeldismile
Bunları okuyunca hakketen şükrediyorum kullanmayıp attığım için .Attıktan sonra bile tereddüt etmiştim acaba denesemiydim diye
iyiyim sibel abla saol regl neden olamadın bide olamayınca kilo alıyomusunuz siz ben hiç almıyom neden acaba
Hoşgeldin sibell .
regly olmayınca civanperçemi içiyor burda bazı kızlar .ve faydasını görüyor sende bi dene istersen
teşekkürlerben oldumda ne oldu artıdayım morelim cok bozukk
feryalcim bende polikistik over sendromu var.o yüzden regli düzenli olamıyorum.olamayınca kilo yapıyor.kilo yaptıkçada olamıyorum kısır döngü böyle işte 65 kilo felandım bundan 4yıl önce kendimi şişman buluyordum.sonra 85 e kadar çıktım.adet düzensizliğim ve kabızlık problemim vardı.tabi kilo almamı sadece bunlara bağlamıyorum.bunlar sadece etken oldular.önce 70 oldum.yavaş yavaş önlemediğim için sonra 72 sonra 74 böyle böyle ilerledi.yaptığım hatayı şimdi anlıyorum birkaç kilo arttığımda hemen dikkat edip o kiloyu atmam gerekiyordu.bense neyaptım hiçbirşey böylece 85 e çıktım.ama yavaş yavaş kurtarcam kendimi yağlarımdan.biliyorum hepimiz kurtulcağızzzzz yağlarımızdan pes etmek yokkkk:sm_cool:
bende soğan kürü yapıyorum 5-6 gündür ama hala hiçbirşey yok.birde onu deneyim bakalım.opuyorumnanaktan
burda çoğu kişide adet düzensizliği var heralde ya bende bikere 68 olmuştum hatta zehirlenmiştim yemekten 2 gün bişey yiyememiştim 65 e bile düşmüştüm tekrar aldım benimki yemekten kurtulcaz yağlardan başka kaçışımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?