80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün yediklerim :

kahvaltı : 1 k kutusu peynir
5 yeşil zeytin
domates salatalık
2 ince dilim keğek ekmeği
ara : 1 yeşil elma
öğle : 1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak yemeği
yarım bardak yoğurt
1 ince dilim kepek ekmeği
1 kepçe çorba

Son düzenleme:
slmlar cnm fazlasıyla sıkkın olduğu için girip yazamadım kaç gündür nasıl gidiyor diyet

geçmiş olsun kızlar...ben bir ara çok niyetlenmiştim..biber hapını alamaya ama tiroidim olduğu için korktum..iyikide almamışım...

geçmiş olsun canım.haklısın,zaten benim aklımdan bile geçmedi bu tür ilaçlar kullanmak.Allah korusun görüyoruz sonuçlarını...

evet normal diyet yapıp zayıflamak varken bence kimyasala hiç ihtiyacımız yok

yaa sizede geçmiş olsun o zaman benim ellerimde senin anlattığın gibi şuan ama benim doğuştan her doktora gittik bi çaresi yok benim böyle resmen patlıyo ellerim kanıyo hiç bişeyi elleyemiyom ya bi ayakkabı bağcığı bağlıyom kanıyo o derece hassas 2 gün düzeliyo sonra tekrar derim inceliyo bi iş yapsam hemen kanıyo 2 elimde toplam 5 parmağım böyle berbat durumda kına yaktım dün ellerime zaten severim annem televizyonda duymuş

geçmiş olsun kızlar...ben bir ara çok niyetlenmiştim..biber hapını alamaya ama tiroidim olduğu için korktum..iyikide almamışım...

aman hiç tenezzül etme yan etkileri çok

slm bayanlar
dünki menüm
sabah 1dlm k ekm 2 köz biber 3 catal krem peynir
öğlen 1 tane muz akşam 200gr paneli tavuk 5 k k barbunya pilaki ara kaçamak 1 avuç sekerli leblebi

efeçağla,feryal,butterfly hepinize mrb nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben çok kötüyüm hala regli olamadım.mafoldumben

Allah korumuş yine ya daha fazla devam etseydim durumunu ilaca bağlamıyarak .biz en güzelini yapıyoruz kızlar yavaş ama emin adımlarla veriyoruz inş..
Sağlık herşeyden önemli sonuçta .Sağlıksız bi zayıf olmaktansa balık gibi ama sağlıklı olmayı tercih ederim şahsen ..aman aman uzak olsunlar bizden ..

Bi ara şu biber hapına 60 tl verip bende almıştım .ama cesaret edip içemedim attım çöpe gitti .İyiki kullanmamamışım yaa bendede astım eğilimi var zaten Allah korudu yanii eyvahedigeldismile

Bunları okuyunca hakketen şükrediyorum kullanmayıp attığım için .Attıktan sonra bile tereddüt etmiştim acaba denesemiydim diye

slmlar cnm fazlasıyla sıkkın olduğu için girip yazamadım kaç gündür nasıl gidiyor diyet

hayırdır zalimii umarım kötü bişeyler yoktur bilmiyorumkismile

Hoşgeldin sibell .
regly olmayınca civanperçemi içiyor burda bazı kızlar .ve faydasını görüyor sende bi dene istersen

aman iyiki atmışın gerçekten dediğin gibi sağlığımız yerinde olsun biz böyle olalım gerçekten hemde astım eğilimin varsa ortaya çıkabilirdi ablamın geçti derken daha 2 gün içti akşamına kabardı heryeri doktor sakın kullanma demişti

iyiyim sibel abla saol regl neden olamadın bide olamayınca kilo alıyomusunuz siz ben hiç almıyom neden acaba

feryalcim bende polikistik over sendromu var.o yüzden regli düzenli olamıyorum.olamayınca kilo yapıyor.kilo yaptıkçada olamıyorum kısır döngü böyle işte 65 kilo felandım bundan 4yıl önce kendimi şişman buluyordum.sonra 85 e kadar çıktım.adet düzensizliğim ve kabızlık problemim vardı.tabi kilo almamı sadece bunlara bağlamıyorum.bunlar sadece etken oldular.önce 70 oldum.yavaş yavaş önlemediğim için sonra 72 sonra 74 böyle böyle ilerledi.yaptığım hatayı şimdi anlıyorum birkaç kilo arttığımda hemen dikkat edip o kiloyu atmam gerekiyordu.bense neyaptım hiçbirşey böylece 85 e çıktım.ama yavaş yavaş kurtarcam kendimi yağlarımdan.biliyorum hepimiz kurtulcağızzzzz yağlarımızdan pes etmek yokkkk:sm_cool:

burda çoğu kişide adet düzensizliği var heralde ya bende bikere 68 olmuştum hatta zehirlenmiştim yemekten 2 gün bişey yiyememiştim 65 e bile düşmüştüm tekrar aldım benimki yemekten kurtulcaz yağlardan başka kaçışımız yok

kızlar şimdi geldi aklıma benim bu bahsettiğim ablam şimdi 30 yaşında bundan 5-6 sene önce bi diyet yapmıştı 86 dan 68 e düşmüştü bilmeden karbonhidrat diyeti yapmıştı heralde akşamları koca bi tepsi marul salatası bide haşlanmış tavuk yiyodu öyle verdi sonra evlendi çocuğu oldu tekrar aldı kilo

ah feryalcim bir an önce kurtulsak artık bıktık şişmanlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…