80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazdıklarına son harfine kadar katılıyorum canım..vereliniortak.aynı şekilde benimde başımdan geçtii şu an çok rahatım..oo klozet olayınıda çok iyi anlarım..her lavaboya geçeceğim zaman kendimden nefret ederdim....:sinifsinif:

benimde başarı öykümü yazmama az kaldı.....darısı diğerlerinin başına....olumunekankayizsmile

kızlar bu aralar abur cubur fazla kaçtı ya taşınma evresindeyim ya çok stresli geçiyor...yediğim abur cuburlar diyet ürünleri ama alışmamışım ...diyet yaparken hiç diyet bisküvisi yemedim şimdi yiyince kendimi suçlu hissediyorum......neyse bu günler geçsinde son gaz devam......tek dileğim artı çıkmamam....:hulya:

hayatım boyunca hep kilolarımdan dolayı memnuniyetsizliğim oldu.sıkıldığımda yemek yeme isteği beni bu hale getirdi ama yeter artık diyorum miladım olsun artık bugün benim. çikolata benden uzak dur. çirkin olmak istemiyorum koca karı gibi görünmek istemiyoruuuum

bize takıl kilolardan kurtulllll.....sempatiksalakcinni

yok cnm sadece patates değil burdaki topikten gördüğüm bir diyet
5 günde 5 kilo verdiren bir diyet ve verilen kilolarda kalıcı oluyormuş deniycem bir inşlah işe yarar :Saruboceq:

inşallah yarar senin nişanlın gelcekti askerden o zamana kadar 7-8 kilo vermek istiyodun sen o sun demi

Feryalcim sağol günaydın canım opuyorumnanaktan

Ayfer sende hoşgeldin aramıza .ben bu topiğe ilk geldğimde 90.5 kiloydum .yılmadım arkadaşlarımdan çok çok şey öğrenerek hedefe doğru ilerliyorum.
Burda paylaşımlarını yapar hergün paylaşım yapanların menülerine bakarsan sana çok yardımı olur.benim burda öğrendğim en önemli ve altın kural ;
Hiçbir zayıflama desteği ilaç kullanmadan sağlıklı beslenmek ve bi öğünde kaçamak yaptım diye asla rejimi bırakmamak .sana tvsiyem odur .kolay gelsin ..tekrar hoşgeldn aramıza ..

teşekkür ederim dediklerine katılıyorum.diyetisyen kontrolündeyim bende 1600kcal lik sağlıklı bir diyet uyguluyorum.artık sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum çünkü.

evet dediğin gibi tülay abla eskiden hep diyet yapardım 1 öğün kaçamak yapardım bitirirdim diyeti burda onu öğrendim ki bırakmamak lazım bide dediğin gibi o ilaçlardan başımıza neler geldi biz geçen kurbanda 3 kız kardeş biber hapı aldık benle ortanca ablam kilo verdik ben 7 kilo verdim ablam 4 kilo ben aldım ablam almadı hiç o zaman 76 ydı sonra 72 ye düştü almadı şimdide diyet yapıyo 68 e düştü öbür ablamın 4-5 sene önce alerjisi vardı ciğerden gelen alerji ama sonra evlendi doğum yaptı olmadı bidaha bizde seviniyoduk bu haptan 2 gün içti tekrar çıktı alerjisi işte şimdi efeyi doktora götürdü efenin doktoru bakmış ablama sen demiş kilolusun sen tahlil yaptırdın mı hiç ablamda çoktandır yaptırmıyom demiş oda orda tansiyonunu ölçmüş 17 çıkmış bu alerjisi kan basıncını yükseltiyo heryeri kabarıyo sonra bi tahlil yapmışlar bütün kan değerli düşükmüş ayrıca karaciğer yağlanması varmış doktor diyet ve spor vermiş ilaç bile vermemiş demiş eğer zayıflamazsan siroz olursun yani sakın sakın ilaç kullanmayın arkadaşlar herkeste farklı etkisi olur ablamın 2 hapı nelere mal oldu bize

geçmiş olsun canım.haklısın,zaten benim aklımdan bile geçmedi bu tür ilaçlar kullanmak.Allah korusun görüyoruz sonuçlarını...

geçmiş olsun canım buna benzer bir olayda biz yaşıyoruz.kızkardeşim 6-7 ay önce tafsiye üzerine biber hapı kullanmış.20 tane falan içmiş galiba tam bir kutu değilmiş.zaten kullanırken de acayip yan etkisi yapmış.avuç içlerinde 1. derece yanık gibi oldu derileri sonra su topladı sonra kabuklaştı yine yine oluyor dr.alerjik bi durum hap yapmış olabilir demiş.biopsi bile yapıldı.ve hala tam bir düzelme yok maalesef şuan çok pişman kullandıgı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…