80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmam ve bebegm canim eger albümlerinizi basta özel yapmadiysaniz daha sonra yapa bilirsiniz

albüme girip sag tarafta

Albüm Düzenle | Resimleri Düzenle

var ordan düzenliye bilirsiniz canlarim

sağol canmm lavitam.. ekledim albümüme.. bi tane de cadımın resmini koydum olmuştur inş.. bak da şişko gözün görsün selmaaa... bi de gülmüşüm gıdışımda nası çıkmış yaa :)))

kızlar herkese merhaba.. ben geldim buralardayım. açıkım okuycam ama yazamayabilirim.. Bu arada gülçelik cim geçmiş olsun iyisindir umarım. Herkese kucak dolusu sevgiler. öptüm..

bu arada ben çıkıyorum.. kızımı giydirip saçını yapayım.. nasılbi şekil versek bugün bakalım ne isticek.. çatışma başlıyoo.. güzel olma takıntımız var,süslü :)) ama saç tareama olayı bitiriyo bizi,kestirmiyo da.. beline kadar.. neyse ben kaçtım.. okulaordan spora sonra pazar,fatura
akşam ancak girebilirim.. iyi günler herkese

bebegm kolay gelsin canim:) ya sisman degiliyiz topluyuz ve zayiflicaz yaaa yapmayin :)

alnagme canim benim hosgeldin tamam canim sorun degil sen yeterki canini skma

arkadaslar

eger reklam gibi olmasa, bu sayfa girmenizi isterim

www.paylasmayisevenparmakkaldirsin.com

bazi cocuklarimizin kitaplari yok, kitaplari gectim kalemi defteri dahi yok...

Sait Faik
-Yook
Yakup Kadri
-Yook
Mehmet Akif
-Yook
Reşat Nuri
-Yook
Ömer Seyfettin
-Yook
Orhan Kemal
-Yook
Halide Edip
-Yook
Cervantes
-Yook
Dostoyevski
-Yook

Her cocugun okumaya hakki oldugu yazarlar, kitaplar, bazi okullarda yok
gelin kitaplarimiza burda olalim...

"Paylasmayi seven Parmak kaldirsin"

Son düzenleme:
lavita bende cıkıyorum canım sana kolay gelsin öptümŞeniz neyse gitmeden bir kahve icelim seninle:içelim:kafamçokkarıştı

1,Diyet ya da light içecekleri tercih edin.
2, Abur cubur yerine küçük taneli meyvelere yönelin.
3. Her lokmanızı 20 kere çiğneyin.
4. Açlık hissettiğinizde şekersiz bile olsa sakız çiğnemeyin.
5. Açlık hissettiğinizde evden dışarı çıkmaya çalışın.
6. Açlık hissettiğinizde ince bir dilim salatalık yiyin.
7. Kendinize vanilyalı, meyve sulu buzlar hazırlayın.
8. Davetlere gitmeden önce yağsız küçük bir yoğurt yiyin.
9. Peynir iştah keser, miktarına dikkat ederek yemek öncesi yiyebilirsiniz.
10. Yatarken kesinlikle ağzınıza şeker atmayın.
11. Bitki özlü çaylar için.
12. Her öğünden önce bir bardak maden suyuna limon sıkıp için.
13. Sevdiğiniz şeyleri küçük porsiyonlar halinde hazırlayın.
14. Öğünler arasında kilo aldırmayacak bir sebze ya da meyve yiyebilirsiniz.
15. Öğün saatlerinize uymaya çalışın.
16. O öğünde ne kadar yiyecekseniz o kadar pişirin.
17. Her zaman küçük tabaklar kullanın.
18. Canınız pasta yemek isterse 20 dakika beklemeye çalışın.
19. Aynanın önünde çıplak olarak kendinizi inceleyin.
20. Akşam yemeklerinizi mutlaka hafif yiyin.
21. Kalorisi az mönüler bulunduran restoranlara gidin.
22. Haşladığınız sebzelerin suyunu için.
23. Meyve ve sebze ağırlıklı diyetleri tercih edin.
24. Et ve balığı alüminyum folyo içinde pişirin.
25. Haftanın bir gününü meyve günü ilan edin.
26. Haftanın bir gününü pirinç günü olarak değerlendirin.
27. Besinleri mümkün olduğunca ince doğrayın.
28. Bir hafta içinde yediğiniz her şeyi not edin.
29. Öğleden sonra iki tane katı yumurta yiyin.
30. Yemekten önce bir elma yiyin.
31. Çekirdekli meyvelerin çekirdeklerini bir süre ağzınızda tutun.

Öğün atlamamaya çalışın. Günde 3 mütevazı öğün yemek yiyin ve aralarda acıkırsanız, taze meyve gibi sağlıklı atıştırmalar yapın! Şok diyetler yapmak veya öğün atlamak, kilo verip, bu kiloyu korumanın iyi birer yolu olmayacaktır.
* Bol meyve ve sebze tüketin. Günde toplam en az 5 porsiyon tüketin. Bir porsiyon, 2-3 kaşık sebze, bir adet meyve (mesela bir muz) veya 2-3 adet küçük boy meyve (örneğin erik), 1 küçük kâse meyve salatası veya bir bardak taze sıkılmış meyve suyuna denktir. Bunlar, size fazla kalori yükü yapmadan tok tutacak besinlerdir.
* Her öğünde nişastalı besinler yiyin. Lif açısından zengin olan tam buğday ekmeği, kabuğu soyulmamış patates, tam buğday, pirinç ve makarnaları tercih edin.
* Daha az hayvansal (doymuş) yağ tüketin. İnce kesilmiş et dilimlerini tercih edin. Etten, görebildiğiniz yağları ve tavuğun derisini ayırın. Daha az bisküvi, pastane ürünü ve kek tüketin.
* Doymamış yağ oranı yüksek yağları kullanmaya özen gösterin. Yemek pişirirken, katı yağlar yerine ayçiçeği yağı, mısırözü veya zeytinyağı gibi bitkisel yağları tercih edin. Bu yağları ayrıca salatalarınıza sos olarak da kullanabilirsiniz.
* Yağsız veya yarım yağlı süt, az yağlı yoğurt ve az yağlı peynir gibi, düşük yağ içeren günlük ürünleri tercih edin.
* Düzenli olarak balık yiyin. Haftada en az bir kez yağlı balık (örneğin somon, sardalye ya da ton balığı konservesi şeklinde de olabilir) tüketmeye özen gösterin.
* Bol bol sıvı, özellikle de su için. Ucuzdur, kalorisizdir ve midenize doluluk hissi verir! Günlük hedefiniz 6-8 bardak olsun.

sevilay canim cok tsk ederim ama ben light yiyecek ve icecekler konusuda baska seyler duymustum yani,
yenmemsi icilmemesi gerekiormus vücüt ona aliskin olmadi icin falandi herhalde spora gidip gelim arastircam o konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…