kızlarrrrr nerdesiniz?nezaman girsem hiç kimse yokkkkkkk bilmiyorumkismile offffffffbilmiyorumkismile
bak geldim gene kimse yokkkkkk zaten regl de olamadım hala offffffffffffffffffffffffffff:umursamaz:
bak geldim gene kimse yokkkkkk zaten regl de olamadım hala offffffffffffffffffffffffffff:umursamaz:
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..
18 yaşndym kısmetse bu yıl üniversiteye bşlıcam en fzla 75 olmustum ama bu yıl stres gergnlkten 10 kilo aldım ee bayada yedim tbi şmdi o kadar pişmanımkii ekim gbi başlıyo üni.ler en az 2 ayım var ve hiç bi şeklde diyet yapamıyrm en azndan bi 70 leri göriyim hayatmda ilk defa böle olduum ilk defa 75 i aştım
öncedende kilolydm evet ama bu kdr olmamıstım kısmetse 85 den bşlyp 60 ları görmek istiyorm bnm en byük ihtiyacım destek .. artk yeni bi çevreye giricem ve birileri bni zayıf tanısın istiyorm bnide içinize alırmısınız bnada yrdmcı olrmusunz lütfeen size cok ihtiycım vrr yaz geldi geçiyoo bn kilolarm yüzünden dşrı ble çkmak istemyrmm her gören bna özenle bkıyo sankii nefret edici bi durum bni sadece sizler anlarsnz :
canim benim ya cok kötü bir duygu o bilirim her yaninda siskinlik sikinti... ins hemen gelir
benimde 10 gün gec geldi gelince cok rahatladim simdide bitse diye bakiyorum acaba o koca karnim biraz kücülürmü ozaman
dr gitsene adet söktürücü iğneler var canm
inş cnm içmediğim bitki kalmadı.ilaçla değil doğal olsun diyorum ama hala bi gelişme yok.mafoldumben
neden karbonhidrat diyeti yapmıyorsunuz 90 kiloyla başladım 4 haftada 82.5 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?