80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden karbonhidrat diyeti yapmıyorsunuz 90 kiloyla başladım 4 haftada 82.5 oldum

k.h ddiyeti gibi tek yönlü beslenme diyetleri her zman yanlıştır.
kastan kaybedirsin zamanla
önemli olan hızlı kilo vermek degil kalıcı vermektir kiloyu

4 haftada 4 kilo en saglıklısı
sadece et yiyerek ve saglık beslenerek veriginiz kilo ne kadar saglıklı olabilirkiii?

banucum senin diyet nasıl gidiyor?benim kilo vermem durdu.hatta artıdayım.bunu biraz regl olamamaya,birazda yürüyüşü ihmal etmeme bağlıyorum.

ada içmeye devam et cnm söker c.perçemi
valla diyet şöle söleyim montiye başladım bende
tatil sonrası çok adepte olamadım yaaa

adet olmamanın etkisi var tabikide cnm
spora başladım bende yendn

ada içmeye devam et cnm söker c.perçemi
valla diyet şöle söleyim montiye başladım bende
tatil sonrası çok adepte olamadım yaaa

adet olmamanın etkisi var tabikide cnm
spora başladım bende yendn

inş kurtulacağız bu yağlardan topiğin çok faydası var.paylaşımlar etkiliyor tabii iyiki varsınız aile gibi olduk valla ama tombiş topik ailesikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm tek yönlü beslenmekmi olurmu hiç ne demek tek yönlü sadece et yemek buna kimin bütçesi yeterki sadece bütün öqünlerimize elimizden qeldiqi kadar bir parçada olsa et yada et ürünlerinden koymaya çalışıyoruz anlıcanız protein aqırlıklı besleniyoruz kahvaltılarımızda peynir zeytin yumurta domates salatalık ve ekmek var bütün prateinleri alıyoruz öqlen ve akşam öqünlerimizde ise (tavuk balık yada kırmızı et yada köfte) bunlardan birini yemeqe çalışıyoruz nedeni ise karbonhidrat deqerinin sufur oması ve ne kadar yersen ye kilo yapmamasıdır eqer bunlar yoksa soframızda karbon deqeri en az olan ürünler seçiyoruz bütün sebzeleri oranalrınca yiyoruz kastan kaybetme konusuna qelince vücudumuzdaki kaslarımızı kuvvetlerdiren proteinlerdir kilo almamızı kolaylaştıransa karbonhidratlardır biz vücumuzu alabildiqimiz kadar protein alıyoruz kas kaybetmeyi bırakın kaslarımızı son derece kuvvetlendirmiş oluyoruz proteinler (süt peynir yoqurt yumurta tavuk balık et) bunlardır bunun için et olursa soframızda bizim için daha iyi ama kesinlikle sadece et yemiyoruz buna zaten kimsenin gücü yetmez ayrıca bizim diyetimizde kesinlikle aç kalmıyoruz hangi saat olursa olsun yiyoruz tabi karbonu düşük olan ürünlerden mesela yumurta tavuk köfte et ürünleri sıfır karbon ve ne kadar yersen o kadar hızlı kilo veriyosun peynir çeşitleri 1 karbon valla arkadaşlar kilo büyük bir sorun yııladır 90 kilo civarıydım şimdi hem herşeyi yiyorum hemde hızla kilo veriyorum hemde sadece yaqlardan ve son derece saqlıklı teslerimizi yaptırıyoruz ayrıca doktorda son derece onaylıyor bu diyet deqil saqlıklı beslnemek diyor ben istedimki sizde aç kalmadan kilolarınızı verin bunun için sizi rahatsız ettim herkese saqlıklı günler...

bilmiyorum hiç düşünmedim.tek tip mi?besleniyorsunuz?

günaydın cnm hayır tek yönlü beslenmiyoruz yıllarca yapmadıqım diyet kalmadı tek yönlü olanlarıda yaptım hepsi saqlıksız ve bezdirirci karbonhidrta diyeti kalori diyeti gibi hesaplayarak oluyor netten karbonhidrat deqerlerini indiriyoruz diyelimki kilonoz 90 gün içinde almanız qereken karbonhidrat deqer 90nın altında olmalı mesela yetmiş olmalı bu şekilde son derece saqlıklı kilo veriyorsunuz çünkü karbonu vücudumuza fazla aldıqımız zaman yaq olarak depolanıyor bunun için mutlaka karbonhidrat hesabının yapılması qerekiyor netten indirdiqimiz deqerlere bakıyoruz ne kaç karbon çok kolay oluyor ve günlük yediklerimizi bir deftere yazıyoruz ve gün bitiminde yediklerimizin karbon deqerlerini topluyoruz böylelikle hata yapmıyoruz günde kaç karbon aldıqımızı biliyoruz ve en güzeli tamamemn protein aqırlıklı besleniyoruz son derece saqlıklı et süt yumurta peynir sebze meyve yiyoruz bunları herkes yiyor peki fark nerde fark nerde biliyomusunuz fark bunların karbon oranlarında bunun için yazıyoruz ve bu son derece zevkli bunları uygulayıp kilo vermeyen kimse olmaz arkadaşlar peki istediqimiz kiloya indik nasıl korucaz diyelimki ideal kilomuz 60 bu kiloya inince gunde 60 karbon almamız gerekiyor daha az alırsak kilo vermeye devam ederiz daha çok alırsak kilo alırız yıllarca herşeyi denedim bazılarında aç kaldım bazıları tek yönlüydü bıktım bazılarından sonuç alamadım bu mükemmel diyeti bize öqreten SELİN arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim ilk defa bu kadar mutluyum gerçekten kilo vermek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim kaybedeceqiniz sadece kilolarınız..

erginesa canım tek yönlü beslenmiyoruz diyosun ama sende diyosun yumurta et peynir e diğer şeylerden yiyemiyosunuz bi bezelye bi meyve yiyemiyosunuz yeseniz bile nerdeyse bezelye sayarak yersiniz bence sağlıksız çok araştırdım doktorlar bile vucuda az karbonhidrat almak sağlıksız diyolar ama genede hızla kim kilo vermek istemezki

canım yazımın hepsini okumamışsın sanırım (son derece saqlıklı et süt yumurta peynir sebze meyve yiyoruz) bu paraqrafı atlamışsın herşey yiyoruz ama sınırınca hayatımızdan çıkarttık diyebileceqimiz tek şey şeker ama buna raqmen bazı günler pasta kek dondurma tatlı gibi şekerli şeyler yiyoruz protein almadan karbonhidratı almak çok yanlış ama biz önce proteini fazlasıyla alıyoruz kaslarımız hiçbirşey kaybetmiyor neyse bu yolda herkese başarılar..

selam kızlar şu montiyi çözmeye çalışıyrumm burayı ihmal ettim biraz

erginsena
şimdi sne kaç puanda tutmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bi çok ark 30 d afilan kalmaya çalışıyorki bunun içinde neredeyse sadece protin iile besleniyorlar

mesela
ayran:5 puan
süt:6 puan
şefatli:14 puan

ve birçok sebze ve meyve puanlı yani bunu 30 da yapayım dersen çok sıkıntılı ama 70-80 arası ii sayılırrr

bnm günlük belirlediqim belli bir oran yok 90la başladım 70 gayet iyi bnm için ama protein aqırlıklı beslendiqimiz için acıkmıyorum ama yinede zorlada olsa yemeqe çalışıyorum deqişiyor oranlar ogün ne yediqime baqlı en az 4 en fazla 93 almışım 5 hafta içinde buna ragmen 90dan 82.9a düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…