80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feryal sıkma canını olur bazen

nehir iiyim cnm şu montiye merak saldım ona bakıyorum burada kmse yok
bildirimde yapan yok liste yapıyım mı yapmayımmı bilemedim
geçen haftanın listeside yokki elimde bakayımm

mallaktayım yaniii

kiseler yok
benimde eşimin doğum günüydü dün bir güzel yedim makarna salatası kısır p.salatası yarım börek oh daha ne kaldı hı bukadar diyet kaçıyor bazen olsun
hedef 70 eylülde zor ama ümidim var

bende bir ayda 4 kilo verdim çok salmaya başladm bende

selam kızlar, mersine geleli 1 haftamız dolucak pazartesi günü,, haliyle biraz kaçıyor ama sabitim sanırım gün aşırı 3 saat kadar suda kalmam işe yarıyor bol bol palet çırpıyorum :)

banucum listeye 1 ay ara verelim istersen, herkes tatilde sanırım...

size geldiğimizin 2. günü size ne yediğimi söliyim :))

yolda 1 porsiyon etli ekmek 1 ayran

3 tane etli biber dolması

1 dilim karpuz

3 dilim su böreği

4 incir 3 kayısı

hahhahhaha sanırım bu kadardı buna rağmen artıda değilim sanırım bu iyi bişey

dün kına gecesi vardı bugünde düğün opuyorumnanaktan

nemesis bende cok yoruldum 6 aydir diyet yapa yapa bünyem artik kaldirmiyor 6 aydir ayda 2 ile 2.5 kilo arasi anca veririm sinir oluyorum,herkesin yedigi gibi herkesin kacamak yaptigi gibi yiyorum ama onlar ayda 5 kilo verirken ben 2 anca gidiyor ,tatli kiskanclik var acikcasi

izloşşşşş valla bencede ara verelim çünkü kimse yok
ii olmuş girdigin açıkcası kendimi sorumlu hissediyorum ve kararsız kalmışdım saol cnm

sanırım patlama yaşamışsın olsunnn bacuuu attıgın kulaçlarla verirsin eminim

k.i.b tatildeee cnmmm

zuzumm

cm bende sendenim bak7 ay oldu verdiigm kilo 14 ya 14 kilo alsaydım diye teselli ediyorum kendimi
sende öle yap cnm napalım bizimde bünyemiz böyle

zuzumm

cm bende sendenim bak7 ay oldu verdiigm kilo 14 ya 14 kilo alsaydım diye teselli ediyorum kendimi
sende öle yap cnm napalım bizimde bünyemiz böyle

bende aynı çok az veriyorum ya ama dediğin gibi ya alsak verdiğimiz kiloları allah korusun az da olsa veriyoruz bencede listeye ara verelim kimse yok zaten .

eşimle teizlik yapıyoruz bende ondan gireiyorum banucum eşim senelik izinde ay derdi bitiyo hiç bide regl oldum çok belim ağrıyo bunun üstüne temizlik öldüm bittim valla

ben montiye başladım nehir son çare
bakalım inşşinanıyoum bu yönteme

kolay gelsin cnm

izlem abla sen gene az yemişsinki ben dün yediklerimi yazayım bak
sabah 1dilim ekmek,1 tane poğaça domates,peynir,yumurta
ara;2 tane o pakette keklerden
öğlen;burası neden böyle ya 2 tabak makarna,1 tabak bulgur pilavı,1 tabak yğurt(köyde gezdim geldim yemek yedim sürekli)
akşam;2 kepçe bulgur pilavı,2 kepçe taze fasulye,2 kaşık biberli yoğurt,salata,1 dilim ekmek
ara;nişanda 3 tane lokum yedim eve geldiğimde tencereden pilavı tırtıkladım

ama kilo almadım vermişim hatta ben tartıya çıkarken 80 kilo çıkarım diyodum
bencede 1 ay listeye ara verilsin hatta herkes 1 ayda ne kadar verdiğini yazar öyle yaparsınız listeyi

banucum ben montiyi anlamadım hiç

cnm aslınd ailk hetapta bende anlamamıştım 2 ay sonra başladım işte bende

çok karışık degil aslında

ama kaçamak kabul etmiyor
nesini anlamadın sor ben anlatayım anladıgım kadarını

hmm bende 164 boyum 60 olmak istiyorumda ,ama istemekle kaliyorum tek cok yavas verdimden daraldim artik tartida kafayi yedi,aclikdan midemim kuruldadigi zamanlarda arti cikiyorum nedense

hmm bende 164 boyum 60 olmak istiyorumda ,ama istemekle kaliyorum tek cok yavas verdimden daraldim artik tartida kafayi yedi,aclikdan midemim kuruldadigi zamanlarda arti cikiyorum nedense

zuzum cnmd eidm ya bende öle veriyorum şuan montiye taıldım ii gidiyor bakalım
geçen hafta kaç kiloydum bilmiyorum ama dün 76 çıktım bugün tartıldım 75.5 üm

sanırım dün şiştim biraz ve tuvalete çıkmamıştım
geçen haftanın listesini nasıl bulcam ya

googlede buldum sizle paylasmak istedim arkadaslar

ABD li sağlık yazarı Jorge Cruise kitabında dört noktalı bir düzenek sunarak bir alternatif oluşturuyor:

-- Yataktan kalktıktan sonra bir saat içinde kahvaltı yapın

-- Üç saat içerisinde yeniden yemek yiyin

-- Daha sonra üç saatlik aralıklar ile gün boyunca öğün yapın

-- Yatmadan üç saat önce yemek yemeyi bırakın

ABD’li sağlık yazarı Cruise, ne yiyeceğinize ise sizin karar vermenizi istiyor. Ancak kendi mantığınıza göre sağlıklı seçenekler yapmalı, kızartmalardan uzak durmalı, mümkün olduğu kadar un, şeker ve katı yağ içeren gıdalardan kaçınmalısınız. Cruise göre, ne kadar doğala yakın işlenmemiş yiyecekler yerseniz o kadar sağlıklı olursunuz.

Cruise’un 3 saat felsefesi uyarınca üç saatte bir yemek yeme alışkanlığı BMR(Baz Metabolik Hız) değerlerini çok daha istikrarlı ve yüksek düzeylere taşıyor.

Bu sayede günün sonunda daha fazla toplam kalori yakılıyor. Enerji düzeylerin de artış olduğu için iştahta da azalma oluyor.

Bu rejimi destekleyen bir diğer teori de, düzenli öğün ve sıkça yendiğinde, beynin vücuda yağ depolaması için sinyaller göndermeyeceği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…