80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden 3 saatte bir?

Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi beslenme uzmanı David Katz’ın, “Kilo vermeye yardımcı olduğu tartışılmaz bir gerçek” diye yorumladığı Üç Saat Diyeti sayesinde haftada 1 kilo verebilirsiniz. Yavaş ve düzenli olarak kilo vermek, cildin sarkmasının önüne geçer ve daha enerjik kalmanızı sağlar. Ayrıca kalp hastalıklarına yakalanma riskini artıran karın bölgesinde yağlanmanın da önüne geçer. Üç Saat Diyeti, güne doğru zamanda başlamanıza, doğru zamanlarda yemek yemenize ve günün sonunda doğru zamanda yemeyi bırakmanıza yardımcı olacak. Üç Saat Diyeti’nde günde ortalama 1450 kalori tüketebilirsiniz. Her ana öğünün yaklaşık 400, ara öğünlerin 100 kalori olması ve atıştırmalık olarak da 50 kalorilik bir gıda seçmek gerekiyor.

6 öğünlü program

Öğün aralarında üç saat bırakmanın açlık savunma mekanizmasının aktif hale geçmesini önlemeden başka yararları da bulunuyor. ABD’deki Georgia Üniversitesi tarafından yürütülen araştırmalar, öğün aralarında üç saatten uzun bir süre bırakan sporcuların vücutlarındaki yağ oranının daha yüksek olduğunu ortaya koydu. Hem de yaktıklarından daha az miktarda kalori almalarına rağmen. Japon bilim adamları ise eşit miktarda kalori tüketen gönüllülerden günde 3 yerine 6 öğün yiyenlerin daha fazla kilo verip yüksek oranda kas dokusuna sahip olduğunu ortaya koydu.

Egzersiz zorunlu değil

Üç Saat Diyeti’yle başarıya ulaşmak için egzersiz yapmak zorunda değilsiniz. Ancak egzersiz kilo vermeyi kolaylaştırabilir. 20 dakikalık hızlı bir yürüyüş bile fazladan 150-200 kalori yaktırır. Kendinize bir adım sayacı satın alın ve her gün en az 10 bin adım atın. İşe gitmeden önce 10 dakika yürüyüş yapın. Bu sayede kendinizi yeni bir güne hazırlamış olursunuz. İş yerinde 5 dakika mola vererek yürüyüş yapmaya çıkın.

Kalktıktan sonra bir saat içinde kahvaltı

Metabolizmanın harekete geçmesi için uyandıktan sonra bir saat içinde kahvaltı edin. Uyurken vücut yiyecek almadığı için metabolizma yavaşlar. Uyandığınızda metabolizmanızı hızlı bir şekilde harekete geçirmelisiniz. Kalktıktan sonra bir saat içinde birşeyler yemezseniz vücut açlığa karşı geliştirdiği savunma mekanizmasını devreye sokar. Yağ vücutta depolanır ve enerji için kas dokusu kullanılır.

Ana yemek 400 aralar 100 kalori

ÖrneĞİn sabah işe gitmeden önce 7’de kahvaltı ediyorsanız, saat 10’da ara öğünü yiyin, 1’de öğle yemeğine oturun, saat 4’te ara öğün ve saat 7’de akşam yemeği aldıktan kısa bir süre sonra da atıştırmalık tüketin. Metabolizma aşırı duyarlı olmadığı için bir öğünü 10 ya da 15 dakika kaçırmak büyük bir sorun yaratmaz. Ancak en iyi sonucu almak için rejimi olabildiğince düzenli takip etmeye çalışın. Bunun için saatinizin alarmını üç saatte bir çalmak üzere kurmayı deneyebilirsiniz. Üç Saat Diyeti’nde günde ortalama 1450 kalori tüketebilirsiniz. Her ana öğünün yaklaşık 400, ara öğünlerin 100 kalori olması ve atıştırmalık olarak da 50 kalorilik bir gıda seçmek gerekiyor.

07:00 Kahvaltı

10:00 Ara öğün

13:00 Öğle yemeği

16:00 Ara öğün

19:00 Akşam yemeği

22:00 Atıştırma (şart değil)

Bu mucize formülle sağlıklı zayıfladılar

3 saatte bir yemek yemek sizi hem enerjik hale getirecek hem de metabolizmanızın çok daha hızlı çalışarak yağ yakmasını sağlayacak

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR:

Kalori tüketiminizi bütün bir güne yaydığınızda, vücuda ihtiyaç duyduğu zaman enerji verilmiş olur. Bu sayede hücreler, kandaki şekere kolayca ulaşır ve bunu enerjiye dönüştürür.

ben bunu denicem bugünden itibaren 9 da kahvaltim bitmisdi 12 de araögün yerim 3 de ögle aksam 6 dada aksam yerim ...insallah haftaya pazar 65 olurum.

Merhaba..ben siteye yeni katıldım .
bende 83 kiloydum 15 günde 4,5 kilo verdm .
sizlere bir sorum olacak . hızlı kilo vermek vücutta sarkma yaparmı ?

merhaba arkadaşlar bende bu bölüme yeni katıldım mayısta 86 kiloydum ve şu anda 80 kiloyum en başta 5 kiloyu 1.5 ayda verdim diyetisyen yardımı almadan daha sonra 1 ay kadar ara verdiğim için şu anda kilo vermeye diyetisyenle devam ediyorum 15 gün önce doktorumla tartıldığımda 82.5 tum evde 2 haftada 80ini gördüm ve salı günü tekrar çıkıcam tartıya bi kere 79u görsem 60 a kadar hiç pes etmeden inceğimi biliyorum umarım başarabiliriz :)

cümleten kandilinizi kutluyorum bende

hafta sonu malesef rejime baslayamadim istedigim gibi 2 dogum günü kutladik yatili misafir ise gittim derken bugüne kaldi

dikkat etmem lazim

kahvaltiya domates peynir yedim birde yesil cay sonra arada bir kahve

öglende annem karni bahar haslamis yumurtayla kavuracakmis ondan yerim

motive edin beni ya istahim felaket

1-2 günlük diyet listeni yazabilirmisin cnm

selam her güne ayrı bir diyet listem yok sadece değişimler var sabahları 2 dilim ekmek 60 gr peynir 5 zeytin çayşekersiz domates salatalık serbest haşlama yumurta yersen peynir 30 gr.
ara bir meyve öğle 2 dilim ekmek 60 gr protein(et.tavuk.balık.peynir ) 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor çorba yersen ekmek hakkının tekini yemiş oluyorsun ayrıca 3 kaşık pilav makarna da 1 dilim ekmek yerine geçiyor az yağlı (1 kg sebzeye 4 kaşık yağla yapılmış) sebze,ç,ğ sebze sınırsız serbest
ara 1 meyve
ara 1 bardak süt 3 adet diyet bisküvi yada 1 dilim ekmek ve 30 gr peynir,yada 1 meyve
akşam öğle yemeğinde yediklerinin yarısı yani bir dilim ekmek 30 gr.protein, eğer öğleden sonraki 2.ara öğünde ekmek ve protein tüketmediyseniz akşama kaydırabilirsiniz.
1kase yoğurt yine sınırsız sebze çiğ yada az yağlı pişmiş
diyetisyenim proteinleri hiç atlamamam gerektiğini söylüyor.vücut onları yakmak için çok yağ yakarmış ben verdiğim 9 kilodan 8 ini yağdan verdim ayrıca günlük en az 40 dk yaklaşık 4 km yürüyorum saat 9 buçuktan sonra hiçbirşey yemek yok ayrıca su içmeye dikkat.

slm arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mubarek olsun. ben 84-85 arası gidip geliyorum daha 23 yaşındayım. kola ve çikolata hastasıyım onları bırakmaya çalışıyorum. sayfaları okumak istedim ama 4014 sayfa olmuş :) en etkili ve hızlı kilo verenler kimler bir an önce kilo vermem lazım artık nolur bana yardımcı olun.

selamlar, bugün silifkenin meşhur cennet ve cehennem çukurlarını gezdik, cennete inmek 450 basamak indik ve 450 basamak çıktık tam öğle saatinde sonra 1buçuk saat kadar yüzdüm dinlene dinlene ama ayakta zor duruyordum ayaklarım çapraz basıyordu denizden çıkınca amaç kilo vermek değil de biraz sıkılaşmak inşallah işe yarar, yolunuz bu tarafa düşerse mutlaka gezilip görülmesi gereken bir yer aklınızda olsun...

ara ara bende girmeye çalışıyorum bazıları hiç uğramıyor bile, neden acaba???

selam kızlarrr
izloşşş ne güsel gez bacım ne zman döneceksin valla kimse gelmiyor cnm yaaa

bend ebugün dişimi çrktirmeye gittimmm

bu sene coğrafyadan sınav olduk sınavda hangisi kendiliğinden oluşmuştur diyodu tam hatırlamıyorum cennet cehennem obrukları vardı demek o kendi kendine oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…