80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam,su 3 saate bir yemek yeme,yani 6 ögün beslenme formülünü yapiyorum cok iyi gidiyor simdilik 1 günde 500gram vermisim,insallah devami gelir

ben geldim kimsecikler yok

kociş işte çocuklar uyudu birazcık sohbt edeyim dedm ama kimseler yokk

zuzum sne önceden nasıl besleniyordun ki
ben aydan beri 6 ögün besleniyorum
şimdi ontiye geçtim
tartıda güel şeyler görcem inşş cuma günü

İyi geceler iyi kandiller herkesee.

!0 gündür yoktum buralarda neler yaptınız geçmişe bakıcam yarın inş. Monti diyetimi bozmadan evime dönmeyi başardım .Aldığım olumlu tepkilerle acayip gaza geldim çok mutluyum çok güzel 10 gün geçirdim .
Hiç tartılmadım oralarda .cumayı iple çekiyorum tartılmak için.hafiflediğim kesin ama ne kadardır onu bilemiyorum =)

butterfly hoş geldin sevindim diyeti bozmamana geçmişte pek bişey yok canım kimse gelmiyo ayrıca itede düzeltme yaparlarken sayfalarda silindi bir kaç tane

butterfly hosgeldin canim cizelgeni kiskaniyorum senin ya :) ayni sekilde senide nemesiz :)

masumum cuma güzel haberlerini beklicem

kendimden pek umutlu degilimya neyse bugün asiri abarti kacamak yoktu en azindan "normal" yedim

darkocum bizede nasip olur insallah oralari görmek gezmek, bende bu pazar otelde olacagim bol bol yüzmeyi düsünüyorum o bir haftada insallah sikilasma olur bacaklarimda, ama yüzmek felaket acikiriyo ya :)

yeni arkadaslar sizlerde hosgeldiniz hepiniz!!!

nasil bir rejim yapiyorsunuz ne yiyorsunuz paylasabilirsiniz yani hatalar varsa arkadaslardan yardimci olan olur eminim

3-4 ögün arada atistirmalarim cok oluyordu meyve dahi olsa,ama simdi 3 saat ac kaliyorum 3 saate bi yiyorum arada hic bisey yemiyorum

ay 3 ay olcak ayın 1 inde ben hala alışamadım bi yedimmi kaçamak denmez ona dünyaları yiyorum ya ama 2 gündür sıkı diyetteyim ben bıraksam kesin geri alırım kilo ama yok hedefime ulaştıktan sonra yicem 1 kilomu aldım hemen diyete böyle böyle formumu korucam
benim bi ablam var kaç senedir 72 ile 75 arası gidiyo hiç kilo almıyo çokta yer yani 72 den 75 e çıkıyo 2 kafta diyet yapıyo sonra o 3 kilo ona baya bi zaman gidiyo 3 ay falan ama değişik ya kışın bikere aldı başını gitti 78 oldu şimdi gene 72 benim gerçek ablamda beni kıskandırıyo ya 67 kilo oldu ben ondan zayıf olcaktım artık ona nasıl ulaşcam bilmiyorum ikimizde diyetteyiz

Son düzenleme:

canim bende birakinca aldim en az bir aydir rejim yapmiyorum, yok yani normal yesem kilo alacagimi sanmiyorum ama ben öyle cok yiyorumki karnim sancilaniyor resmen böyle tika basa....

ah gözüm doymuyorki türkiyeye gidince ne yapicam ben her iki güne bi disarda yiyoruz en gec :-/ birde ramazanda kilo almaya pek müsaitim

hayirlisi artik ama her gördügüm bana zayifladinmi sen diye soruyor bi mutlu oluyorum sormayin ya

bide yengem diyetisyene gitti 2 ayda 12 kilo verdi doktor ona sulu yemeği yasaklamış çorba bile içmiyo bide 0 yağ tüketiyo kolesterolü varmış ondan öyle ama susuz yemek beni şaşırttı doktor demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…