80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet artık banada çok diyolar arkadaşlarım falan bariz belli kilo verdiğim sende alma türkiyede yemekler kötü ona göre tatma bile neyse canım bende çıkayım bari saat 2 oldu görüşürüz

günaydın kızlar, bugün evdeyim nihayet bi yere gitmiycez sanıyorum :) az dinleneyim yahu kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 11 ay önnce doğum yaptım ve haliyle kilolarımı veremedim bu ay diyetisyene gittim verdiği yemek listesini uygulayarak, bitkisel takviyeler alarak, arada yürüyüş ve sporla 19 günde 2.5 kg verdim :dance: ama moralimin daha yüksek olması için desteğe ihtiyacım olduğu için aranıza katılmaya karar verdim. Desteklerinizi bekliyorum.

hoş geldin canım burası harika bi yer motifasyon acıdan işallah bol bol kilo vermeler bende yeni sayılırım ama 1.5 ayda 8 klo verdim :lepi:

slmlar 3satte birşeyler yiyerek zayıflamayı biliyorum

çok etkili bir yöntem ama ben daha deneyemedim

hoş geldin canım burası harika bi yer motifasyon acıdan işallah bol bol kilo vermeler bende yeni sayılırım ama 1.5 ayda 8 klo verdim :lepi:

maşşallah 1 buçuk ayda 8 kilo bravo bende ağustosun 1 inde 3 ayı doldurcam şuan bugün tartıldım 73.400 gram olmuşum sıkı diyete geçtim ya yani nerdeyse 12 kilo olmuş olcak 3 ayda her aya 4 kilo benimki gayet sağlıklı gidiyo

selam kızlarrr oooooooo izloşta gelmişşşş nasılsın bacuuuuu

ii sohbetler kızlarr ,yeni gelen ark h.geldinizz

benim diyet bu hafta iyi gidiyor işallah böyle devam ederr bu haftadan ümitliyim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sağlıklı zayıflamalar herkeze

dünki menümm
sabah 1 k ekmek peynir domates salatalık
öglen 1dilim k ekmeği üstüne reçel peynir
ara 1 muz 1 armut
akşam 1 kepçe tavuk suyu çorba 1kepçe türlü ve tavuk salatası
gece 1 armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…