canim bende birakinca aldim en az bir aydir rejim yapmiyorum, yok yani normal yesem kilo alacagimi sanmiyorum ama ben öyle cok yiyorumki karnim sancilaniyor resmen böyle tika basa....
ah gözüm doymuyorki türkiyeye gidince ne yapicam ben her iki güne bi disarda yiyoruz en gec :-/ birde ramazanda kilo almaya pek müsaitim
hayirlisi artik ama her gördügüm bana zayifladinmi sen diye soruyor bi mutlu oluyorum sormayin ya
canim ne zamandir yapiyorsun bu 3 saatde biri :)
ben birde 5 saate bir yemek diye birsey duymustum
bugün 3.cü günüm.artidaydim aslinda ,simdi 3 günde 800 gramm vermisim.
alkisalkisalkisMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 11 ay önnce doğum yaptım ve haliyle kilolarımı veremedim bu ay diyetisyene gittim verdiği yemek listesini uygulayarak, bitkisel takviyeler alarak, arada yürüyüş ve sporla 19 günde 2.5 kg verdim :dance: ama moralimin daha yüksek olması için desteğe ihtiyacım olduğu için aranıza katılmaya karar verdim. Desteklerinizi bekliyorum.
hoş geldin canım burası harika bi yer motifasyon acıdan işallah bol bol kilo vermeler bende yeni sayılırım ama 1.5 ayda 8 klo verdim :lepi:
ara öğünlerde meyva türü bişeylermi atıştırıyosun
Teşekkür ederim canım inşallah verebilirim sen bu kadar kısa sürede nasıl kilo verebildin paylaşırmısınhoş geldin canım burası harika bi yer motifasyon acıdan işallah bol bol kilo vermeler bende yeni sayılırım ama 1.5 ayda 8 klo verdim :lepi:
hoş geldin canım burası harika bi yer motifasyon acıdan işallah bol bol kilo vermeler bende yeni sayılırım ama 1.5 ayda 8 klo verdim :lepi:
teşekkür ederim hoşbuldukselam kızlarrr oooooooo izloşta gelmişşşş nasılsın bacuuuuu
ii sohbetler kızlarr ,yeni gelen ark h.geldinizz
69 kg halim
66.400 kg
69 kg
66.400 kg
fark varmi kizlar??boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?