80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim hoş bulduk ne kadar zamanda bu kiloyu verdiniz neler uyguluyorsunuz. Acilen zayıflamam lazım da ama sağlıklı olarak.

ben tam 3 ayda 13.5 kilo verdim sadece dikkat ederek ara ıra kaçamaklarımda oldu ama bırakmadım sporda çok yapamıyorum ben ekmeği kızartmayı çıkardım hayatımdan insan isteyince oluyor pes etmemek lazım sen kaç kilosun

ben suan 81.4 kg 1.72 boyum var doğumdan sonra 84 oldum bu ayın 9 diyetisyene gittim verdiği listeyi uyguluyorum arada kaçamak oluyor ama oldukça dikkat etmeye çalışıyorum bitki çayı içiyorum 19 günde 2.5 kg verdim.

zuzum bence gerçekten var yaa, hele ilk fotoda, maşallah aynen devam, bende 69 kilo halimi yükliyim :)

bu arada elma sirkesi ve sandaloz sakızı ile zayıflama yöntemini duydun mu ben aldım ikisinide ama cesaret edip kullanamıyorum acaba gerçekten etkisi varmıdır?

slm herkese sabah kalktığım gibi 2 tana kuru kayısı yiyorum üzerine 1 bardak su içip 15 dakika sonra kahvaltımı yapıyorum her sabah yarım saat akşam da yarım saat spor yapıyorum sporlarımda cok ağır değil neremde fazla klom varsa orasının kaslarını calıştırıyorum bide bol bol su içiyorum ama en önemli olan kaliba bağırsakları ii calıştımak bence sabah yidiğinm 2 tane kayısının cok faydası var gün içindede cok oturmayı dercih etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…