69 kg halim
66.400 kg
69 kg
66.400 kg [/B
fark varmi kizlar??boshayallersmile
efeçağla slmopuyorumnanaktan
insallah canim sende yariya gelmisin yolun efecagla 2011 insallah zayif olarak girecegiz :)
benim diyet bu hafta iyi gidiyor işallah böyle devam ederr bu haftadan ümitliyim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sağlıklı zayıflamalar herkeze
regli ola bildinmi cnm
teşekkür ederim hoş bulduk ne kadar zamanda bu kiloyu verdiniz neler uyguluyorsunuz. Acilen zayıflamam lazım da ama sağlıklı olarak.
ben suan 81.4 kg 1.72 boyum var doğumdan sonra 84 oldum bu ayın 9 diyetisyene gittim verdiği listeyi uyguluyorum arada kaçamak oluyor ama oldukça dikkat etmeye çalışıyorum bitki çayı içiyorum 19 günde 2.5 kg verdim.ben tam 3 ayda 13.5 kilo verdim sadece dikkat ederek ara ıra kaçamaklarımda oldu ama bırakmadım sporda çok yapamıyorum ben ekmeği kızartmayı çıkardım hayatımdan insan isteyince oluyor pes etmemek lazım sen kaç kilosun
teşekkürler hoşbuldukyok cnm ya hala olamadım.o yüzden diyetim de iyi gitmiyor tartı da hep 80 civarlarında çıkıyorum 7 li rakamları göremedim bir türlü
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimizeopuyorumnanaktan
bu arada ismim melek kızım adı duru 25 yaşındayım 81.4 kg kızımda 11 aylıkanladım canım sabret kaçamak yapsan bile bırakma bir daha ki öğünle dengele çocuğun kaç yaşında veya aylık
bende 26 yaşındayım 1kızım çağla 7 yaşında
oğlum efe 13 aylık allah bağışlasın benim ismimde canan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?