bu arada elma sirkesi ve sandaloz sakızı ile zayıflama yöntemini duydun mu ben aldım ikisinide ama cesaret edip kullanamıyorum acaba gerçekten etkisi varmıdır?
slm ben bi ara sade elma sirkesi içtim suya karıştırarak bana yaramadı ya her yerim kabardııı
butterfly hoş geldin sevindim diyeti bozmamana geçmişte pek bişey yok canım kimse gelmiyo ayrıca itede düzeltme yaparlarken sayfalarda silindi bir kaç tane
butterfly hosgeldin canim cizelgeni kiskaniyorum senin ya :) ayni sekilde senide nemesiz :)
masumum cuma güzel haberlerini beklicem
kendimden pek umutlu degilimya neyse bugün asiri abarti kacamak yoktu en azindan "normal" yedim
darkocum bizede nasip olur insallah oralari görmek gezmek, bende bu pazar otelde olacagim bol bol yüzmeyi düsünüyorum o bir haftada insallah sikilasma olur bacaklarimda, ama yüzmek felaket acikiriyo ya :)
İzloşum gezmekten görüşemiyoruz şu kış gelsede evimizde dursak biraz kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar, bugün evdeyim nihayet bi yere gitmiycez sanıyorum :) az dinleneyim yahu kaydirigubbakcemile3
3 buçuk kilo bile ne kadar fark etmiş .Sakın yılma çok güzel gerçekten :lepi:fark varmi kizlar??boshayallersmile
Aramıza hoşgeldin melek . bende 24 yaşımdayım ve 20 aylık oğlum var =)bu arada ismim melek kızım adı duru 25 yaşındayım 81.4 kg kızımda 11 aylık
yükle yüklee yüklee :lepi: Bu cuma bende 60 ları görücem sanırımzuzum bence gerçekten var yaa, hele ilk fotoda, maşallah aynen devam, bende 69 kilo halimi yükliyim :)
slm kıslar
ben hala çizelgemi düzeltemedim yaa yardım edin
oooooooo topik kalabalıklaşmış kızlar
izloş süper görünüyorsun cnmmm
bende heycanla bekliyorum cumayı
güzel şeyler görücem inşş
izlem sen bıraktınmı k.h diyetini
aylini merak ediyorum inşş klilo alıp dönmez((
masallahkilonu cok belli etmiyorsun,kimi insan uyumsuz giyer kilosu ortaya cikar ,ama sen hos giymisin,eski resimlerini görmedim icin fark varmi cok bilemicem ama kesin vardir bayagi vermisin cünkü
darkolive simdi gördüm gecmisde resimleri ,uffff sen cok vermisin ya,azmine hayran kaldim
izlem abla baya vermişsin umarım çok yakın zamanda bende 6 lı rakamları görcem o zaman çekilcem fotoğraf bide senin üstün çok ince ben diyorum keşke benim üstüm ince olsa altım geniş olsa diye o zaman insan daha zayıf gözüküyo bence
tamm 460 basamak inip çıktık kızlar, plaj terliklerini rahat olsun diye giydim haaaa topuklu terliklerle inilmezdi hehhee :)))
oooooooo topik kalabalıklaşmış kızlar
izloş süper görünüyorsun cnmmm
bende heycanla bekliyorum cumayı
güzel şeyler görücem inşş
izlem sen bıraktınmı k.h diyetini
aylini merak ediyorum inşş klilo alıp dönmez((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?