80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende deneyeyim bari ben birde 5 i biryerde çay içiyorum ayrıca yeşil çayda içiyorum spor yapamıyorum vaktim olmuyor ama çok oturan biride değilim sürekli ayaktayım fırsat buldukça kızımla yürüyüşe çıkıyorum.

butterfly hoş geldin sevindim diyeti bozmamana geçmişte pek bişey yok canım kimse gelmiyo ayrıca itede düzeltme yaparlarken sayfalarda silindi bir kaç tane

Nehir çok sağol canım hoşbuldum .madem öyle bende hiç bakmıyorum geçmşe sempatiksalakcinni

Seyhan hoşbuldum canım . Sen kıskanıyorsun ama ben bıktım o çizelgeden artık 60 ları görmek istiyorum yaa :2: Sende verebilirsin emin ol ve kendine güven canım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar, bugün evdeyim nihayet bi yere gitmiycez sanıyorum :) az dinleneyim yahu kaydirigubbakcemile3
İzloşum gezmekten görüşemiyoruz şu kış gelsede evimizde dursak biraz kaydirigubbakcemile3

fark varmi kizlar??boshayallersmile
3 buçuk kilo bile ne kadar fark etmiş .Sakın yılma çok güzel gerçekten :lepi:

bu arada ismim melek kızım adı duru 25 yaşındayım 81.4 kg kızımda 11 aylık
Aramıza hoşgeldin melek . bende 24 yaşımdayım ve 20 aylık oğlum var =)

zuzum bence gerçekten var yaa, hele ilk fotoda, maşallah aynen devam, bende 69 kilo halimi yükliyim :)
yükle yüklee yüklee :lepi: Bu cuma bende 60 ları görücem sanırım lülülülülülü

slm kizlar,cok tesekür ederim yorumlariniz icin,iyice gaza geldim,ama malesef ögle bir pizzayi yani su derin dondurucularda satilanlar varya ,kücük olanlardan birtane indirdim mideye ,ama aksami kfleksle toparladim aksam insallah fazla tartida cikmam,iyi degilmis sürekli tartilmak,pilini atiyorum tartin ertesi gün geri aliyorum :)) aliskanlik oldu hergün tartilmak

sabah rutin kahvaltı çeyrek mayasız simit , öğlen peynirli yumurta light kola, akşama ızgara balık ve salata kızlar karbonhidratı hayatınızdan atın, çok ölçülü alın gerçekten size hiçbir faydası yok 1 tabak makarnanın veya 1 tabak mantının çok faydasını göreceksiniz

kızlar 70 kilo halim 10 gün öncesinin fotosu...

burdada 69 kiloyum, cennet cehennemden dün çekildim, kollarımda filan fark varmı???

tamm 460 basamak inip çıktık kızlar, plaj terliklerini rahat olsun diye giydim haaaa topuklu terliklerle inilmezdi hehhee :)))

Son düzenleme:

masallah kilonu cok belli etmiyorsun,kimi insan uyumsuz giyer kilosu ortaya cikar ,ama sen hos giymisin,eski resimlerini görmedim icin fark varmi cok bilemicem ama kesin vardir bayagi vermisin cünkü

izlem abla baya vermişsin umarım çok yakın zamanda bende 6 lı rakamları görcem o zaman çekilcem fotoğraf bide senin üstün çok ince ben diyorum keşke benim üstüm ince olsa altım geniş olsa diye o zaman insan daha zayıf gözüküyo bence

tamm 460 basamak inip çıktık kızlar, plaj terliklerini rahat olsun diye giydim haaaa topuklu terliklerle inilmezdi hehhee :)))[/QUOTE]

Biraz önce forumda eski sayfaları okurken tesadüf eseri resmine rasladım gerçekten çok zayıflamışsın çok güzel gözüküyorsun maşallah devam et.

oooooooo topik kalabalıklaşmış kızlar
izloş süper görünüyorsun cnmmm

bende heycanla bekliyorum cumayı
güzel şeyler görücem inşş

izlem sen bıraktınmı k.h diyetini

aylini merak ediyorum inşş klilo alıp dönmez ((

canim bende resim eklemisdim 2-3 sayfa önce yorumunu beklerim :)
Aylin bence alir kilo ,almaya cok müsait bünyesi hemen aliyor bence,biraz daha azimli olsa aslinda nisanina 65 felan olur cokda güzel olur yüzü güzel masallah...

masallah kilonu cok belli etmiyorsun,kimi insan uyumsuz giyer kilosu ortaya cikar ,ama sen hos giymisin,eski resimlerini görmedim icin fark varmi cok bilemicem ama kesin vardir bayagi vermisin cünkü

darkolive simdi gördüm gecmisde resimleri ,uffff sen cok vermisin ya,azmine hayran kaldim

saol canım teşekkürler, ewet 20 kilo verdim :))

ewet canım, etek elbise ile kamufle olabiliyor armut tiplilerin, ama şu bacaklarımı sıkılaştırmam lazım

tamm 460 basamak inip çıktık kızlar, plaj terliklerini rahat olsun diye giydim haaaa topuklu terliklerle inilmezdi hehhee :)))

Biraz önce forumda eski sayfaları okurken tesadüf eseri resmine rasladım gerçekten çok zayıflamışsın çok güzel gözüküyorsun maşallah devam et.[/QUOTE]

aaa hangi resmime rasladın acaba merak ettim :kedi:
yok bırakmadım, ama kaçamaklarım oluyor tatilde malesef :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…