günaydın topigimiz inşş eski günlerine döner en kıza zamand akızlarr
seyhan valla ben sen ve ayline çok kızıyorum heeeeee
çok iradesizisinizz hemen bozuveriyorsunuz diyti 10 gün diyattesin 5 gün normalsin bacuıuuu
umarım kızmazsın yazdıklarımaa
kızmazlar cnm niye kızacaklar bizd eonlar için sölüyorum
vallla ben buraya şubat ayında geldim ve aylin yine aynıydı şimdiide 3 kilo veriyo 5 kilo alıyo
cok iyi vermisn,bir ikiz annesi olarak masallah.ben nisanlanicagim sira ergenlik dönemindemidir nedir birden 75 kilo oldum ,baharda basladim diyete yaza 56 olmusdum nisanlandigimda.yani cok kisa bir süreydi 3-4 ay felandi .istemekle degil cok istemekle is bitiyor,diyet zor degil aslinda bir dönem sonra insan alsiiyor az yemeye ,atistirmamaya,mide kücüldügnden fazla almiyor ,ben seviyorum diyet :)
saol cnmcımmm
valla hep diyorum ya bend eçok zor veriyorum malesef bünye mseseleis işte
aslınd aben diyete başlayalı 7 ay oldu 1 ay rölati desek 6 ayda 1 4 kiloo
isteyince oluyor istemek yeterli kafaya koymak
görümcem ankarda 1 haftadır neler yapmadımki
şeker pare
çikolata soslu etmek tatlısı
kekeler sigara börekleri
ama kafaya koymuşum montiyi yemiyorum görümcem diyoki sne bu hızla 50 kilo bile veirsin
evet haklisin,cok merak ediyorum cumaya kac cikicaksin
az verdikce ilerde alinmiyor,ben kizimin dogumdan sonra 9 ayda 18 kilo verdim yani dogumla 28 de aslinda,10 kiloyu saymadim dogumdan sonrasindan hesaplayarak 18 kilo verdim 9 ayda ,azar azardi ,ondan sonra canim pasta istesede yedim börek istesede yedim 57-60 arasi gidip gedim aksam gec yedigimde oldu ama 5-10 kilo aldigim olmadi taki ogluma hamile kalana kadar.yani ayda 2-3 kilo vermek kalici vermek demekmis ,fitnesse giderken odaki hoca demisdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?