80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben bugün buraya yazdım ama yazım kaybolmuş neyse bende diyete devam ediyorum. ameliyat olduğum için 4 haftadır girememiştim ama yine aranızdayım

lavitacım paylaşım için sağol canımm.. yemeğe oturuyoruz.. hepsini tam okuyamadım ama fırsat bulduğum ilk an okucam...

kızlar merhaba...kimse kalmamış yine..bugün arkadaşıma gittim ama yemek yemeden gittim.
sabah--1dilim kepek ekmk,1kk peynir,5tane zeytin,domates
ara--çilek
öğle--2 köfte,salata,3çatal yaş pasta,1küçük dilim sütlü tatlı
ara--1çay bardağı süt
akşam--salata,1kase çorba
4km tempolu yürüyüş yaptım.sizce kaçamak sayılmışmı yediklerim.bence öğle yemeği yeyip gitseydim sayılırdı heralde..neyse kızım durmuyor ben kaçtııımmm

valla canım bende bu akşam 4 tane kremalı büskivi yedimm yaa ne güzel hiç kaçamak yapmıyordum of ya offffklava:

serram olur arada böleee:) skma canini

bebegm canim afiyet olsun:)

istemeye bizde gelelim hem kiz hem erkek tarafi olarak geliriz:))

rica ederim canım benim benim pek katılımım olmuyorduda bende bişeler ekleyim dedim:sm_cool:

iyiyim canım sadece acım aclıgımı yatıştırmak için burdayım midem kazınıyor sen nasılsın

arkadaşlar kimse gelmiyor bende gidip yatakta citten atlayan koyunları sayayım barikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cünki cok acım uyuyamam yiyemedigim koyunları :roflol::roflol::roflol:
iyi geceler hepinize

günaydın kızlar..selmacım dün miden kazınarak yatmışsın..inan ben de öyleydim..asla bişey koymıycam ağzıma dedim ve başardım şükür..sabah kalkınca bakıyosun o açlık geçmiş oluyo..neyse...
bugün misafirim var kızlar..bu ev hanımlığının da bu yanı zor..
birgün misafirliğe gidersin..birgün misafir alırsın..yoruluyorum artık ya..
çocukla da zor oluyo ama..neyse kızım uyanmadan ben kaçıym da işlerimi hallediym..bugün akşam girerim ancak...görüşürüüzzzz...

hosgeldin canim
yaninda baksa birsey yemicekmisin canim???
canım hoşgeldin, serra başkanımız sana devamlılık konusunda bilgi verir. yapman gerekn gün içinde yediklerini akşamdan yazman, bizi ziyaret etmen. hadi bakalım kolay gelsin...

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk...ben bu gün yiyeceklerimi yazim
sabah saat 8 de bir buçuk su bardağı k flakes ve bir su bardağı süt

ara öğün 11 de bir adet k bar

öğle saat 13 30 da 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, yarım kase yoğurt , salata , 1 ince dilim kepekli ekmek Elma suyu sodası

ara öğün saat 16 da bir adet k bar

akşam saat 19 da bir bardak sütle hazırlanmış k flakes

bakalım dayanabilecekmiyim bu arada her öğünden önce beşi bir yerde çay ve su bu kadar
inşallah bu sefer olur....
hee bide tabiki sabah kızımla akşam eşimle 1 er saat yürüyüş...

gunaydın ıyyım canım.. sen nasılsın? yazılanları okuyordum.. Dun gelemedim. Ben de dun biraz kaçırdım. Ama bugün dikkkatliyim.. Ne dikkatimi çektim biliyor musun? Açlıktan bahsediyorlar.. Ben hiç acayip acıkmıyorum.. Hep ara öğünlerimi yiyorum hiçde aç yatmadım 2 aydır.. 6 öğün bazen 7 öğün yiyorum ondan mı acaba? Kızlar sizde yiyin aç yatıyorum diyorsunuz sonra kaçırmayın aman haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…