80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa hangi resmime rasladın acaba merak ettim :kedi:

izlem spor aleti üzerinde olan resmin yanındada oğlun var. o resmini gördüm.

Son düzenleme:
ay bende kilo verip alanlardanım ama bu sefer yok almıcam 65 kilo olcam 60 kilo olcam diyorum annem diyo yok artık uçarsın sen kızım çünkü boyum baya uzun hatta bana bu halin güzel verme artık diyolar yok dedim anne bu yaşta bu kilo bi evlensem sonra kilo alırım ben gene 80 kilo olmak istemiyorum

aferin kiz sana,bmi aslinda BMI 25 nin asagisina inmis yani normal kiloya inmisin .60 la tam manken olursun iradelisin,simdi verdin verdin evlendimi daha zor,bekarken kolay veriliyor,cünkü yemek yapiyorsun cocuklari yedir icir derken 2 ondan 3 ondan illaki gidiyor mideye,ama bekarken öyle degil daha kolay..

canımlarım neden kızayim haklı söze. Beni diş etkenler bozuyor. Zaten hayatımda ilk defa rejim yapıyorum çok iradesizimde. Sınav dönemlerim vardı stres ediyor beni yeterince rejime vakit ayıramiyorum. Yani kendime yemek hazırlamak zor geliyor bulduğuma dalıyorum inş cuma izine gidince netede girme fıratım olur buraya giremeyincede rejim sözde kalıyor. Neyse daha sonra resimde eklerim inş şimdi bir sürü derdim dersim var öpüyorum

efeçğla çok teşekkür ederim canım
dün çok uğrştım bi türlü olmadı nerde hata yapıyorum bilmiyoru ki

nasılsınız bakem ben hecinlerimle uğraşıyorum herşeye delleniyorum sakinlemem için birşeyler gerekli onlarada ulaşamıyorum bakalım ne olacak

yok cnm hala olamadımmmmmmmmmmafoldumben sanırım doktora gidip mecburen doğum kontrol haplarından kullanmak zorundayım.

biberiye ( kuşdili otu)
1-2 m yüksekliğinde, kışın yapraklarını dökmeyen bir bitki.Kuşdili olarak da bilinir.Yapraklar ve çiçeklerinden uçucu yağ, tanen, acı maddeler, organik asitler ve glikozit elde edilir. Mide ve barsak uyarıcısı, idrar söktürücü ve safra artırıcı etkisi vardır. Uçucu yağ, uyarıcı olarak haricen kullanılır. Ayrıca hazımsızlığı giderir. Çarpıntıları keser, migreni keser.İdrar ve adet söktürür.

defne
Terletir, ateşi düşürür. Vücuda rahatlık verir. İdrar ve adet söktürür. İştah açar. Sinir ağrılarını dindirir

pelinotu
Herba Absinthii Midevi, ateş düşürücü, adet getirici etkileri vardır.

üvez
Özellikle bir şeker olan üvez şeker hastaları rejimi için iyi bir tatlandırıcıdır. Meyveleri ve yaprakları kabız edicidir. Yine meyveleri idrar söktürücü, kadınlarda adetleri kolaylaştırıcı etkilere sahiptir. Meyveler C vitaminince zengindir. Yapraklarının çayı şeker hastalığına karşı kan şekerini düşürücü olarak kullanılmaktadir. Zararsızdır.

üzerklik tohumu
Semen Pegani Kurt düşürücü, adet söktürücü, uyuşturucu, terletici ve yatıştırıcıdır.

canim bu biberiye bizim bahcede var onu kullanmak istesek nasil kullanacagiz? güze güzel kokuyor o ya :)

cok hos giydiklerin ,bir resim daha eklemisdin ,ikisni yan yana koysaydin keske arada fark varmi bakardik...boyun uzun sanirim

sagol canim ben yarin öbür gün pantolonlu bir resim cekeyim kilolarimin daha belirgin oldugu :) sonra eski resmimle beraber eklerim ins

dün kaynanamda diyor sen görmeyeli cok zayiflamisin :) istersen tatile gidince gelinliklere bak dedim yok simdiden almam sonra zayiflarim kilo alirim bana belli olmaz

tabi daha zayiflamayi düsünüyorum 70 olsam harika olur

boyum 1,71 canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…