ada ne yaptın cnm oldun mu regli
ay bende kilo verip alanlardanım ama bu sefer yok almıcam 65 kilo olcam 60 kilo olcam diyorum annem diyo yok artık uçarsın sen kızım çünkü boyum baya uzun hatta bana bu halin güzel verme artık diyolar yok dedim anne bu yaşta bu kilo bi evlensem sonra kilo alırım ben gene 80 kilo olmak istemiyorum[/QUOT
kaç yaşındasın boyun kaç?
ay bende kilo verip alanlardanım ama bu sefer yok almıcam 65 kilo olcam 60 kilo olcam diyorum annem diyo yok artık uçarsın sen kızım çünkü boyum baya uzun hatta bana bu halin güzel verme artık diyolar yok dedim anne bu yaşta bu kilo bi evlensem sonra kilo alırım ben gene 80 kilo olmak istemiyorum
slm kıslar
yok cnm hala olamadımmmmmmmmmmafoldumben sanırım doktora gidip mecburen doğum kontrol haplarından kullanmak zorundayım.
biberiye ( kuşdili otu)
1-2 m yüksekliğinde, kışın yapraklarını dökmeyen bir bitki.Kuşdili olarak da bilinir.Yapraklar ve çiçeklerinden uçucu yağ, tanen, acı maddeler, organik asitler ve glikozit elde edilir. Mide ve barsak uyarıcısı, idrar söktürücü ve safra artırıcı etkisi vardır. Uçucu yağ, uyarıcı olarak haricen kullanılır. Ayrıca hazımsızlığı giderir. Çarpıntıları keser, migreni keser.İdrar ve adet söktürür.
.
ne giydine eklicektim burayada ekleyim dedim :)
gerci kiyafetler üst üste pek belli olmuyor fizigim
cok hos giydiklerin ,bir resim daha eklemisdin ,ikisni yan yana koysaydin keske arada fark varmi bakardik...boyun uzun sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?