slm
bügünki menüm
sabah erken 1 armut
kahvaltı 2dlm k .e az melemen yumurtasız 2 tane patates kızarması
öglen k.e tost
ay bende kilo verip alanlardanım ama bu sefer yok almıcam 65 kilo olcam 60 kilo olcam diyorum annem diyo yok artık uçarsın sen kızım çünkü boyum baya uzun hatta bana bu halin güzel verme artık diyolar yok dedim anne bu yaşta bu kilo bi evlensem sonra kilo alırım ben gene 80 kilo olmak istemiyorum[/QUOT
kaç yaşındasın boyun kaç?
17 yaşındayım boyumda 1.73
aferin kiz sana,bmi aslinda BMI 25 nin asagisina inmis yani normal kiloya inmisin .60 la tam manken olursuniradelisin,simdi verdin verdin evlendimi daha zor,bekarken kolay veriliyor,cünkü yemek yapiyorsun cocuklari yedir icir derken 2 ondan 3 ondan illaki gidiyor mideye,ama bekarken öyle degil daha kolay..
evet aslında normal kilolular kısmına girdim bende ama zayıflamak şart iradeliyim ama şöyle çok sevdiğim bişey var ve ben onu hep yemiyorum mesela sütlaç diyim şimdi olsa yerim hiçde üzülmem yedim diye dünyaya kaç kere gelcem bidaha obez değilim diyorum onu yedim diye bozmam yani devam ederim
Yaşın daha küçük şimdiden kendini kontrol altında tut benim fiziğim çok güzeldi ablamlar yeme kilo alırsın derlerdi o zamanlar inanmazdım sonra bir şiştim bak şimdi o eski halimden eser yok.
nemesis basiniz sagolsun canim
yarindan sonra izine gidiyorum hala ders yapiyorum ya kafayi yiyecem
nemesis basiniz sagolsun canim
yarindan sonra izine gidiyorum hala ders yapiyorum ya kafayi yiyecem
kızlar nasılsınız?
izlemcim elbisen çok yakışmış çok incelmiş ve güzel görünüyorsun.
aaa hangi resmime rasladın acaba merak ettim :kedi:
izlem spor aleti üzerinde olan resmin yanındada oğlun var. o resmini gördüm.
biberiye ( kuşdili otu)
1-2 m yüksekliğinde, kışın yapraklarını dökmeyen bir bitki.Kuşdili olarak da bilinir.Yapraklar ve çiçeklerinden uçucu yağ, tanen, acı maddeler, organik asitler ve glikozit elde edilir. Mide ve barsak uyarıcısı, idrar söktürücü ve safra artırıcı etkisi vardır. Uçucu yağ, uyarıcı olarak haricen kullanılır. Ayrıca hazımsızlığı giderir. Çarpıntıları keser, migreni keser.İdrar ve adet söktürür.
defne
Terletir, ateşi düşürür. Vücuda rahatlık verir. İdrar ve adet söktürür. İştah açar. Sinir ağrılarını dindirir
pelinotu
Herba Absinthii Midevi, ateş düşürücü, adet getirici etkileri vardır.
üvez
Özellikle bir şeker olan üvez şeker hastaları rejimi için iyi bir tatlandırıcıdır. Meyveleri ve yaprakları kabız edicidir. Yine meyveleri idrar söktürücü, kadınlarda adetleri kolaylaştırıcı etkilere sahiptir. Meyveler C vitaminince zengindir. Yapraklarının çayı şeker hastalığına karşı kan şekerini düşürücü olarak kullanılmaktadir. Zararsızdır.
üzerklik tohumu
Semen Pegani Kurt düşürücü, adet söktürücü, uyuşturucu, terletici ve yatıştırıcıdır.
izinde dikkat edecekmisin canim yoksa arami verceksin orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?