80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaşın daha küçük şimdiden kendini kontrol altında tut benim fiziğim çok güzeldi ablamlar yeme kilo alırsın derlerdi o zamanlar inanmazdım sonra bir şiştim bak şimdi o eski halimden eser yok.

Yaşın daha küçük şimdiden kendini kontrol altında tut benim fiziğim çok güzeldi ablamlar yeme kilo alırsın derlerdi o zamanlar inanmazdım sonra bir şiştim bak şimdi o eski halimden eser yok.

ben hiç zayıf olmadım hep şişmandım ya ama şimdiden sonra bari bende zayıf olayım gençliğimi yaşıyamıcam ya

kızlar bide kilodan ziyade sağlıkta çok önemli biz ailece çok sağlıklı besleniyoruz artık eskiden ayda 10 kilo yağ yerdik şimdi 5 kilo bile bitmiyo diyo annem yemeklere çok az hatta ben yaptığımda hiç yağ koymuyorum pirinç pilavı kırmızı et tüketmiyoruz annemler haşlanmış tavuk yiyolar balık bende artık yicem bunları zorlada olsa benim için ailemin ve benim sağlığım çok önemli ya sinir stres yaşatmıcam annemle babama bizim mahallede dün bi adam öldü kalp krizi geçirdi öldü yarım saat içinde çok zor benim yaşımda cocuğu var daha çok ağladılar bende düşündüm ya benim babam annem ölse diye adam çok kırmızı et pilav tüketiyodu havalarda sıcak stres sinir derken gitti adam bende çok düşündüm bundan sonra böyle annem babam zaten çalışmıyo emekli herkes dikkat etsin çok kötü bi durum ya

evet haklısın sana katıklıyorum benim yemek düzenim çok bozuktu ev yemeklerini hiç sevmem aşırı yemek seçerim genelde kahvaltılık yerdim yada ayakta atıştırırdım abur cubur çok yerdim diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ve hergün sebze yemeği yiyorum en azından yemek düzenim oluştu sağlıklı şeyler tüketiyorum ve bu yüzden mutlu oluyorum.

sabah

2 dilim kepek ekmegi nutella sürüp yedim kahve ictim yanina,

ara

2 bisküvi

ögle

yarim döner

ara

3 bisküvi,yarim muz,1 tempo bisküvi

aksam

1 kase kfleks
2 dilim elma

gün icinde 11 bardak su

3 bardak yesil cay

bugün kacamaklarla dolu birgündü

yarin sabah tarti beni sasirtacakmi acaba.kacamak degilde biraz tadimlik gibi oldu,esim sen bu yediklerinle nasil doyuyurosun felan dedigi oluyor bagzi menülerimde.onun gözünde cok az,calismasa günde 6-7 ögün yer hic kiloda almiyor gicik :)ama kfleksi herkese tavsiye ederim.

kızlar nasılsınız?

izlemcim elbisen çok yakışmış çok incelmiş ve güzel görünüyorsun.

saol canım darısı başına inşallah sağlıklı sıhatli opuyorumnanaktan

aaa hangi resmime rasladın acaba merak ettim :kedi:

izlem spor aleti üzerinde olan resmin yanındada oğlun var. o resmini gördüm.

ewet canım yaa, daha yeni başlamıştım o zamanlar diyete kaydirigubbakcemile2

tşk ederim cnm bilgiler için yapmadığım içmediğim kalmadı olmuyor bir türlü offfffffffffffffffffffffmafoldumben

izinde dikkat edecekmisin canim yoksa arami verceksin orda

dikkat etmem lazim emeklerim bosa gitmesin simdiki, ama bilmiyorum nail olacak her gün disarda olunuyor sonra birde ramazan falan davetler derken Allah kolaylik versin diyeyim kendime

annemi tembihledimki sebze yemekleri istiyoruuum :)

slm kızlar ben geldim
k.valdeye gtimiştik eişimin babannesi geldi oraya çok hasta kadın sanırım çok yaşamazzz

kilo vermesi duran yavaşlayan arkadaşlar sizi moniye davete diyorummm

kızlar bu cumartesi düğünümüz vardı, yeni aldığım 40 beden elbisem dar kesim, 38 bedenlerde buluşmak dileğiyle :))))

tam istediğim gibi oturmadı biraz boğumlar oluştu arkada filan ama genede iyiydi heleki 40 beden olması dahada iyiydi :))

kızlar kollarım filan biraz sarkıyor baksanıza, bacaklarımın filanda toparlanması lazım, spor şart kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…