80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izloş süpersin cnmm bence o bogumlar elbisenin kumaşından kaynaklanıyor

spora başla cnm en kısa zmanda yani sen öle dediign için diyorum yoksa ben bi sarkma görmedimm

ay çok sağol canım gerçekten çok motive oldum ben eskiden 85 kiloydum şuan 73 lerde bişeyim boyum 1.73 uzun olduğu için belli etmiyorum heralde

nasıl kılo verdın guselım ? bende 77 kıloyum suan bunalmdayım :S kısın 70 tım herkez yazın zayıflamaya calısır ben kılo aldım yaa ::

nasıl kılo verdın guselım ? bende 77 kıloyum suan bunalmdayım :S kısın 70 tım herkez yazın zayıflamaya calısır ben kılo aldım yaa ::

canım ben şöyle kilo verdim 3 ay oldu tam ben herşeyden yedim az yedim pilav makarna ekmek tatlı kesmedim bunları bide hiç et yemedim o diyetle alakası yok doğuştan yani hiç bir türünü yemiyorum sporda kafama eserse bazen yürüyüşe çıktım öyle şu sıralar boşladım ama diyeti biraz ama toparlıcam daha 65 olmam lazım

herkese selamlar ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim ama ramazan yaklaşıyor diyetimi de bozmak istemiyorum ramazanla birlikte diyet konusunda deneyimi olan arkadaş varsa bilgilendirebilirmi lütfen

izloş süpersin cnmm bence o bogumlar elbisenin kumaşından kaynaklanıyor

spora başla cnm en kısa zmanda yani sen öle dediign için diyorum yoksa ben bi sarkma görmedimm

banu elbiseninn önünün modeli öyle zaten, fotoda da kumaş parlak olduğu için tuhaf çıkıyor ben aynada kendimi dahada ince görüyorum , fotoda bir tuhaf çıkıyor, spora gelince diyet yapan herkesin ihtiyacı var spora sıkılaşmak açısından ama işte bir türlü düzenli yapılmıyor, bi 65 düşeyimde basenler filan biraz daha gitsin düzenli başlıycam bi yere bakalım...

feryal bu kadar diyet yaptın bozma artık, aman oraya gittik bağa gittik bahçeye gittik deyipte diyetini bozma, arkadaşlarını şok edicektin unutma okul başladığında...

dün akşam bebeğim 2 aylıkken ki resimleri buldum yani 86 kiloyken filan aman allahım, düzenliyimde aynı kıyafetlerle koyayım buraya :)))

selamlar herkeze yarını iple çekiyorum bakalım ne olcak gerçi regli haftam ama bakıcaz artık
sabah ve öğlenki menüm
gerçi karıştı am
sabah 1 armut
öğlen 4 köfte ızgara 5 k.k türlü 2 dlm k.ek 1domts 3kk yoğur sizce nasıl çokmu

aman bozarmıyım izlem abla zorla veriyoruz zaten 1 çırpıda bozmak olmaz

canım çok hoş görünüyosun çok yakışmış elbise ayrıca ilk yayınladığın fotoyu görmüştüm çok fark var arada.elbisenin modeli rengide çok hoş.ben bi sarkma falan görmedim kollarında falan yola devam şekerim süpersin darısı bize inşallah:)))

bu ramazanda diyet olayini bende cok merak ediyorum nasil olacak

feryalim masallah canim harika görünüyorsun cok sekerde yüzün var hic kilo falan göremedim :)

izlemim zaten emistim elbiseni cok begendim hadi bakalim simdi sporla basenlerle savasiyoruz

izlemcim resimler süper gayette ince duru yorsun kollarda sarkma falanda yok hç kendi kendine kuruntu yapma illem senin boyun kaçta canım benim boyum 1.64 acaba 70 inince bende böyle şnce gözükcemmi merak ettim

ben fazlalik göremedim hatta kahvalti pek az ya bir armut bari birseyler daha eklesen yanina düsününce ac kaldim hehe

dün akşam bebeğim 2 aylıkken ki resimleri buldum yani 86 kiloyken filan aman allahım, düzenliyimde aynı kıyafetlerle koyayım buraya :)))

paylay paylas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…