bu fotoğraftaki asıl amaç saçlarım ama kilomda az çok belli dimi
merak ettım kac kılosun ? yanı bu fotodan goruldugu gbyse kesınlıkle bu safyada olmaman lazım :)) zayıf gorunuyorsun cunku
izloş süpersin cnmm bence o bogumlar elbisenin kumaşından kaynaklanıyor
spora başla cnm en kısa zmanda yani sen öle dediign için diyorum yoksa ben bi sarkma görmedimm
ay çok sağol canım gerçekten çok motive oldum ben eskiden 85 kiloydum şuan 73 lerde bişeyim boyum 1.73 uzun olduğu için belli etmiyorum heralde
nasıl kılo verdın guselım ? bende 77 kıloyum suan bunalmdayım :S kısın 70 tım herkez yazın zayıflamaya calısır ben kılo aldım yaa ::
izloş süpersin cnmm bence o bogumlar elbisenin kumaşından kaynaklanıyor
spora başla cnm en kısa zmanda yani sen öle dediign için diyorum yoksa ben bi sarkma görmedimm
banu elbiseninn önünün modeli öyle zaten, fotoda da kumaş parlak olduğu için tuhaf çıkıyor ben aynada kendimi dahada ince görüyorum , fotoda bir tuhaf çıkıyor, spora gelince diyet yapan herkesin ihtiyacı var spora sıkılaşmak açısından ama işte bir türlü düzenli yapılmıyor, bi 65 düşeyimde basenler filan biraz daha gitsin düzenli başlıycam bi yere bakalım...
feryal bu kadar diyet yaptın bozma artık, aman oraya gittik bağa gittik bahçeye gittik deyipte diyetini bozma, arkadaşlarını şok edicektin unutma okul başladığında...
bu fotoğraftaki asıl amaç saçlarım ama kilomda az çok belli dimi
selamlar herkeze yarını iple çekiyorum bakalım ne olcak gerçi regli haftam ama bakıcaz artık
sabah ve öğlenki menüm
gerçi karıştı am
sabah 1 armut
öğlen 4 köfte ızgara 5 k.k türlü 2 dlm k.ek 1domts 3kk yoğur sizce nasıl çokmu
dün akşam bebeğim 2 aylıkken ki resimleri buldum yani 86 kiloyken filan aman allahım, düzenliyimde aynı kıyafetlerle koyayım buraya :)))
ya bendede basen bacak yok sadece göbek var gidermi bu göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?