80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seyhancım rejime devam dimi kaçırmıyosun senin resminde çok güzel sakın ha bırakmak pes etmek yoktam destek hep destek hep beraber devam

teşekkür ederim seyhan abla kilo eskiden vardı şimdide varda az kaldı ya herkes diyo erimişsin sen mahallede kadınlar falan geçen gün çok zayıflamışsın dediler

çok hoş görünüyosun neren kilolu anlamadım saçlarında çok güzel canım nasıl uzattın bukadar özel bişiy yapıyomusun

yok canım hiç özel bişey yapmadım kendi uzuyo işte çok seviyorum saçlarımı ben kestirmiştim geçen sene saçım kesilirken gözümden yaşlar geldi

aman bozarmıyım izlem abla zorla veriyoruz zaten 1 çırpıda bozmak olmaz

aferin opuyorumnanaktan

teşekkür ederim nehircim, ewet yaa gerçekten insana özgüven geliyor, bir mekanda şimdi kalkarsam herkes bana bakar diye bir korku olmuyor, en güzeli de aynaya bakınca gülümsüyorsun bunlar dünyaya bedel... bayanssulusmile

aynen basenlere ölüm zemuszemus

izlemcim resimler süper gayette ince duru yorsun kollarda sarkma falanda yok hç kendi kendine kuruntu yapma illem senin boyun kaçta canım benim boyum 1.64 acaba 70 inince bende böyle şnce gözükcemmi merak ettim

yok öyle aşırı bir sarkmam yok tabiki de ama tuz filan atarken kollar sallanır ya çok komik görünüyor kaydirigubbakcemile3

tabi ben sizin gibi zayıf değilimm

yok tatlım ekle sende, zayıfladığında sana diycekler bak i resim eklemiştin ilk başta nasıl farklısın şimdi diye çok mutlu olucaksın yeterki bırakma :lepi: Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting dan ekleyebilirsin

evet izlem abla o biyerde ayağa kalkınca herkes bakar şişmanken gerçekten büyük sorun heleke bi elbise kıyafet üstüne hiç aramadan bulununca benim için çok sevinç oluyo bende nişana bi etek aldım ilk girdiğim yerden aldım çok sevindim hemde 40 bedeni oldu üstüme süper bi duygu ama o etek tek benim için 40 beden onun kesimi geniş heralde yoksa pantolon olmuyo pantolonlar çok küçük ya şaşırıyorum

seyhancım rejime devam dimi kaçırmıyosun senin resminde çok güzel sakın ha bırakmak pes etmek yoktam destek hep destek hep beraber devam

insallah canim nasil olacak bilmiyorum sonucta tatil diyoruz ama bizimki göcebelik yani bir hafta otele gidecegiz kusadasina ama tatilin ortasinda bir kere memlekete gidecegiz gelecegiz dügün icin birde izmire gidip gelecegiz dügün icin düsün yani cok zor benim icin düzen olmadan kendimi kontrol etmek

oglusunda masallah pek seker bakislara bak ya aman nazar degdirme buralarda hihi

hadi ya izmirin neresinde düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…