bu ramazanda diyet olayini bende cok merak ediyorum nasil olacak
feryalim masallah canim harika görünüyorsun cok sekerde yüzün var hic kilo falan göremedim :)
izlemim zaten emistim elbiseni cok begendim hadi bakalim simdi sporla basenlerle savasiyoruz
çok hoş görünüyosun neren kilolu anlamadım saçlarında çok güzel canım nasıl uzattın bukadar özel bişiy yapıyomusun
resmi nerden yüklüyosunuz bende yüklemek istiyorum
hızlıresim yükleden yükle canım zaten hemen yükle butonu var resmi yükledikten sonra orda linkler çıkıyo en alttaki linki bu cevap yazdığımız yerde sarı bişey var grafik ekle diye oraya yapıştır burda çıkıyo sonra
aman bozarmıyım izlem abla zorla veriyoruz zaten 1 çırpıda bozmak olmaz
canım çok hoş görünüyosun çok yakışmış elbise ayrıca ilk yayınladığın fotoyu görmüştüm çok fark var arada.elbisenin modeli rengide çok hoş.ben bi sarkma falan görmedim kollarında falan yola devam şekerim süpersin darısı bize inşallah:)))
aynen basenlere ölüm zemuszemusbu ramazanda diyet olayini bende cok merak ediyorum nasil olacak
feryalim masallah canim harika görünüyorsun cok sekerde yüzün var hic kilo falan göremedim :)
izlemim zaten emistim elbiseni cok begendim hadi bakalim simdi sporla basenlerle savasiyoruz
izlemcim resimler süper gayette ince duru yorsun kollarda sarkma falanda yok hç kendi kendine kuruntu yapma illem senin boyun kaçta canım benim boyum 1.64 acaba 70 inince bende böyle şnce gözükcemmi merak ettim
tabi ben sizin gibi zayıf değilimm
feryal di heralde programı indirmekmi lazım?
seyhancım rejime devam dimi kaçırmıyosun senin resminde çok güzel sakın ha bırakmak pes etmek yoktam destek hep destek hep beraber devam
Akşamada kendi resmimi koyucamm
insallah canim nasil olacak bilmiyorum sonucta tatil diyoruz ama bizimki göcebelik yani bir hafta otele gidecegiz kusadasina ama tatilin ortasinda bir kere memlekete gidecegiz gelecegiz dügün icin birde izmire gidip gelecegiz dügün icin düsün yani cok zor benim icin düzen olmadan kendimi kontrol etmek
oglusunda masallah pek seker bakislara bak ya aman nazar degdirme buralarda hihi
yapa bildim alıntı yapılmasın silicem BU BENİM EFEM OĞLUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?