80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ve resimlerimi ekliyorum ama lütfen lütfen alinti istemiyorum silerim resimleri cünki normalde bu sekil kisa bir badile disarida dolasmam

kızlar bakın bugün çekildim nasılım yorumlarınızı bekliyorum

yüzüm aşırı çirkin çıktığı için kapattım

Son düzenleme:
seyhan göbek hic yok ne güzel,ama basenlerin varmis ,muz yiyormusun muz basen cok yaparmis,ama birkac hareketle gider ya,sarkik durmuyor ,göbekden yirtmisin yine,etekle basen kapanir,ama 5-10 kilo versen fizigin süper olur bence

buda ben ,yüzüm pek hos cikmamisdi gözlerim pörtlemisdi kaydirigubbakcemile3 ondan kafami sildim,belim cok kalin aman allahim :2:

feryal harika görünüyorsun canim ya masallah darisi basima kollarda incecik o ilk bastaki karindan eser yok, ebenimde malesef basenlerim var ayni darko gibi hehe ona benzetiyorum azicik fizigimi

zuzu canim öncelikle elbiseni cok begendim, belin kalin canim ama oda egzersiz istiyor iki cocugum olsun böyle belim olsun ah keske ayriyeten muzu hic sevmemde agzima sürmemde ama basenlere bakilinca yanlarimi elledimmi direk kemik geliyor elime cok genisler yapi olarak, yani zayifladikca incelecekler ama herzaman cikinti kalacak yapacak sey yok anca etek elbise giymek :)

buda ben ,yüzüm pek hos cikmamisdi gözlerim pörtlemisdi kaydirigubbakcemile3 ondan kafami sildim,belim cok kalin aman allahim :2:

çok hoş çıkmışsın hayatım kaç beden ya bende denedim çok hoş bir elbise ama daha çok yakışmıyor ama kafaya koydum alcam 40 tl lcw da

selam kızlarrr
nasılsınız bakalım umarım yarın paylaşım çok olurda kilo bildirimi
liste yaparızzz

160 benim boyum lcwaikiki ye gittim bugün bir elbise vardı 42 beden çok güzel oldu dedi annem zor beğenir normalde giderseniz bakarsınız 30 veya 40 tl olmalı net hatırlamıyorum beyaz üzeri mavi desenler ollan bayıldım valla ama 46ya anca girerim diyordum bu kadar zayıfladığımı tahmin etmiyordum

yüzün cok güzel diger resimde görmüsdüm,ikincisi kizim daha ne istiyor kilon hic belli degil,boyun uzun belli

ya yüzüm burda bi garip çıkmış beyenmedim sağol canım boyum uzun o benim tek avantajım

feryal BMI miz ayni tatlim,ama sen kilonu göstermiyorsun pek,bende sarkik göbek var malesef.

aman abla senin çocuğun var elbet olcak bende senin gibi olunca öyle olcam

vaaaaaaaaaaaaaaaaav harika ben de snn gibi olabilecekmiyim acabaalkisalkisalkis

elbette olcaksın canım teşekkür ederim beyendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…