feryal harika görünüyorsun canim ya masallah darisi basima kollarda incecik o ilk bastaki karindan eser yok, ebenimde malesef basenlerim var ayni darko gibi hehe ona benzetiyorum azicik fizigimi
zuzu canim öncelikle elbiseni cok begendim, belin kalin canim ama oda egzersiz istiyor iki cocugum olsun böyle belim olsun ah keskeayriyeten muzu hic sevmemde agzima sürmemde ama basenlere bakilinca yanlarimi elledimmi direk kemik geliyor elime cok genisler yapi olarak, yani zayifladikca incelecekler ama herzaman cikinti kalacak yapacak sey yok anca etek elbise giymek :)
Merhaba kızlar ben 600 gr almışım 82 kg olmuşum nasıl oluyor ya o kadarda dikkat ediyorum spor yapamasamda sürekli hareket halindeyim moralim bozuldu çok üzgünüm. Birde anlamadığım birşey var hamilelikte benim son aylarda ayaklarım ellerim çok şişerdi morarırdı aynı şeyleri şimdide yaşamaya başladım dün ayaklarım davul gibi oldu acaba neden oluyor?
Kızlar resimlerinz harika tebrik ederim hepinizi .
nemesis acayip fark var sende canım yaa resimden daha fazla vericek kilon yokmuş gibi duruyor . alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zuzum sen ve elbisende çok hoş canım.yerimseniben
seyhan seninde ben giibi herşey basende toplanmış . En zor verilen kiloda basende toplananmış . Ama biz zoruda başarırız allagın izniyle :lepi:
canim üzülme bizde zaman zaman ayni artilari yasiyoruz tartida, sen yinede bozma beslenmeni yanlis yapip metabozlizmani yavaslatmista olabilirsin belki
benimde biraz sicak görügünde elim ayagim her bir yanim sisiyor cok kötü ama kilo aldikdan sonra oldu bunlar eskiden 70 kilo iken böyle hic bir sikayetim yoktu
doktorun verdiği listenin dışına çıkmıyorum hatta eksik bile yiyorum. inşallah sıcaktan oluyordur çünkü çok rahatsız oluyorum yürüyemiyorum bile bakalım düzelir inşallah düzelmezse doktora gidecem.
canim üzülme bizde zaman zaman ayni artilari yasiyoruz tartida, sen yinede bozma beslenmeni yanlis yapip metabozlizmani yavaslatmista olabilirsin belki
benimde biraz sicak görügünde elim ayagim her bir yanim sisiyor cok kötü ama kilo aldikdan sonra oldu bunlar eskiden 70 kilo iken böyle hic bir sikayetim yoktu
doktorun verdiği listenin dışına çıkmıyorum hatta eksik bile yiyorum. inşallah sıcaktan oluyordur çünkü çok rahatsız oluyorum yürüyemiyorum bile bakalım düzelir inşallah düzelmezse doktora gidecem.
bence listeden eksik yeme canim aynini uygula
öyle yapıcam zannedersem spor yapmadığım için veremiyorum ama ne vaktim nede halim var 11 aylık bir kızım var onunla uğraşmaktan hiç birşeye vakit olmuyor bakalım haftaya inşallah biraz veririm
Kızlar resimlerinz harika tebrik ederim hepinizi .
nemesis acayip fark var sende canım yaa resimden daha fazla vericek kilon yokmuş gibi duruyor . alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zuzum sen ve elbisende çok hoş canım.yerimseniben
seyhan seninde ben giibi herşey basende toplanmış . En zor verilen kiloda basende toplananmış . Ama biz zoruda başarırız allagın izniyle :lepi:
merhaba duru
nacizane fikrimi söylüycem sana spor ile ilgigli
benimde kiz ogluşlarım var ve kışın ben onlara ragmen spor yaptım ne zmna vakit bulduysam belli bir satim yoktu
evin içinde yürüdüm ,ip atladım jimlastik yaptım
kendin için bir fırsat yarat cnm mutlaka bulurusun
ben hergün yarım saat veya 1 saat spor yaptım kışın evin içinde şimdi artık yürüyorum sabahları ben ikiz bebekle yaptım düşün tek bebekle daha rahat yapasrın sporsuz olmaz çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?