80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya nasılda göbeğim gitti simit bölgem eridi zaman hızla geçiyo bende mankenliğe girerim artık bu hızla kaydirigubbakcemile3

kizlar yarin izine gidiyorum Allah nasip ederse hepiniz kendine iyi bakin, yarin ins kilo bildirimi yapip kacarim

acep trende net varmidir laptopdan girerim :)

günaydın kızlar ilk bildirim bende gelsin

geçen hafta:76
bu hafta :74.4
giden 1.600:lepi:

günaydinnnnn 5 günde 1100 kg vermis durumdayim cok mutluyum pazar artidaydim 67.200 düm.65 e az kaldi allahim sükürler olsun bu sayiyda gördüm ya,dogumdan cikdikdan sonra hastanede tartildim 79 kg cikinca aglicakdim nerdeyse ,sadece 7 kilo gitmisdi dogumumda ,kizimda 84 le girdim 74 le cikmisdm daha kolay vermisdim kilolari...ama az kaldi......masum 1 haftada cok iyi vermisin masallah.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de 82 kiloyum. 1 Hafta önce diyete başladım. 58-60 kiloya gelmem gerekiyor. Hedef olarak 1 yıl verdim kendime. Ne kadar çabuk zayıflarsak o kadar çabuk geri alıyoruz çünkü.. Sabahları 1 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve 1 yumurta yiyorum.
Öğleden sonra şirkette hangi yemek çıkarsa az miktarda ekmeksiz yiyorum. Pilav ve makarna dışında (bunlar çünkü çok kilo aldırıyor) Gazlı içeceklerden uzak duruyorum.
Akşamları açlıktan ölsemde 1 meyve veya hiç dayanamıyor gibiysem yağsız tuzsuz salatalık, domates ve yanında ton balığı yiyorum.
Haftada 3-4 gün evdeki bisikleti kullanıyorum. Daha yeni başladığım için ancak 15 dk dayanabildim ama zaman ilerledikçe 45 dk kadar çıkaracağım inşallah.
Kot pantolon giymeyi özledim. Zayıflayınca bol bol kot giyeceğim inşallah...
Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız... Hepimize kolay gelsin...

masum catlaticakin adami masallah gülüm ya harikasin

zuzu sende iyi vermissin 5 günde bravo sen 3 sate bir olayini yaptin degilmi?

feyza hosgeldin aramiza, azimle ve paylasimla rahatca gelirsin istedigin kiloya insallah

bendende kilo bildirimi izine gitmeden önce

gecen hafta: 77,6 kg

bu hafta: 76,5 kg

giden 1,1 kg

kendimi biraz daha hafiflemis hissediyorum bakalim izinde ne yapicam ben :-/

evet vee nihayettt çok mutluyummm

yanlız haksızlık olmasın benim tartım 15 günlük sonuç ..

16 temmuz cuma = 71,9

bu hafta = 69,8

giden = 2.100 gram
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Kızlar resimlerinz harika tebrik ederim hepinizi .

nemesis acayip fark var sende canım yaa resimden daha fazla vericek kilon yokmuş gibi duruyor . alkisalkisalkis alkisalkisalkis

zuzum sen ve elbisende çok hoş canım.yerimseniben

seyhan seninde ben giibi herşey basende toplanmış . En zor verilen kiloda basende toplananmış . Ama biz zoruda başarırız allagın izniyle :lepi:

Merhaba kızlar ben 600 gr almışım 82 kg olmuşum nasıl oluyor ya o kadarda dikkat ediyorum spor yapamasamda sürekli hareket halindeyim moralim bozuldu çok üzgünüm. Birde anlamadığım birşey var hamilelikte benim son aylarda ayaklarım ellerim çok şişerdi morarırdı aynı şeyleri şimdide yaşamaya başladım dün ayaklarım davul gibi oldu acaba neden oluyor?

Son düzenleme:

canim üzülme bizde zaman zaman ayni artilari yasiyoruz tartida, sen yinede bozma beslenmeni yanlis yapip metabozlizmani yavaslatmista olabilirsin belki

benimde biraz sicak görügünde elim ayagim her bir yanim sisiyor cok kötü ama kilo aldikdan sonra oldu bunlar eskiden 70 kilo iken böyle hic bir sikayetim yoktu

aynen canim aynen napalim :) en azindan saklamasi kolay diyelim belki dogumda kolay olur ilerde genis olunca kemikler öyle diyorlarya hehe

nihayet 70in altina indin canim harikasin tekrar aramiza döndügünde 73 dün sanirim gayet gayet iyi gidiyorsun darisi basimiza aaaah

öyle yapıcam zannedersem spor yapmadığım için veremiyorum ama ne vaktim nede halim var 11 aylık bir kızım var onunla uğraşmaktan hiç birşeye vakit olmuyor bakalım haftaya inşallah biraz veririm

öyle yapıcam zannedersem spor yapmadığım için veremiyorum ama ne vaktim nede halim var 11 aylık bir kızım var onunla uğraşmaktan hiç birşeye vakit olmuyor bakalım haftaya inşallah biraz veririm

merhaba duru
nacizane fikrimi söylüycem sana spor ile ilgigli
benimde kiz ogluşlarım var ve kışın ben onlara ragmen spor yaptım ne zmna vakit bulduysam belli bir satim yoktu

evin içinde yürüdüm ,ip atladım jimlastik yaptım
kendin için bir fırsat yarat cnm mutlaka bulurusun

ben hergün yarım saat veya 1 saat spor yaptım kışın evin içinde şimdi artık yürüyorum sabahları ben ikiz bebekle yaptım düşün tek bebekle daha rahat yapasrın sporsuz olmaz çünki

sağol canım herkes aynı şeyi diyo yeter artık verme diyolar ama ben daha vercem diyorum ya mankenliğe yazılcam kaydirigubbakcemile2 işin şakasıda daha fazla vermem lazım ilerde evlenirim cocuğum olur azıcık kilo alma payı olsun

vakit ayırmak istiyorum içimden geliyor iki üç hareket yapıyorum nefesim kesiliyor bırakıyorum. elimden geldikçe haftada 2-3 gün 2 saat kızımla dışarda yürüyüş yapıyoruz. bende ip atlamayı düşündüm bakalım ip alayım atlayıp zıplayayım birazhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…