bende yapayım kilo bildirimi
başlangıç;85
geçen hafta;74
bu hafta;73.4
giden;600 gram
toplam giden 11.600
hedef;65
canım ne kadar sürede 11.600 kilo verdin bende 6 haftada 10.100 qr verdim
bak senin için buralara kadar geldim tatlım darılma bize :1hug:
canım ne kadar sürede 11.600 kilo verdin bende 6 haftada 10.100 qr verdim
aynen canim aynen napalim :) en azindan saklamasi kolay diyelim belki dogumda kolay olur ilerde genis olunca kemikler öyle diyorlarya hehe
nihayet 70in altina indin canim harikasin tekrar aramiza döndügünde 73 dün sanirim gayet gayet iyi gidiyorsun darisi basimiza aaaah
Oluursunn neden olmasın yüzünde çok güzel artık fiziğinde :lepi: ben 27 kilo aldım doğumda aman aman şimdi nerde hamile görsem uyarıyorum dikkat edin diye kaydirigubbakcemile3sağol canım herkes aynı şeyi diyo yeter artık verme diyolar ama ben daha vercem diyorum ya mankenliğe yazılcam kaydirigubbakcemile2 işin şakasıda daha fazla vermem lazım ilerde evlenirim cocuğum olur azıcık kilo alma payı olsun
arkadaşlar en az bir kaç gün burada olamaycagim. Girmeye çalışırım. Gece uçağımız uzak olan bir havalimanına gideceğiz. 2-3 saate çıkarız. Allaha emanetsiniz
ramazanda diyet nasil olcak bilmiyorum,iftarda tatli yememeye gayret göstericem belki tadimlik tek,sahurda 3 bardak iftari acikdan sonrada 5 bardak su icmeye özen göstericem 8 bardak 2 litre demek insallah kilo almam,1.2 kiloda olsa versem keske
kızlar ben eşime kilo aldırmak isityourm ne kadar tezart bir durum dimi
kizlar bugün iyi kcal yakmisimdir,temizlik,alisveris,cocuklari yika (en yorucusu en terletici sey),biraz sonrada sarma saricam yarina misafirim yemege gelecek...insallah benim 3, cü saatime denk gelir ,yada derim durun 3 saatim bi dolsun ondan sonra oturalim sofraya :)))
kizlar bugün iyi kcal yakmisimdir,temizlik,alisveris,cocuklari yika (en yorucusu en terletici sey),biraz sonrada sarma saricam yarina misafirim yemege gelecek...insallah benim 3, cü saatime denk gelir ,yada derim durun 3 saatim bi dolsun ondan sonra oturalim sofraya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?