80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benn ilk başlard agünlük tutyordum diyete baladıgımd asonra bıraktım ama şmdi her hafta klomu yazmadıgım için çok pişmanım buradaki
mslarımı bulamam hepsini dimi

kafamçokkarıştıben de bugün kendi tartımda tartıldım 82 geldim ama diyetisyenimde 2 haftada bir salı günleri tartılıyorum orda ne çıkacak bilmiyorum ama zaman zaman çok sıkıldığımı farkediyorum daha vermem gereken çoooook kilom var

arkadaşlar en az bir kaç gün burada olamaycagim. Girmeye çalışırım. Gece uçağımız uzak olan bir havalimanına gideceğiz. 2-3 saate çıkarız. Allaha emanetsiniz

ramazanda diyet nasil olcak bilmiyorum,iftarda tatli yememeye gayret göstericem belki tadimlik tek,sahurda 3 bardak iftari acikdan sonrada 5 bardak su icmeye özen göstericem 8 bardak 2 litre demek insallah kilo almam,1.2 kiloda olsa versem keske

evet 73 düm canım .Az kaldı bi 4 kilo daha verebilirsem gerisi teferruat olur benim için heralde =)
ben 67 de hamile kaldım 95 le doğuma girdim .kalçalarım gemi gibi olmuştu =) ama hiçte kolay olmadı doğumum .onlar safsata yani doğum tamamen iç rahimle alakalı eyvahedigeldismile

Oluursunn neden olmasın yüzünde çok güzel artık fiziğinde :lepi: ben 27 kilo aldım doğumda aman aman şimdi nerde hamile görsem uyarıyorum dikkat edin diye kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar en az bir kaç gün burada olamaycagim. Girmeye çalışırım. Gece uçağımız uzak olan bir havalimanına gideceğiz. 2-3 saate çıkarız. Allaha emanetsiniz

İyi yolculuklar canım .güle güle git opuyorumnanaktan

bende bunu düşünüyorum zuzum yaa .inş kazasız atlatırız ramazanıda . sahurda diyete göre yemek kolay olur ama iftar zor gibi .uzun geçen açlığın üstüne insan dayanamaz heralde bilmiyorumkismile

kızlar listeye bi süre ara verelim demiştim 1 ay kadar ama ben yapayım diyorum bugün a< bildirim oldu yine ama olsun yapayımd imi

kızlar ben eşime kilo aldırmak isityourm ne kadar tezart bir durum dimi

erkeklerde cok farkli oluyor yaa.ben mesela 164 boyum 66 kilom ama zayif durmuyorum yaini,esim 185 boy 85 kilo boy kilo ayni ama zayifff erkeklerin yandan tasan simitleri göbekleri cok olmuyor ,olanlard varda nadir.okadar yerde yer ,ama kilo almaz kötükedihüso

kizlar bugün iyi kcal yakmisimdir,temizlik,alisveris,cocuklari yika (en yorucusu en terletici sey),biraz sonrada sarma saricam yarina misafirim yemege gelecek...insallah benim 3, cü saatime denk gelir ,yada derim durun 3 saatim bi dolsun ondan sonra oturalim sofraya :)))

bu saatte yemekmi yiceksin saat 10 oldu ne zaman yatcaksın gece gece yemek yenirmi kız

aa pardon sen 21.12 de yazmışsın olsun gene geç uzmanlar 7 den sonra yemeyin diyolar en fazla 8 olabilir bazen ama 9-9 buçuk gibi baya geçe kaçıyo

benimde bu hafta cok götü gecti kızlar rahatsızlandım kalp atışlarım normal değil bugün kardiyolejye cıktım diyetle alakası olabilir dedi pazarteside diyetisyene gidicem bakalım ne olcak :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…