kizlar bugün iyi kcal yakmisimdir,temizlik,alisveris,cocuklari yika (en yorucusu en terletici sey),biraz sonrada sarma saricam yarina misafirim yemege gelecek...insallah benim 3, cü saatime denk gelir ,yada derim durun 3 saatim bi dolsun ondan sonra oturalim sofraya :)))
bu saatte yemekmi yiceksin saat 10 oldu ne zaman yatcaksın gece gece yemek yenirmi kız
ay gerçekten çok pardon ben sanıyorum şimdi yiceksin yarın demişsin lafı nerden okuyosam çok pardon
kızlar ben şimdi listeyi yapıyımmı yoksa yapmayımmı karar veremeidm izlemle 1 ay yapmayaalım liste diye karar almıştık bildirim yapanda 6 kişi filan sanırım
zuzum sen bizim listede degilsin dimi cnm
zalimi ve hülya arkadaşlar iki hafta bildirimden sonra listeye girebiliyosunuz
yok canim...60 topicindeyim ,,,,ama en cok sizin topici takip ediyorum
kızlar aslında ben çok sinirliyim bugün eşim çalıştı saat 9.30 da ark yanına gitti mangal partisine
ve daha gelmedi
bu aralar çok sinirliyim ne kendimi seviyorum,ne eşimi,nede evimiii
herşeyden nefret eidyorum heşey beni boguyorrrrrr
HALBUKı YARIN BENıM DOGUM GÜNÜM AMA HıÇÇÇÇÇÇÇÇÇ MUTLU DEGıLıM
bende yazayım meümü saat 1di kalktım 1buçuk dilim ekmekle 1 az peynirli yumurta yedim arada 4 gibi polen içtim acıkmıştım zaten şimdi aç değilim psikolojik herhalde diyete destekmiş ya aklım hem orda ben bunu içiyorum ve doydum zayıflıcam haftaya birinci olcam diyom kendi kendime zeytinyağı yumurta sürdüm saçlarıma umarım faydasını görürüm haftada 3 gün yapsammı ki
yemekteyiz izleyen oldumu best of u,o duygunun sacini basini yolasim geldi ayyyy ne sinir bir kiz ya,kabadayi ayaklari felan
ok derya seni alayım listeye
nehir sende bildirimi yap cnm sabah yarın akşama yapayım listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?