80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay gerçekten çok pardon ben sanıyorum şimdi yiceksin yarın demişsin lafı nerden okuyosam çok pardon

şimdi yemekten kalktım 3 dilim ekmek ve menemen yedim soğansız ve yoğurt yedim am benim bir farkım var sabah yatıyorum

kızlar ben şimdi listeyi yapıyımmı yoksa yapmayımmı karar veremeidm izlemle 1 ay yapmayaalım liste diye karar almıştık bildirim yapanda 6 kişi filan sanırım

zuzum sen bizim listede degilsin dimi cnm

zalimi ve hülya arkadaşlar iki hafta bildirimden sonra listeye girebiliyosunuz

yok canim...60 topicindeyim ,,,,ama en cok sizin topici takip ediyorum

slm kıslar
banu ben 2 gündür yokyum tartılamadım bugün
yarın yapsam bildirimi olurmu canım

mesela doğum gününde buradaymışım:teytey:

ok derya seni alayım listeye

nehir sende bildirimi yap cnm sabah yarın akşama yapayım listeyi

yemekteyiz izleyen oldumu best of u,o duygunun sacini basini yolasim geldi ayyyy ne sinir bir kiz ya,kabadayi ayaklari felan

ben izleidm cnm en iyiler demişler ve duuyguyuda koymuşlar
iide duygu hiç yemek yapmadıki bi öncekinde nesi iyi anlayamadım ben
km birinci oldu

masumm olur öyle seyler,benimde öyle dönemlerim oluyor eve giresim gelmiyor,is yapamiyorum,.kimseyle ne konusasim ne göresim geliyor,ama sunu sana söyleyim cuma günlerini nasil gecirirsen tüm haftana yansirmis (dini bakimdan) cidden dogru ama,ben cumalari tartisayim esimle tüm hafta atisiyoruz :) relaxx ol menn cool ol biraz :)

kızlarrr

sıkılaştırıcı bierşeyler kullanamk laızmmı acaba
bugün parkta bi kadın nivea nınkini tavsiye etti

90nkilodan 63 e inmişş

zalimi canım sen sanki 90 kilo topiğindeydin demi ben bazen orayıda okuyorum seni orda görmüştüm sanırım sonramı buraya geçtin hatta orda fotonuda görmüştüm baya zayıflamıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…