80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aklıma çok takıldı birgün bende balık yicem ama nasıl ya hayatımda hiç yemedim tadı nasılki aşırı bir şekilde hayvan sevdiğim için hiç et yemiyorum ama yemem gerek biliyorum ben aslında karbonhidrat diyeti yapsam 20 kilo veririm ben hayatım boyunca karbonhidrat ağırlıklı beslendim vücut benim depolamış bütün karbonhidratı ben ne et yerim ne yumurta peynirde yemem sadece lorla proteğin olmazki napcam bilmiyorum bu sıralar aklıma çok takıldı

nemesis balığı bende hiç yemiyorum ama proteini diğer etlerden alıyorum .peynirlerle falanda aram iyidir.sen tam bir vejeteryansın anlaşılan .
sende yesen aslında en iyisi ama yiyemiyorum dersen baklagillerdede oldukça güzel protein var .haftada 2 kere onlardan yiyebilirsin .yumurtayı çorbalarda falan yersen hem anlamazsın hemde protein almış olursun . Zor bi durum gerçekten . ilerde anne olunça dahada zor oluyor .ben balık hiç bi şekilde yemem yanımda yedirmem bulaşığını dahi yıkamam bu yüzden oğlumda genelde mahrum kalıyor en yararlı proteinden .Ama engel olamıyorum senide bu yüzden çok iyi anlıyorum .bi beslenme uzmanından bilgi alsan en doğrusu olur canım ..

tülay aştın kız kendini montide, 2kilo vermişsin :dilcikar: hiç kıskanmadım hıhh naniknanik

tatildeydin ama maşallah canım, 6lı rakamların hayırlı olsun...

ben hala 69.500üm bu ara incire dayanamıyorum yaa, pasta börek çok yemiyorum ama dolmalar dondurmalar kaçıyor arada, almıyımda yeter tatilde, sabit olmak çok güzel...

feryal tülay ablan doğru söylüyor, kendini biraz zorla eğer kafana koyduysan, ama yiyemiyorsanda baklagillerde proteinden ziyade karbonhidrat da çok fazla biraz dikkat ederek ye, allahım banada balık olsun hergün yerim yanında hiç bişiy aramam helede çipura, levrek ızgara filan offff gece gece ağzım sulandı kız :)))

ay evet ya bende balık olduğunda o gün yemek yemem sofrada bizdede balık yapılmıyo zaten o yüzden sende oğluna hazır al bari oda benim gibi olmasın annem yemiyo bende yemedim işte annemde et yemez hiç anne nasılsa çocukta öyle gidiyo ama ben kış geldimi baklagil çok tüketirim ben bi mercimek çorbası yapıyorum kendim 10 çeşit sebze koyuyorum içine soğan,havuç,patates,domates,brokoli,lahana,karnıbahar,ıspanak kökü,biber,pancar kökü,çok azıcıkta kırmızı mercimek bunları kaynatıyorum sonra onları blendırdan geçirip salçalı yağı az bi sos yapıp bidaha kaynatıyorum üstüne bide limon ben beyenerek yerim onu ama pek sebze sevmeyen beyenmiyo ama olsun ben bunu içince hasta falan olmam ben sebze hastasıyım her türünü yerim toprakta yetişsin yeter

evet işte dediğin gibi izlem abla çok fazla karbonhidrat varya çok yerim baklagilleri ama kışın yazın çok sebze tüketiriz biz ailece kış geldimi annem kurufasulye nohut yemeği yeşilmercimek yemeği sebzeli kırmızı mercimek çorbası kuru börülce salatası yapar ama dediğin gibi onların hem k.b yüksek hem kalori yüksek ama yemeğe çalışcam bu kış balık tavuk falan ama kırmızı et asla yemem sen nasıl seviyosun bu balığı bu kadar ya kokusu beni öldürcek kokmasa yerim

ewewt nemesis doğru hatırlıyon heryerde takılıyom 70lerede bakcam yakında ama sizleri bırakmam çok sefdumopuyorumnanaktan

çok az kaldı bak sana yaklaşıyorum izlem abla aramızda 4 kilo kaldı geçcem seni

ewewt nemesis doğru hatırlıyon heryerde takılıyom 70lerede bakcam yakında ama sizleri bırakmam çok sefdumopuyorumnanaktan

bak bakalım belki değişik bilgiler öğreniriz bende bakıyorum arada bi özellikle o 50 liklere ay 53 kilodan 48 e düşmeye çalışıyolar ah ah ben 53 kilo olsam uçarım ya kürdan gibi olurum heralde

çok az kaldı bak sana yaklaşıyorum izlem abla aramızda 4 kilo kaldı geçcem seni

feryalcim işte sevmekle ilgili, sevmediğin bişyeymiş gibi yersen balığı beyin bunu algılar ve miden bulanır ama sevdiğin mesela bir patlıcan dolması yiyomuş gibi yersen hiç bişiy olmaz, ben önce koklarım mis gibi kokusunu içime çekerim ızgara balığın sonra yerim, kahveyi de mesela önce koklarım şeftaliyi çileği daha bi çok şeyi koklar önce beynimi ruhumu doyururum sonra karnımı kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

hadi bakalım hayırlısı, geç de görim bayanssulusmile geçemez ki geçemez kii :icecream: tülay ablan 6 aydır uğraşıyor hala geçemedi :jeyyar: :içelim:

aa hadi bakalım sen tatildeyken böyle say yerinde bende bi hızlanayım geçcem senide tülay ablayıda görürsünüz sizz lülülülülülü

sevdiğim şeyleri bende koklarım bulgur pilavının tenceresinin kapağını açıyıp kokluyom içine çekerek sonra sıcağıyla dumanıyla boğulup öksüyorm ama gerçekten severek yediğim şeyleri gerçekten seviyorum ya ben yaşamak için değil yemek için yaşıyorm ama bu hep aklımda bugün babamada dedim yicem balığı çünkü unutkanlığım var benim insan yüzlerini hiç aklıma getiremem mesela öyle bişey ellerim zaten vitamin eksikliğinden yara hep çatlıyıp duruyo

tatil bitsinde, gaza basmam lazım aklinialirimsmile rakiplerim sağlam kaydirigubbakcemile3

bas bakalım benim okullar açıldığı gün mükemmel olmam lazım saçımıda değişik maşa falan yapcam ayy ne dicekler bakalım geçen faceden arkadaşım mail atmış bana sen zayıfladınmı diye profil fotoğrafımdan anlamış bende yoo falan dedim göz yanılgısıkaydirigubbakcemile3

aa bir yerden tanıdık geldi bu bana ama ben bazı şeyleri sadece kedi gibi koklamakla kalıyorum börek ve pasta gibiama tabi kahveyi benim gibi içen olmaz sabah öğle ikindi akşam mmmmmm nefis sonra kapatıp fal bakar daha sonrada kuruyunca telvelerinide yiyen biriyim izmirlilerin bir özelliği daha sanırım koklamak ayy cnm kahve istedi yapsamı
tatil bitsinde, gaza basmam lazım aklinialirimsmile rakiplerim sağlam kaydirigubbakcemile3
hahahah ben de katılsam rakiplerin içine 10 kilo var aramızda ama daha şişko olduğum için avantajlıyımda ha tabi kaçamaksız bir ömür sürmekteyim eredeyse
derya hoşgeldin...
hoşbulduk datluuum

ah be tatlım polen yesene şiddetle tavsiyemdirgamyoncuiremsu

günaydinnn 65 leri gördüm sonunda cok sükür,6 günde 1300 kg vermis durumdayim,insallah bugün abartmam misafirim var aksama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…