tülay aştın kız kendini montide, 2kilo vermişsin :dilcikar: hiç kıskanmadım hıhh naniknanik
tatildeydin ama maşallah canım, 6lı rakamların hayırlı olsun...
ben hala 69.500üm bu ara incire dayanamıyorum yaa, pasta börek çok yemiyorum ama dolmalar dondurmalar kaçıyor arada, almıyımda yeter tatilde, sabit olmak çok güzel...
Belki abartı gelir ama balık deyince bile midem ürperiyo yaa .sanki burnumun ucundan balıklar geçiyor kaydirigubbakcemile3ay evet ya bende balık olduğunda o gün yemek yemem sofrada bizdede balık yapılmıyo zaten o yüzden sende oğluna hazır al bari oda benim gibi olmasın annem yemiyo bende yemedim işte annemde et yemez hiç anne nasılsa çocukta öyle gidiyo ama ben kış geldimi baklagil çok tüketirim ben bi mercimek çorbası yapıyorum kendim 10 çeşit sebze koyuyorum içine soğan,havuç,patates,domates,brokoli,lahana,karnıbahar,ıspanak kökü,biber,pancar kökü,çok azıcıkta kırmızı mercimek bunları kaynatıyorum sonra onları blendırdan geçirip salçalı yağı az bi sos yapıp bidaha kaynatıyorum üstüne bide limon ben beyenerek yerim onu ama pek sebze sevmeyen beyenmiyo ama olsun ben bunu içince hasta falan olmamben sebze hastasıyım her türünü yerim toprakta yetişsin yeter
akannehir akannehirhadi bakalım hayırlısı, geç de görim bayanssulusmile geçemez ki geçemez kii :icecream: tülay ablan 6 aydır uğraşıyor hala geçemedi :jeyyar: :içelim:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmileaa hadi bakalım sen tatildeyken böyle say yerinde bende bi hızlanayım geçcem senide tülay ablayıda görürsünüz sizz lülülülülülü
tatil bitsinde, gaza basmam lazım aklinialirimsmile rakiplerim sağlam kaydirigubbakcemile3
zemuszemus
15 gün üzerine tartıldım ondan 2 kilo .yoksa montide öyle uçuk rakamlar veren yok hiç . sağlıklı ve dengeli veriyor . bencede izlem sabit olabilmekte büyük zanaat az kaldı zaten gelmene aynen devam edersin opuyorumnanaktan
Belki abartı gelir ama balık deyince bile midem ürperiyo yaa .sanki burnumun ucundan balıklar geçiyor kaydirigubbakcemile3
hazırlarda kokuyor onlarıda almam hiç .ama ananesi yediyor bazen oğluma .bide benim zıttım eşimde tam balık hastası .o lokantaya giderken oğlumuda gönderirim artık biraz daha büyüsünde kaydirigubbakcemile3
akannehir akannehir
kız seni geçeyim derken iskelete dönücem insaf yahuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hedefimi 65 e düşürdüm bundan gayrısı benim boyumada ,banada , eşimede az gelir kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hadi bakalım geçte görelim kaydirigubbakcemile3
Sen gazlamaya iyi alışltın izlemim .bu gidişle fren yapmayı unutup yok olucan demedi deme kaydirigubbakcemile3
selam herkese dün gece tatilden döndüm
inşallah herkes iyidir
baharnaz h.geldin cnmm
ooh ne güzel tıplanıyoruz yeniden nasıl geçti tatill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?