80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem cizelgendeki kilon yani baslangic dogumdan sonrakimi ,yoksa doguma girmeden öncemi,öyleyse bende öncekini ekleyim ,motive olurum :) 21 kg vermis olurum :)

zemuszemus
15 gün üzerine tartıldım ondan 2 kilo .yoksa montide öyle uçuk rakamlar veren yok hiç . sağlıklı ve dengeli veriyor . bencede izlem sabit olabilmekte büyük zanaat az kaldı zaten gelmene aynen devam edersin opuyorumnanaktan

Belki abartı gelir ama balık deyince bile midem ürperiyo yaa .sanki burnumun ucundan balıklar geçiyor kaydirigubbakcemile3
hazırlarda kokuyor onlarıda almam hiç .ama ananesi yediyor bazen oğluma .bide benim zıttım eşimde tam balık hastası .o lokantaya giderken oğlumuda gönderirim artık biraz daha büyüsünde kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlısı, geç de görim bayanssulusmile geçemez ki geçemez kii :icecream: tülay ablan 6 aydır uğraşıyor hala geçemedi :jeyyar: :içelim:
akannehir akannehir
kız seni geçeyim derken iskelete dönücem insaf yahuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hedefimi 65 e düşürdüm bundan gayrısı benim boyumada ,banada , eşimede az gelir kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

aa hadi bakalım sen tatildeyken böyle say yerinde bende bi hızlanayım geçcem senide tülay ablayıda görürsünüz sizz lülülülülülü
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hadi bakalım geçte görelim kaydirigubbakcemile3

tatil bitsinde, gaza basmam lazım aklinialirimsmile rakiplerim sağlam kaydirigubbakcemile3

Sen gazlamaya iyi alışltın izlemim .bu gidişle fren yapmayı unutup yok olucan demedi deme kaydirigubbakcemile3

yok abartı değil gerçekten bende öyleyim yani bana diyolar sende balıkçıyla evlenirsen dedim delirmeyin balıkçıyla ben ama allah bilirde balık kokan birine aşık olamam ben

selam kızlar ankara çok sıck kavruluyoruzzz

izloş bencede sbait kalman çok ii cnm sen gelice acısını çıkartırsın
tülay 65 e mi düşürdün hedefni cnm bende 63 yapıcam 2 kilo alıp verme payı olur diye
senin boyun kaç cnm

zuzum çok ii cnm maş.. sana

Kilom 80 acaba bi kaç gün hicbisey yemesem bisiyler farkedermi dersiniz? Gercekten cok sıkıldım artık fazla kilolarmdan. Boyum 1.78 kilom 80

nhr ve masumm hoşbuldum canım

kilolar verilmiş tebrikler size
bende kilolarla döndüm :)

bahar evet cnm monti bana iyi geldi ama ona ilk başlayan kilo veriyor hemen sonra duruyor tabi
bana uyan kısmıda bıol sebze ve meyve kısamı en çokta

sen kilo mu aldn canın sagolsun veririsin hemencik

efe çağla kilolarımız hemen hemen aynı cnm inşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.seninde bel çevrende sanırım problem topikte en yavaş kilo veren benimmmmmmmmafoldumben

kızlar sonunda regl oldummm çok şükür gerçi iyice umudumu kesmiştim civan perçimini içmeyi felan bırakmıştım.ama oldum sonundakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…