firlicam simdi yerimdan canlarim gazatemi okuyim daGülçelikcim, öncelikle elbette herşeyin en doğrusunu sen bilirsin, inşallah senin ve kızın için en hayırlısı kısa zamanda yaşanır canım benim. ayrıca hormonal de olsa spiral kilo yapmaz, sadece adet düzenini bozabilir, uzun süren adetler olabilir bu da ödem ve şişkinlik yapar.
Lavitam sen de doooru spora, bak ne güzel zayıfladın canımın içi, azcık sık dişini Cumaya ne kaldı şunun şurasında.
Öpüyorum kızlar.
ben hatay dayım tam karşıdayız yani. O zaman cuma günü öğleden sonra YKM de buluşalım olur mu? Sabahtan iş yerindeki işlerimi toplarım. Öğlen kaçarım.. Senin içinde uygun olur mu? Tabi yine kesinleştirirz o tarihte ama..
kızlar merhaba nasılsınız
lavita cım çıkmışsın ben okuyuncaya kadar ama. Benim tavsiyem başka tartıda tartılma. Farklı çıkma ihtimalin çok fazla. Bu yüzden sen kendi tartında tartıldıgın zman bildirirsin daha sağlıklı olur.. Ben anneme gidiyorum 2 kilo düşük çıkıyorum.. Eve geliyorum 2 kilo fazla moralim bozuluyor ondan canım.. Bir hafta yazılmasın bir sonra ki hafta 2 haftalık düşmüş halini yazarız daha doğru olur gibi geliyor.
Gülçelik cim ne diyim ben allaha şükür ne annemle babam da ne de kendi evliliğimde yaşamadım bu tarz sorunlar ama nedense bu tarz yazılan yazıları okuduğum zaman içim acıyor, resmen sızlıyor..Elbette ki kendin hayatın için en ıyı kararı sen verirsin.. Allah sana sabır ve kuvvet versin arkadaşım biz hep yanındayız merak etme olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?