80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

firlicam simdi yerimdan canlarim gazatemi okuyim da
ya bir sorunumuz var ben cuma giremicem ya
kilomu nasil bildircem
ya gittim yerde insallah tarti vardir, az zamanda cok yer gezcemiz icin teyzeler anneanneler canimin ailesini ziyaret etcez, insallah o gece kaldimiz yerde tarti vardir i.nete gün icinde girmeye calisirim

lavitam valla ben de çerkezköye gitcem yine, cumaya nasıl bildircez kiloları bilmiyorum. olmadı cumartesi bildiririz, handeryacımdan rica ederiz listeyi cumartesi yapar. selmacım gülüm sen de aç kalma, sabah güzel et kahvaltını, akşama hafif ye bence. bu arada ben de menümü yazayım:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 ince dilim light dil, 4 siyah zeytin
ara: 1 ayran
öğle: makarna salatası (1 bardak haşlanmış yağsız, tuzsuz makarna, beyaz penir, cherry domates)
ara: 5 çilek
akşam: 1 kase yoğurt çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
öperim.

lavita sporuna git canım üşenme gidince cok mutlu olursun kendini iyi hissedersin bence hareket insana mutluluk veriyor ben öyle hissediyorum bilmem sizcede öylemi

lavita cım çıkmışsın ben okuyuncaya kadar ama. Benim tavsiyem başka tartıda tartılma. Farklı çıkma ihtimalin çok fazla. Bu yüzden sen kendi tartında tartıldıgın zman bildirirsin daha sağlıklı olur.. Ben anneme gidiyorum 2 kilo düşük çıkıyorum.. Eve geliyorum 2 kilo fazla moralim bozuluyor ondan canım.. Bir hafta yazılmasın bir sonra ki hafta 2 haftalık düşmüş halini yazarız daha doğru olur gibi geliyor.

Gülçelik cim ne diyim ben allaha şükür ne annemle babam da ne de kendi evliliğimde yaşamadım bu tarz sorunlar ama nedense bu tarz yazılan yazıları okuduğum zaman içim acıyor, resmen sızlıyor..Elbette ki kendin hayatın için en ıyı kararı sen verirsin.. Allah sana sabır ve kuvvet versin arkadaşım biz hep yanındayız merak etme olur mu?

bu arada flatkiners cım hoş geldin.. Sana birşey soracağım. ızmir e geldiğinde ne kadar kalacaksın arkadaşım. Az önce öğrendiğime göre haftaya c.tesi k.validemin akraba günü varmış ve benim gelin olarak oraya gitme zorunluluğum var maalesef. Burdayken mutlaka tanışmak isterim o yüzden de kendime ve tabi ki de senin zamanına göre ayarlamak istiyorum buluşmamızı..

alnağmecim ben 30 Nisan Perşembe gece gelicem, 4 Mayıs Pazartesi sabah dönücem. Yazlığa gideceksen Cuma ya da Cumartesi görüşebiliriz sanırım. Ben gündüz müsait olurum, nasılsa annem de babam da işte. Sen hangi semtte oturuyorsun ızmir'de? Biz Karşıyaka'dayız canım.

ben hatay dayım tam karşıdayız yani. O zaman cuma günü öğleden sonra YKM de buluşalım olur mu? Sabahtan iş yerindeki işlerimi toplarım. Öğlen kaçarım.. Senin içinde uygun olur mu? Tabi yine kesinleştirirz o tarihte ama..

olur alnağmecim, bu arada benim de hatayda, aslında üçkuyularda işim olacak, halam orda oturuyo, sana yakınsa üçkuyular tansaş orda da buluşuruz, ama en kötü ihtimalle ykmde. ben sana mesaj atarım.

herkes burdaaa :) yüzdüm yüzdüm geldiiiim:)
1 saat kurbalgama :) 600 kalori :)))

nasilsiniiiiiz canlarim
ya sütümüz bittmis bende almayi unuttum cikip onu alim saat 1 de dersim var :) ama yemek yiyim öle gidim

evet haklisin canim:) bu hafta ben olmam :) haftaya bomba gibi dönerim:))
handeryacim beni bu haftaya liste yazma canim, kilomu belirtemiceeeemdelikafadulden

kızlar noldu bugun sizlere neden bişecikler yazmıyonuz yorgunmuyuz ne yoksa kilolar gidiyor onun yorgunlugumu var üzerinizde ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…