80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben de dikkat ediorum, sporuma cok sk gidemedm bu ara, yüzmeye hic gidemedim,
:) EVET kizlar acikmayin saat 12 de yatiorsanz 9 da bi elma yiyin canlarm bu kadar yormayin kendinizi:)klava:

oley diyet arkadasim geldi, daha dogrusu yariiis:)
ya sen fazla zayiflama dedin ondan vermedim ama sen sözünü tutmamisim:))

canim nasil oldu nasildi amliyetin? iyisindir umarim simdi

saol canım şimdi çok iyiyim. inan fazla çaba sarfetmedim kilolar için. sadece eşimle ayrılık noktasındayım. hangi çizgiye geçeceğimiz belli değil o açıdan gitti biraz.

saol canım şimdi çok iyiyim. inan fazla çaba sarfetmedim kilolar için. sadece eşimle ayrılık noktasındayım. hangi çizgiye geçeceğimiz belli değil o açıdan gitti biraz.

yapmayın ne olur yok mu bir çaresi.. Ben böyle olayları duyunca içim sızlıyor.. Çocuk var mı Gülçelik cim.. Bu arada tekrar geçmiş olsun

yapmayın ne olur yok mu bir çaresi.. Ben böyle olayları duyunca içim sızlıyor.. Çocuk var mı Gülçelik cim.. Bu arada tekrar geçmiş olsun

Kızım var. 1 yaşında bizim problemimiz yoktu ama eşim bunalıma girdi şimdi annesinde kalıyor. bende annemle kalıyorum. kızım üzerime çok düşüyor bu günlerde 1-2 ay içerisinde işe girmeyi planlıyorum. çare derseniz bilmiyorum ama sanırım ben artık istemiyorum. ufak sıkıntılara dayanamayıp ailesine sığınan zayıf karakterli bir adamı istemiyorum ben

canım benim seni çok iyi anlıyorum, benim de babam bir zamanlar böyle bir durum yaşamıştı, annem de senin gibi resti çekti, işe girdi, evi ayırdı, babam o zaman müthiş düzeldi. 15 yıldır da maaşallah hiç bir sorun yok. Ailenin ilk çocuğu olup da çok sevilince, herkes ona hayat boyu arka çıkıyor, ama bu tip insanlar minicik sorunlarda pes ediyorlar, inşallah seninkisi de düzelecek canım benim.

saol canım ama bilmiyorum ben kırıldım ve kırgınlığım kolay kolay geçmeyecek gibi. ben ona haketmediği değeri vermişim.

kızlar aranızda hormonal sprial kullanan varmı. bana tedavi amaçlı takılacak bugün, acaba kilo aldırır mı?

kızlar aranızda hormonal sprial kullanan varmı. bana tedavi amaçlı takılacak bugün, acaba kilo aldırır mı?

Merhaba ben 23 yasindayım. İki doğum yaptım birer sene arayla. (En son bir sene önce) Boyum 1.60 kilom 85. Yeni bir çocuk istemiyorum. Hormonal spiral taktirdim. Adetim olmuyor ve belli zamanlarda canım tatlı çekiyor.
İştahım da açıldı. Sebebi sizce spiral mi? (taktırdiktan sonra on kilo aldım) Şükran ünalan

Bu fazla kilolarınızı sağlıklı beslenerek verin. Bir diyetisyenin yakın kontrolünde verin. Spiralle ilgisi olduğunu düşünmüyorum, sağlıklı beslenmeye başladığınızda iştahınız zamanla düzene girer.

-alinti-

Gülçelikcim, öncelikle elbette herşeyin en doğrusunu sen bilirsin, inşallah senin ve kızın için en hayırlısı kısa zamanda yaşanır canım benim. ayrıca hormonal de olsa spiral kilo yapmaz, sadece adet düzenini bozabilir, uzun süren adetler olabilir bu da ödem ve şişkinlik yapar.
Lavitam sen de doooru spora, bak ne güzel zayıfladın canımın içi, azcık sık dişini Cumaya ne kaldı şunun şurasında.
Öpüyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…