gunaydın ıyyım canım.. sen nasılsın? yazılanları okuyordum.. Dun gelemedim. Ben de dun biraz kaçırdım. Ama bugün dikkkatliyim.. Ne dikkatimi çektim biliyor musun? Açlıktan bahsediyorlar.. Ben hiç acayip acıkmıyorum.. Hep ara öğünlerimi yiyorum hiçde aç yatmadım 2 aydır.. 6 öğün bazen 7 öğün yiyorum ondan mı acaba? Kızlar sizde yiyin aç yatıyorum diyorsunuz sonra kaçırmayın aman haaa
oley diyet arkadasim geldi, daha dogrusu yariiis:)
ya sen fazla zayiflama dedin ondan vermedim ama sen sözünü tutmamisim:))
canim nasil oldu nasildi amliyetin? iyisindir umarim simdi
saol canım şimdi çok iyiyim. inan fazla çaba sarfetmedim kilolar için. sadece eşimle ayrılık noktasındayım. hangi çizgiye geçeceğimiz belli değil o açıdan gitti biraz.
saol canım şimdi çok iyiyim. inan fazla çaba sarfetmedim kilolar için. sadece eşimle ayrılık noktasındayım. hangi çizgiye geçeceğimiz belli değil o açıdan gitti biraz.
selmam günaydin nasilsiiin canim
yapmayın ne olur yok mu bir çaresi.. Ben böyle olayları duyunca içim sızlıyor.. Çocuk var mı Gülçelik cim.. Bu arada tekrar geçmiş olsun
iyiyim canım sen nasılsın akşam cok actım ama sonra uyumuşum şimdide canım birşey istemiyor:1hug::1hug::1hug:
Kızım var. 1 yaşında bizim problemimiz yoktu ama eşim bunalıma girdi şimdi annesinde kalıyor. bende annemle kalıyorum. kızım üzerime çok düşüyor bu günlerde 1-2 ay içerisinde işe girmeyi planlıyorum. çare derseniz bilmiyorum ama sanırım ben artık istemiyorum. ufak sıkıntılara dayanamayıp ailesine sığınan zayıf karakterli bir adamı istemiyorum ben
alnağmecim, lavitam, selmacım sizler nasılsınız?
canım benim seni çok iyi anlıyorum, benim de babam bir zamanlar böyle bir durum yaşamıştı, annem de senin gibi resti çekti, işe girdi, evi ayırdı, babam o zaman müthiş düzeldi. 15 yıldır da maaşallah hiç bir sorun yok. Ailenin ilk çocuğu olup da çok sevilince, herkes ona hayat boyu arka çıkıyor, ama bu tip insanlar minicik sorunlarda pes ediyorlar, inşallah seninkisi de düzelecek canım benim.
kızlar aranızda hormonal sprial kullanan varmı. bana tedavi amaçlı takılacak bugün, acaba kilo aldırır mı?
alnağmecim, lavitam, selmacım sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?